_Hades 60 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 1. Nick: Hades2. Imię: Krzysztof3. Wiek: 184. Znajomość Sourcebans (1-10): 95. Sprawny i działający mikrofon**: Tak6. Składka (tak/nie): nie7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/6952768. Parę słów o sobie **: Bardzo miły, kulturalny, pomocny i ogarnięty ze mnie człowiek 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Potrzebny jest admin, a ja się nadaję, ludzie z serwa mnie lubią.10. Steam_ID: STEAM_0:1:14694679911. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Więcej niż ktokolwiek.12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Cały dzień13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 3000h14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plaszczka 14 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 jestem na tak : -wiek -znajomość Sourcebans -często cię widzę na serverze -kulturalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lush 1 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 (edytowane) Jestem na tak ma odpowiedni wiek jest dojrzały emocjonalnie jak i umysłowo, nie zachowuje sie infantylnie.Jest rozsądny nie daje głupich banów, dodatkowo Krzysiu już posiadał admina na tym serwie więc znajomośc sourcebans jest na wysokim poziomie.Krzysiowi raz zdarzyło sie poniesc emocjom pod wpływem alkoholu, ale na ogół przestrzega etykiety i jest przykładem kurtuazyjnego gracza.Krzysiu to stary wyjadacz a nie dyletant, pozatym Hades nie postponuje nikogo i jest lapidarny. Edytowane 14 Kwietnia 2018 przez Lush Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Oczywiście jestem na tak. Na NDM jest mało adminów i po prostu czasami nie wyrabiamy. Przydałby się ktoś kto pomoże ogarnąć serwer, a Hades jest osobą, na którą można liczyć. Hades miał już admina, więc doświadczenie oraz wiedzę ma. Chyba wszystkie wymagania spełnione. Nie widzę żadnych powodów przez które Hades miałby tego admina nie dostać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaahuuu 70 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Hades nadaje się na admina i jest nołlifem ale CZASAMI lubi pośmieszkować. Jestem na Tak ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donozor 129 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 W sumie nie przypominam sobie żeby kogoś obraził lub wdał się w jakąś kłótnie w tym lub poprzednim miesiącu. Ogarnia ten mod i widać że mu zależy, jestem za daniem mu szansy na okres próbny bo adminów mało. Jak znowu zrobi to samo głupstwo zawsze można mu odebrać admina, dać bana i warma na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Red Eagle 2 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Jestem na Tak. Ogarnięty, dużo maniaczy na serwerze, jest mało adminów a widać, że chłopakowi zależy żeby pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lush 1 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Jednak jestem na nie po prostu namawia ludzi do dawania mu pozytywnych opinii.Gracz który wyzywa ludzi jak to miało miejsce w przypadku hadesa nie nadaje sie na adma.To co napisałem wyżej to populizmy, o które błagał mnie hades. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alchemik 1 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 jestem na tak : -wiek -znajomość Sourcebans - staż w cS-a - podanie w jakiś sposób przekonało mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOJTASIK 82 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 15 godzin temu, Lush napisał: Jednak jestem na nie po prostu namawia ludzi do dawania mu pozytywnych opinii.Gracz który wyzywa ludzi jak to miało miejsce w przypadku hadesa nie nadaje sie na adma.To co napisałem wyżej to populizmy, o które błagał mnie hades. Nie wiem czy to prawda, jeśli tak to jakiś dowód by się przydał. Co do podania, jestem takiego samego zdania jak w podaniu Plaszczki. Napisane w 2 minuty, powinieneś bardziej się postarać... A co do twojej osoby, to w ostatnim czasie nie widziałem jakiegoś dziwnego zachowania z twojej strony. Jesteś ogarnięty, dużo grasz ble ble ble ble. Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmurfyZielonegoSHERO 0 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Hades nadaje się na adma jest bardzo często no serwerze i zawsze jak do niego pisałem na priv w sprawie jakiegoś dzieciaka który wzywał itd. Za zwyczaj odpowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaahuuu 70 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 W dniu 14.04.2018 o 22:00, Lush napisał: Jednak jestem na nie po prostu namawia ludzi do dawania mu pozytywnych opinii.Gracz który wyzywa ludzi jak to miało miejsce w przypadku hadesa nie nadaje sie na adma.To co napisałem wyżej to populizmy, o które błagał mnie hades. Lush ci zawsze nic niepasuje a Hades jest bardziej ogarnięty od ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi