MAUPISZON 90 Opublikowano 14 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 A może zastąpimy ta klase mnichem który ładuje totemy co dają HP albo klasa która posiada szansę na teleport na spawn przciwnika 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaahuuu 70 Opublikowano 15 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Shadow . . . ostatnio gralem sługą i wbiłem nim 21lvl w 1 mape. Sluga jest OP masz 2x Ammo ppiorun który po 30lvl zabija na hita, wystarczy tylko tapować + za trafieniem piorunem ma flasha więc jak dla mnie to jest moja 2 najlepsza klasa na servie a jezeli chodzi o mnichA to wystarczu kupic item z totemem i zalatwione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Ankieta Do wyboru: Zmniejszenie DMG Większy cooldown Zmniejszenie maksów dla statystyki INT Reakcja to Wasza odpowiedź Zmieszany - 1 opcja Haha - 2 opcja Smutny - 3 opcja Dziękuję za reakcje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Hades 60 Opublikowano 16 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Można tylko raz na runde podwoić magazynek. Błąd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Maja 2020 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 7 godzin temu, _Hades napisał: Można tylko raz na runde podwoić magazynek. Błąd? Nie, to celowe działanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shrek 14 Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 (edytowane) Czemu tej klasie został obcięty dmg na piorunie w porównaniu z Demonologiem, który robi 2x więcej i dalej ma 1.0xINT? Nie widziałem nowego gracza na Słudze od dawien dawna. Anyway, ta klasa to tylko maszynka do robienia pieniędzy. Edytowane 23 Maja 2020 przez Shrek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Maja 2020 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Obie klasy miały nerfa w podobnym czasie Różnica między tymi klasami jest taka, że Sługa ma większy promień dla ataku (łatwiej trafić), lecz z drugiej strony ma limit odległości Zwiększę mu dmg/int o 0.1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi