_Hades 60 Posted April 3, 2018 Share Posted April 3, 2018 1. Nick: Hades 2. Imię: Krzysztof 3. Wiek: 18 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 9 5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak 6. Składka (tak/nie): nie 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/695276 8. Parę słów o sobie **: Bardzo miły, kulturalny, pomocny i ogarnięty ze mnie człowiek 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Potrzebny jest admin, a ja się nadaję, ludzie z serwa mnie lubią. 10. Steam_ID: STEAM_0:1:146946799 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Więcej niż ktokolwiek. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Cały dzień 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 3000h 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frosty 17 Posted April 3, 2018 Share Posted April 3, 2018 (edited) Tak 1. Miał admina 2. Jest przyjacielski 3. czesto jest na serwerze 4. ogarnięty 5. mikro Edited April 3, 2018 by Frosty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal095 10 Posted April 3, 2018 Share Posted April 3, 2018 (edited) Na tak -czesto na seriwe -ogarnia regulamin -zna komendy Edited April 3, 2018 by Michal095 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziomm 164 Posted April 3, 2018 Share Posted April 3, 2018 No Hadesik ile można czekać :)). Jestem oczywiście na tak: - miał admina na serwerze - stosuje się do regulaminu serwera - spełnia wymagania do zostania adminem - dużo gra na serwerze, przyda się kolejny admin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Eagle 2 Posted April 3, 2018 Share Posted April 3, 2018 Na Tak. 1) Znajomość Sourcebans 2) Ogarnięty człowiek 3) Kultura 4) Często na serwerze 5) Można normalnie pogadać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasia! 3,386 Posted April 3, 2018 Share Posted April 3, 2018 Posiadasz warna. Podanie Odrzucone. Dodatkowo radzę osobom piszącym posty nie mające sensu i nawet za bardzo nie wnoszących nic do tematu o całkowite zaprzestanie szerzenia takich wpisów. Osoba rozpatrująca podania nie jest ślepa i te wasze wyliczanki sama zauważy. Jak chcecie nabić posta, to zróbcie to sensowniej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasia! 3,386 Posted April 3, 2018 Share Posted April 3, 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts