MAUPISZON 90 Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 Pytanie czy nie chcielibyście Diablo mod 201 (expiło by się jak na cod mod w tej serwerowni) reset by było gdy ktoś wbiję 201 lvl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yaahuuu 70 Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 To niebyłby dobry pomysł... Bo taki początkujący gracz mial by przegwizdane pozatym wyobraź se nihlathaka,maga,paladyna na 201lvl ;_; typ by mial ez exp a inni ... Jestem na nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAUPISZON 90 Posted March 26, 2018 Author Share Posted March 26, 2018 5 minut temu, SharMx1337 napisał: To niebyłby dobry pomysł... Bo taki początkujący gracz mial by przegwizdane pozatym wyobraź se nihlathaka,maga,paladyna na 201lvl ;_; typ by mial ez exp a inni ... Jestem na nie Wtedy każda klasę można dostosować Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziomm 164 Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 Nie widzę sensu zwiększania maksymalnego lvl-a do 201, ponieważ wszystkie zmiany jakie wchodzą są dostosowane do tego lvla i zaraz byłyby prośby o upgrade klas, ponieważ "ta i ta klasa zabija ją na skilla". Właściciel serwera wraz z administracją ciężko pracują, aby ciągle polepszać jakość rozgrywki na NDM. Zmiana maksymalnego lvl-a oraz otrzymywanego expa wszystko zniweczy. Poza tym wyobraź sobie byle jaką klasę na 201 lvl-u ... 4-5 sekund i jesteś na respie przeciwnika. I tu pojawia się kolejny problem, ponieważ ludzie narzekaliby na brak czasu na ładowanie co związałoby się z graniem klasami co nie potrzebują się ładować, czyli trzebaby było zmieniać klasy itp itd. W sumie? Według mnie jeżeli twój pomysł wszedłby do życia to musielibyśmy przebudować serwer od podstaw. Oczywiście jestem na nie :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,943 Posted March 26, 2018 Root Share Posted March 26, 2018 Wybaczcie, ale niestety, nie będzie takiej zmiany. To wymagałoby zmianę całego silnika, a na to też brak czasu, bo przecież statystyki, same klasy, przelicznik, exp, itd to wszystko jest do zmiany, a po co? Po to by na początku ludzie wbijali szybciej exp, a potem znikali z serwera. Co z nowymi graczami? Wyjdą, będzie to samo co na COD gdy exp był za duży i ludzie uciekali po 2 tygodniach, bo się nie opłacało grać. No i jedna prośba, nie używajmy słowa serwerownia, a sieć serwerów* 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts