Trouble 0 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 (edytowane) Godzinę temu, -_- napisał: Z wiadomości nie wynika czy tylko na tej klasie czy ogólnie masz ten problem, więc fajnie jakbyś sprecyzował + muszę też wiedzieć zcy problem masz Ty czy inni z serwera, ponieważ ja na klasie Medyk sam mam lvl, bo dodawałem go sobie dla testu i nadal go mam, nic mi nie resetuje Problem mam tylko na klasie medyka, innym nie resetuje klas. Innemu graczowi (POprostu) z klasą medyka, po zmianie mapy nie zresetowało lvl. Edit: Błąd został naprawiony. Edytowane 18 Sierpnia 2018 przez Trouble Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eGaD 12 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Klasa: komandos Opis: Nie można uzyc podwójnego skoku podczas kucania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 2 godziny temu, eGaD napisał: Klasa: komandos Opis: Nie można uzyc podwójnego skoku podczas kucania. Ponieważ na kucaniu jest ustawiona funkcja z niewidzialnością, a nie chciałem doprowadzić do nadużyć (trzymanie ctrl+skok będą niewidzialnym przez cały czas) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Jeżeli zauważyliście jeszcze jakieśbłędy, to proszę je zgłaszać, ponieważ chcielibyśmy ruszyć z dalszymi zmianami na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Perk: Nanopancerz Opis: Postrzeliłem gracza Mako 3 razy Amadeuszem i weszło w niego tylko podstawowe dmg z UMP, sprawdziłem to z tym samym graczem drugi raz i faktycznie nanopancerz blokuje też dmg od klanu oraz dmg od INT zamiast insta tylko. (Jeżeli to jest zamierzone to chyba dziwne to jest) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Pytanko Czy zauważyłeś jakieś klasy/perki z insta, które nie blokuje NanoPancerze? To też ważne, bo mogłem jakąś pomylić, a co do powyższego błędu - usunąłem kod za to odpowiedzialny i wejdzie wraz z kolejnym update (zapewne jeszcze dzisiaj) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Miala inna osoba nanopancerz i nie wysadzilem jej dynamitem wiec chyba w porzadku jest, ale bede sprawdzal dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 (edytowane) Perk: Tajemnica medyka Opis: Sytuacja z wczoraj: "odrodziło" żyjącego gracza (tepło go nagle na respa) + zmieniłbym szanse z 1/7 na 1/5 @-_- a i przypominam o perku pistoleru, o którym już wcześniej pisałem ale nie odpisał nikt więc nie wiem czy widziałeś EDIT1: Komenda sm_kup 1, 2 ... itd jest przesunięta o jeden w prawo, czyli pisząc sm_kup 5 dostajemy przedmiot, który w sklepie jest na liście 6 Edit2: Komenda !perki nie dziala natomiast !perks juz tak EDIT3 : Jak widać za fraga dostaję +84 EXP (niby) choć, jeżeli odjąć ilość exp od siebie wynika, że dostałem 136 exp ( z Księgą expa) Na drugim screenie natomiast, (gdzie już nie miałem księgi expa) znów jest napisane, że dostaję 84 expa a jak odjąć od siebie ilość expa, który posiadam w danym momencie wychodzi, że dostałem 134 expa. Więc albo ja źle myśle czy coś, albo coś tu nie działa Edytowane 20 Sierpnia 2018 przez RyKoS Sorki, że poprzedniego nie z edytowałem (nie zauważyłem :D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvasek 164 Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 (edytowane) odzaj Buga-(Klasa/Perk/Inne) Klasa komandos Opis-(Co się dzieje z daną klasą,perkiem bądź inną rzeczą) klasa nie ma zabija zawsze 1/1 z kosy @-_- to nie ja gralem komandosem tylko ludzie ktorzy mnie bili, nie mialem zadnego perku a i tak mnie nie zabijali. @-_- Moze nie tkwi to po stronie komandosa a po stronie. klasy furiat. Spotkalem 2 przypadki kiedy gracze nie mogli mnie zabić a mieli 1/1. Klasa komandos i elitarny snajpeer, mogli strzelac ile chca a i tak mnie nie zabijali. Edytowane 20 Sierpnia 2018 przez Kvasek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 3 godziny temu, Kvasek napisał: Opis-(Co się dzieje z daną klasą,perkiem bądź inną rzeczą) klasa nie ma zabija zawsze 1/1 z kosy Czy aby na pewno atakujesz z PPM? I czy aby na pewno wróg nie ma perku, który blokuje DMG, jak np: Nanopancerz @Kvasek sprawdzę to, ale jeżeli atakowali Cię LPM, to nigdy to nie zadziała, bo skrypt sprawdza button IN_ATTACK2. Jestem na testówce i zabijam boty za każdym razem na Komandosie (nie ważne gdzie uderze - PPM) @Kvasek 4 godziny temu, RyKoS napisał: Opis: Sytuacja z wczoraj: "odrodziło" żyjącego gracza (tepło go nagle na respa) + zmieniłbym szanse z 1/7 na 1/5 Poprawione + ustawiłem 1/6 4 godziny temu, RyKoS napisał: a i przypominam o perku pistoleru, o którym już wcześniej pisałem ale nie odpisał nikt więc nie wiem czy widziałeś Nie wiem o co chodzi 4 godziny temu, RyKoS napisał: EDIT1: Komenda sm_kup 1, 2 ... itd jest przesunięta o jeden w prawo, czyli pisząc sm_kup 5 dostajemy przedmiot, który w sklepie jest na liście 6 Zgadza się. Po otatnim update zepsułem to. Poprawione 4 godziny temu, RyKoS napisał: Edit2: Komenda !perki nie dziala natomiast !perks juz tak Przepisałem tylko !perks, !przedmioty. Poprawione (dodałem !perki) 4 godziny temu, RyKoS napisał: Jak widać za fraga dostaję +84 EXP (niby) choć, jeżeli odjąć ilość exp od siebie wynika, że dostałem 136 exp ( z Księgą expa) Sprawdzę to 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 14 minut temu, -_- napisał: Nie wiem o co chodzi W dniu 14.08.2018 o 16:58, RyKoS napisał: EDIT 16.08 wieczór: Nie wiem czy to zamierzone ale jeśli tak to dziwne w sumie Perk: pistolero Opis: Nie mamy głównej broni,nawet granaty zabiera. Mamy tylko pistolet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Pisze z opiekunami już w tje sprawie, ponieważ sama klasa El Pistolero miała mieć tylko pistolet i to samo powinno się tyczyć perka 17 godzin temu, Kvasek napisał: @-_- Moze nie tkwi to po stronie komandosa a po stronie. klasy furiat. Spotkalem 2 przypadki kiedy gracze nie mogli mnie zabić a mieli 1/1. Klasa komandos i elitarny snajpeer, mogli strzelac ile chca a i tak mnie nie zabijali. Nie ma to większego sensu,ponieważ: Klasa Furiat nie posiada żadnej blokady, ponieważ pierwsze co sprawdza w funkcji z DMG to sam atak, a więc postąć "atakującego" nie ofiary. Masz dużo wytrzymałości? PS: Nie musisz ciągle tak edytować tych postow,b o przy drugim oznaczeniu nie dotaje powiadomienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 18 godzin temu, RyKoS napisał: Na drugim screenie natomiast, (gdzie już nie miałem księgi expa) znów jest napisane, że dostaję 84 expa a jak odjąć od siebie ilość expa, który posiadam w danym momencie wychodzi, że dostałem 134 expa. Po 1, perk Księga EXP został poporawiony, ponieważ źle zliczał go dla przedziału <35. Po 2, błąd raczej poprawiony, lecz warto sprawdzić, bo mi za każdym razem zliczało już poprawnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvasek 164 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 3 godziny temu, -_- napisał: Pisze z opiekunami już w tje sprawie, ponieważ sama klasa El Pistolero miała mieć tylko pistolet i to samo powinno się tyczyć perka Nie ma to większego sensu,ponieważ: Klasa Furiat nie posiada żadnej blokady, ponieważ pierwsze co sprawdza w funkcji z DMG to sam atak, a więc postąć "atakującego" nie ofiary. Masz dużo wytrzymałości? PS: Nie musisz ciągle tak edytować tych postow,b o przy drugim oznaczeniu nie dotaje powiadomienia Mialem dodane tylko 20 wytrzymalosci. Sprawdze jeszcze czy wystepuje ten blad i dam znac 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panda here 22 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 (edytowane) Notatki Kaprala blokuja tylko pierwsze obrażenie zamiast pierwszych trzech. Buguje sie, niektórym graczom. Czasami działają czasami nie. Dzisiaj elitarnym gdy strzelalem do przeciwnika 1 strzal zablokowal a po drugim juz zginął Edytowane 21 Sierpnia 2018 przez panda here Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 To niemożliwe. Jestem na testówce i 3 obrażenia są zawsze blokowane. Mogę zaprosić na testówkę i sprawdzimy to tam 43 minuty temu, panda here napisał: Notatki Kaprala blokuja tylko pierwsze obrażenie zamiast pierwszych trzech. Buguje sie, niektórym graczom. Czasami działają czasami nie. Dzisiaj elitarnym gdy strzelalem do przeciwnika 1 strzal zablokowal a po drugim juz zginął Zwracam honor. Da się to zbugować przy użyciu skilli, które tworzą jakąś funkcję na graczu. Dodałem dodatkową blokadę dla obu przypadków i teraz nie znalazłem sposobu na zbugowanie tego. @panda here Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nect 2 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 (edytowane) Klasa: Zwiadowca Nie przenosi go na respawn, działa 50% maksymalnego HP po use_class + Dodalbym mu blokadę że dopiero aktywować to będzie można po osiągnięciu 60% maxymalnego zdrowia bo czasami wciśnie się to przez przypadek i automatycznie z całego HP spada nam do polowy @edit, wydaje mi się że lepsza by była dla niego broń typu aug lub SSG, bardziej pasowała by to umiejętności klasy. Chodzi mi o taktykę gdzie bijesz się z kimś zaraz cofasz na respawn i zabijasz go od tyłu a gdyby wróg był daleko to bardzo by się przydało przybliżenie które właśnie jest w tych broniach Edytowane 22 Sierpnia 2018 przez nect 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Poprawione Co do propozycji, to niestety, ale nie tutaj. Ja nie zajmuje siępropozycjami, a opiekuni. Ten temat związany jest ze zgłaszaniem bugów i tylko na nich się skupiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvasek 164 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Zauwazylem ze czasami buguje sie insta kill na klasach ktore maja 1/1 na zabicie. (komandos elitarny itp.) Nie umiem wytlumaczyc dlaczego ale tak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Buguje czyli? Rozwiń proszę, bo dla mnie bugowanie to pojęcie rozbudowane i nie kończy się na samym nie działaniu. Np: Może zadaje atak innej osobie? Może Tobie? Może nie działa w ogóle? Może wchodzi, ale jest za mało DMG? Itd itd + Pragnę zaznaczyć, że insta jest zablokowane w sytuacji gdy: 1. Wykryty zostanie NanoPancerz 2. Strzał otzryma osoba z: Naboje Kaprala, Pancerz Neomexowy i jeszcze tam były jakieś klasy i bodajże Podporucznik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvasek 164 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Chodzi o to ze klasa nie zabija 1/1 nie ma zadnego itemu przciwnik tez nie. Zadaje normalny dmg. Jest to spotykane co jakis czas, nawet jak mialem item awp snajper, gosciu nie mial perka a nie moglem go zabić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Pisałeś, że jest to na każdej klasie z 1/1, a więc możesz mi powiedzieć czy sprawdzaleś? Ja mogę dodać logowanie do tych klas i w ten sposób sprawdzimy czy Twoja teoria się zgadza, ale muszę wiedzieć na jakich klasach to sprawdzałeś, bo muszę do nich wpisać rejestrowanie do pliku informacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 (edytowane) Perk: Notatki defusera Opis : mają niby +5 dmg na kucaku a tak naprawdę dają +3 (a i zaproponowałem zmianę dla tego perku:) Nie działa komenda !wytrzymalosc/ sm_wytrzymalosc Edytowane 22 Sierpnia 2018 przez RyKoS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Po co Ci komenda !wytrzymalosc skoro masz info w HUD o tym? xD Koło Perku w nawiasie jest procent trwałości perka CO do poprawek, to czekam na opiekunów. Perk ma +3 i to się zgadza, ale to będzie i tak rozbijane, więc do dwóch dni powinno się zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 (edytowane) 6 minut temu, -_- napisał: Po co Ci komenda !wytrzymalosc skoro masz info w HUD o tym? xD NIe korzystam z hudu bo gram na 4:3 i mam to na pół ekranu a dzięki tej komendzie mogłem w każdej chwili zobaczyć wytrzymalość Edytowane 22 Sierpnia 2018 przez RyKoS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi