_Hades 60 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 1. Nick: Hades 2. Imię: Krzysztof 3. Wiek: 18 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 9 5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak 6. Składka (tak/nie): nie 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/695276 8. Parę słów o sobie **: Bardzo miły, kulturalny, pomocny i ogarnięty ze mnie człowiek 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Potrzebny jest admin, a ja się nadaję, ludzie z serwa mnie lubią. 10. Steam_ID: STEAM_0:1:146946799 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Więcej niż ktokolwiek. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Cały dzień 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 3000h 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frosty 17 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 (edytowane) Tak 1. Miał admina 2. Jest przyjacielski 3. czesto jest na serwerze 4. ogarnięty 5. mikro Edytowane 3 Kwietnia 2018 przez Frosty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal095 10 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 (edytowane) Na tak -czesto na seriwe -ogarnia regulamin -zna komendy Edytowane 3 Kwietnia 2018 przez Michal095 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 No Hadesik ile można czekać :)). Jestem oczywiście na tak: - miał admina na serwerze - stosuje się do regulaminu serwera - spełnia wymagania do zostania adminem - dużo gra na serwerze, przyda się kolejny admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Red Eagle 2 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Na Tak. 1) Znajomość Sourcebans 2) Ogarnięty człowiek 3) Kultura 4) Często na serwerze 5) Można normalnie pogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Posiadasz warna. Podanie Odrzucone. Dodatkowo radzę osobom piszącym posty nie mające sensu i nawet za bardzo nie wnoszących nic do tematu o całkowite zaprzestanie szerzenia takich wpisów. Osoba rozpatrująca podania nie jest ślepa i te wasze wyliczanki sama zauważy. Jak chcecie nabić posta, to zróbcie to sensowniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi