Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Kolejną nominowana osobą jest @Wercia. Zapraszam do zadawania pytań 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvasek 164 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 [P] Hej co tam? [P] Ile masz lat? [P] Długo jesteś na sieci? [P] Ulubiona gra? [P] Ulubiony film? [P] Ulubiona pora roku? [P] Opiszesz siebie w 3 slowach? [P] Kogo najbardziej znasz z tej sieci? [P] Kogo najbardziej lubisz z sieci? [P] Kogo najbardziej kochasz z sieci? [P] Cola czy Pepsi? [P] Czego sie wstydzisz? [P] Jak nie powiesz tu to na pw? [P] Masz jakis fetysz? [P] Jak znalazlas sie na cs classic? [P] Czemu ulana? [P] Z kim mieszkasz? [P] Lubisz mnie chociaz troche? [P] Ulubione danie? [P] Kiedy sie spotkamy? [P] Ulubione piwo? Wróce tu 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyBsoN. 99 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 [P] Masz chłopaka hehe?[P] Masz rodzeństwo? [P] Gdzie mieszkasz? [P] Jaki jest Twój ulubiony sport? [P] Ulubione zwierzątko? [P] Jesteś dziewicą xDDD? [P] Na jakich serverach tej sieci grasz? [P] Majonez czy ketchup? [P] Pizza czy kebab? [P] Telefon czy komputer? [P] Cs 1.6 czy CS GO? [P] Wpływ faz księżyca na mocz bydła rogatego? [P] Liceum czy technikum? (jaki kierunek) [P] Kim chciałaś zostać, jak byłaś mała? [P] Kto jest największym pajacem na sieci? [P] Będzie rekrutacja na zastępce odd2? [P] Jak myślisz, kto nim zostanie? [P] Czy będę kiedyś adminem na odd2? xD [P] Kolor włosów? XD [P] Kolor oczu? [P] Jaki jest twój idealny typ faceta? [P] Umiesz grać na flecie? [P] Jak myślisz kiedy umrzesz? [P] Boisz się śmierci? [P] Wierzysz w Boga? [P] ILE WAŻYSZ XDDD? [P] Jakie masz zainteresowania? [P] Idziemy na pierożki? [P] Jak samopoczucie? [P] Co najczęściej pijesz? [P] Jaki jest sens życia? [P] Twoja ulubiona emotka? [P] Opiszesz mnie w 3 słowach? [P] Czemu mówią że jesteś "ulaną atencjuszką"? [P] Czy wiesz że twoje grafiki są zajebiste? [P] Jesteś feministką? [P] Kto z sieci Cię najbardziej denerwuje? [P] Czemu teraz mniej ludzi na odd2 gra? [P] Czemu tyle ludzi teraz odeszło,zrezygnowało z admina odd2? [P] Myślisz że jesteś dobrą "opiekunką" servera? [P] Dlaczego tak myślisz? [P] Wybaczysz mi za dużą ilość pytań? [P] Czemu? KONIEC. THE END. DAS ENDE, LA FIN. kc kc kc. Sory że tak dużo 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gokuś 160 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 [P] Jak nazywa się twój pies? [P] Czy paliłaś kiedyś blanta? [P] Jakie jest twoje najbardziej przypałowe wspomniane? [P] Byłaś kiedyś zatrzymana przez policję jak tak to za co? [P] Ulubiony Film? [P] Ulubiony kawałek muzyczny? [P] Czego nie nawidzisz w ludziach! [P] Czy spiałaś się kiedyś do nieprzytomności? [P] Najlepsze wspomnienie z dzieciństwa? [P] Kogo najbardziej lubisz na forum? [P] Na kim ci najbardziej zależy? [P] Twoje największe Marzenie? [P] Masz chłopaka? [P] Ulubiona marka samochodu? [P] Jaki server uważasz za najlepszy na forum? [P] Kim dla cb jestem? [P] Czy nie uważasz że Karol robi najlepsza robotę? [P] Czy wiesz że wymyślanie pytań dla cb jest trudne bo już prawie wszystko o tobie wiem? [P] Ulubiona pozycja seksualna? [P] Jesteśmy ulanymi atencujeszami? [P] Meduza to ziomal? [P] Ulubiony Kraj? 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eqk 440 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 OBIECAŁEK ZE NAPISE TO NAPISAŁEK [P] czesc [P] czm w 1 "[P]" dałem "[P]" skoro to nie jest pytanie? [P] masz racje, jak dobrze mnie znasz [P] czm znow to zrobilem? [P] ile pijesz alkoholiczko menelico marlenko? [P] masz boya czy pozostajesz mi wierna? [P] kiedy przyjedziesz do zako? [P] oprowadzilbym cie po antalowce gdzie ogniska z alkoholikami z liceum sb robie [P] ale ja nie pije bo mlody jestem, wierzysz mi prawda? [P] ewentualnie soczek [P] a ty pewnie bys wbila sie z twardymi narkotykami, c'nie? [P] lubisz bigos? [P] jakie pierogi kochasz tak bardzo jak mnie [P] wiem ze z miesem [P] albo ruskie [P] yeabac ruskie, nie pomagajmy wrogiej gospodarce [P] zamiast pytania pisze ci wypracowanie, nie przeszkadza ci to? xDDD [P] dawaj w pilke pogramy [P] na ile lat wygladam :-> [P] czm nie umiem grac w cs 1.6? [P] sciagniesz fortnite ? [P] jakie masz hobby? [P] meczysz kryche? [P] wciagasz kryski? [P] mom godoc gwara kie cie zobace na timspiku? [P] ugniatalas kiedys kapuste? [P] lubisz winko ? ;3 [P] sry ze huiowe pytania ale nie mam pomyslu xDDD [P] wiem ze mialo byc ich 100 ale ni hóia nie wymysle [P] kuzwa to nawet pytania nie sa [P] bede konczyl, buziaki papapapapap 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huczin 301 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 (edytowane) [P] Czemu twoja mama pozwola Tobie wołać do siebie po imieniu? [P] Nie uważasz, że trochę to dziwne? [P] Psy czy koty? [P] Dlaczego? [P] Ile masz wzrostu? [P] Dokąd Tobie sięga Miś Konrada? [P] Czemu hańbisz tego misia wykorzystując go jako grzejnik stóp? [P] Wiesz, że Konrad zamontował w nim ukrytą kamerkę? [P] Wiedząc teraz o tym, dalej będziesz kładła misia w swoje nogi? [P] W skali od 1 do 10, która jest godzina? [P] Skoro marihuana tak zżera mózg, czemu wszyscy się nią jarają? [P] Zaciągnęłaś kiedyś buszka? [P] Chcesz pomagać ludziom, nie otrzymując żadnej korzyści? [P] Nawet nie zyskując wdzięczności z ich strony? [P] Pies czy misjonarz? [P] Jeśli miałabyś do wyboru uratowanie dzieci przed śmiercią z pragnienia, a wypiciem 1L wódki ze znajomymi, to wybrałabyś Żołodkową Gorzką czy Soplicę? [P] Dlaczego tak ciężko Ci załatwić nocleg na IEMa? [P] Co z malinowym pokojem? [P] Czego/Kogo nienawidzisz? [P] Dlaczego Ciebie nie bawi czarny humor? [P] Czemu ciapaci w Europie zachowują się jak zwierzęta? [P] Dlaczego Politycy nic z tym nie zrobią? [P] Czy zdarzają się Tobie "rasistowskie odchyły"? [P] Jesteś za przyjęciem imigrantów do Polski? [P] Jako posiadaczka macicy, jesteś za pełną legalizacją aborcji? [P] Jeżeli władzę w Polsce miałby przejąć dyktator, który wprowadziłby kraj w erę świetności (0 bezrobocia, zajeb*sta armia itp.), wyrzekłabyś się swoich praw obywatelskich dobrowolnie? [P] Biorąc pod uwagę dzisiejsze zgrzty z Izraelem ("Polskie obozy zaglady"), jakie masz zdanie na temat Żydów? [P] Dlaczego tak nam się "odwdzięczają" po tym jak im pomogliśmy podczas II WŚ? [P] Czy moje towarzystwo jest dla Ciebie męczące i jak bardzo? [P] Co powinienem w sobie zmienić? Edytowane 24 Kwietnia 2018 przez Huczin 1 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancio. 218 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 (edytowane) 1. [P] Ulubiona firma? 2. [P] Ulubiony telefon? 3. [P] Ulubiona rasa? 4. [P] Laptop czy stacjonarna? 5. [P] Najdziwniejszy sport? 6. [P] Najdziwniejsza stolica? 7. [P] PiS czy PO? (W celach humorystycznych pytanie) 8. [P] Hard rock czy reggie? 9. [P] Messi czy Ronaldo? 10. [P] LOL czy Dota? 11. [P] Technikum czy Zawodówka czy Liceum? 12. [P] Azjatki czy Latynoski? 13. [P] Horror czy Thriller? 14. [P] Biedronka czy Lidl? 15. [P] Izak czy Rojo? 16. [P] Rugby czy Futbol Amerykański? 17. [P] Winterfresh czy Orbit? 18. [P] Chłopiec czy dziewczynka? 19. [P] Najdziwniejsze pytanie w życiu? 20. [P] Plecak czy torba? 21. [P] 4tnite czy PUBG? 22. [P] Ulubiony napój energetyczny? 23. [P] Ulubiona gra na telefon? 24. [P] Nauki ścisłe czy nauki języczne? 25. [P] Niemiecki czy Rosyjski? 26. [P] Coca Cola czy Pepsi? 27. [P] Lord Kruszwil czy Krzysztof Gonciarz? 28. [P] Mieszkać na wsi czy w dużym mieście? 29. [P] Gdzie byś pojechała? Najgorętsze państwa świata czy najzimniejsze państwo świata? 30. [P] Napoje mleczne czy batony mleczne? 31. [P] Rock Polo czy Disco Polo? 32. [P] Minigun czy P90? 33. [P] Czapka z daszkiem czy bez daszka? 34. [P] Marvel czy DC? 35. [P] Autobus czy Tramwaj? 36. [P] Kulturystyka czy zawody Strongman? 37. [P] Popek czy Paluch? 38. [P] Mcgregor czy Mayweather? 39. [P] Batman czy Joker? 40. [P] Żel w płynie czy w kostce? 41. [P] Energia słoneczna czy energia wiatru? 42. [P] Ulubiona planeta w Układzie Słonecznym? 43. [P] Woda źródlana czy woda z kranu? 44. [P] Psychoza czy Lśnienie? 45. [P] Głośniki czy słuchawki? 46. [P] Chipsy czy nachos czy chrupki? 47. [P] Komentowanie meczu czy branie w nim udziału? 48. [P] Wymarzony zawód? 49. [P] Szczoteczka elektryczna czy zwykła? 50. [P] FIFA czy PES? 51. [P] Mieszkać w domku jednorodzinnym czy w bloku? 52. [P] Hitler czy Stalin? 53. [P] Xbox czy PlayStation? 54. [P] Jakbyś była zwierzakiem, to jak byś się nazwała? 55. [P] Mąż z forsą ale brzydki czy mąż bez forsy ale przystojny i umięśniony? 56. [P] Wiesz, że na tym etapie kończą mi się pomysły ? (XD) 57. [P] Bieszczady czy Tatry? 58. [P] Islam czy buddyzm? 59. [P] Zamieszkałabyś w KRLD (Korea Północna)? 60. [P] Ulubiony kabaret? 61. [P] Ulubiony sketch kabaretowy? 62. [P] Cropp czy House? 63. [P] Ulubiony Fast Food? 64. [P] Co byś chciała zwiedzić na starość? 65. [P] Chodzisz na siłownię? 66. [P] Lubisz mnie? 67. [P] Jaki język obcy chciałabyś się uczyć? 68. [P] Przespałabyś się w lesie samobójców? 69. [P] Podasz rozmiar stanika? 70. [P] Czy uczestniczyłabyś w imprezie gdzie każda osoba byłaby naga nad wielkim basenie w Hiszpanii? 71. [P] Czy podnioslem ci ciśnienie tymi pytaniami? 72. [P] Grasz na jakimś instrumencie dentym? 73. [P] Czy dla kasy byś skoczyła z samolotu? 74. [P] Ulubione dzikie zwierzę? 75. [P] Najdziwniejsza flaga państwa? 76. [P] Chciałabyś spróbować swoich sił w szermierce? 77. [P] Ulubiony serial z Nickelodeon? 78. [P] Oglądałaś anime? Jeśli tak to jakie? 79. [P] Gdzie pracowałaś na początek albo gdzie będziesz pracować na początek? 80. [P] Twoje inicjały? 81. [P] Kościół zachodni czy Kościół wschodni? 82. [P] Kochasz Biebera? 83. [P] Sluchałaś kiedyś Bob'a Marley'a? 84. [P] Gra z której czerpiesz najwięcej korzyści edukacyjnych? 85. [P] Styl nowoczesny czy styl klasyczny w sztuce? 86. [P] Czy podasz 3 cechy jak się teraz czujesz jak musisz na to odpowiadać? 87. [P] Wolisz robić grafikę komputerową czy pisać wiersze? 88. [P] Czy kochasz pomagać? 89. [P] Zegarek na wskazówki czy zegarek na cyfry? 90. [P] Czy podoba Ci się moonwalk? 91. [P] Czy czytasz czasami creepypasty? 92. [P] Czy zagrałabyś w grę z Jigsaw'em? 93. [P] Czy próbowałaś franchezinę? 94. [P] Jaki jest według ciebie najbrutalniejszy sport na świecie? 95. [P] Jakbyś miała zrezygnować z jakieś funkcji na tej sieci, to z jakiej? 96. [P] Wierzysz w Boga? 97. [P] Ulubiona gra z dzieciństwa? 98. [P] Z kim byś poszła na randkę? (Osoba z tej sieci) 99. [P] Joggery czy jeansy? 100. [P] Jesteś podirytowana czy smutna, że napisałem 100 pytań? Do pytań proszę podchodzić z przymróżeniem oka xD Edytowane 23 Kwietnia 2018 przez K3ndinh0 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skljk 763 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 (edytowane) Cześć [P] Jak tam? [P] Pamiętasz od kiedy się znamy? [P] Przejdę kiedyś mutacje? ;d [P] @Peter to menel? [P] Dasz mi bana na ts'ie kiedyś? [P] Dobrze ci minął dzień? [P] Wracać tu kiedyś? [P] Ile lat już tworzysz grafiki? ;v [P] Dużo pijesz i dlaczego tak dużo? ;] [P] Jeżeli będziesz grać kiedyś w Cs'a GO to na jakim serwie? [P] Co byś szybciej usunęła - konto na fb czy na forum? [P] Nie smutno ci samemu jako grafik? ;c [P] Chcę ci odpowiadać na pytania @K3ndinh0? XD [P] Do , którego roku życia masz zamiar zostać na sieci? [P] Chciałabyś jakieś nowe serwery Cs'a 1.6? [P] Wykerujesz w monopoly jak zawsze? [P] Ulubiony raper? [P] Znasz zeamsone'a? [P] Jak tak to lubisz? bo ja kocham No i fajnie Edytowane 23 Kwietnia 2018 przez Depresja na zawsze 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucek 45 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Kochanie moje [P] Ruchable? [P] Kiedy znów pośpiewamy razem? [P] Ile w obw bicepsa? [P] Trenujesz coś ? [P] Upiecz mi ciasto pliis [P] Nie chce mi się już ;-; mogę już przestać? [P] Kochasz mnie? [P] GDZIE są moje SKINY ?! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolano lokiec 109 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 [P] Jak długo jesteś na tej sieci? [P] Jaką szkołę skończyłaś? [P] Kiedy nowy komputer? [P] Ulubiona nutka? [P] Czym się interesujesz oprócz grafiką? [P] Jaką gierkę najbardziej lubisz? [P] Byłaś za granicą? [P] Disco Polo czy Rege? [P] Uprawiasz jakieś sporty? [P] Masz jakieś zwierzątko? [P] Ulubiony przedmiot szkolny? [P] Ulubiony serial? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meduza 71 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 1.[P] Co lubisz robić? 2.[P] Co najbardziej kochasz? 3.[P] Kogo najbardziej kochasz?(może być też po bff) 4.[P] Co najbardziej lubisz jeść? 5.[P] Jakie masz pasje? 6.[P] Ćwiczysz coś? 7.[P] Jesteś ulana? 8.[P] Nosisz często legginsy? 9.[P] Lubisz chodzić w dzinsach? 10[P] Jak pomagasz rodzicom? 11.[P] Czy ShinSSo to twój BFF? 12.[P] Czy walisz w nos? 13.[P] Co najbardziej pragniesz? 14.[P] Ile już robisz w grafice? 15.[P] Czy chciałabyś się oddać pasji swojej w 100%? 16.[P] Czy lubisz soki? 17.[P] Jaki jest twój ulubiony napój? 18.[P] Czego się najbardziej boisz? 19.[P] Kto według ciebie jest najlepszym śmieszkiem? 20.[P] Jakie filmy lubisz oglądać? 21.[P] Wolisz pić z przezroczystych szklanek czy ze porcelany? 22.[P] Jaki masz telefon? 23.[P] Wymień swój sprzęt gamingowy: 24.[P] Czy jak używasz kompa w nocy, to se odpalasz lampke, żeby widzieć klawe? 25.[P] Boisz się ciemności? 26.[P] W co się najbardziej lubisz ubierać?(wszystko) 27.[P] Co pijesz rano? 28.[P] Jak długo się malujesz? 29.[P] Co ci sprawia radość? 30.[P] Wolisz psy czy koty? 31.[P] Jakie zwierze najbardziej lubisz? 32.[P] Jakie zwierze posiadasz w domu? 33.[P] Czy chciałabyś pojeździć konno? 34.[P] Na czym jeździsz? 35.[P] Jaki styl wolisz na forum, czarny czy biały? 36.[P] Biłaś się kiedyś z shinSSo? 37.[P] Dobrze ci idzie jako opiekun? 38.[P] Gdzie lubisz chodzić? 39.[P] Lubisz chodzić do restauracji jakiejś? 40.[P] Kibicujesz jakiemuś klubowi piłarskiemu? 41.[P] Kibicujesz klubom, którzy uprawiają inny sport? 42.[P] W co najbardziej lubisz grać? 43.[P] Dasz komuś bana na ts'ie? 44.[P] Podobają ci się twoje prace bardzo ze zleceń, które komuś robisz? 45.[P] Czy uważasz że dobrze wyglądasz? 46.[P] Co lubisz nosić? torebki czy inną tego typu rzecz? 47.[P] Jak bardzo jesteś P O T Ę Ż N A? 48.[P] Masz jakieś praktyczne zajęcia filmowe? 49.[P] Chcesz zostać aktorką w serialu lub filmie? 50.[P] W skali 1/10 jak bardzo jestem nieśmieszny 51.[P] Masz blisko do swojej szkoły? 52.[P] Czy często oglądasz memy na Facebook'u? 53.[P] Jesteś pewna siebie? 54.[P] Jaką wódke najbardziej lubisz pić pijoku? 55.[P] Wolisz PS4 czy XBOX'a? 56.[P] Będziesz grała w God of War 4? 57.[P] Grasz w GTA SA? 58.[P] Grasz w Mario Bros? 59.[P] Grasz w jakieś strzelaninki oprócz GTA SA i Ceesika? 60.[P] Lubisz czarny humor? 61.[P] Kogo z nauczycieli najbardziej lubisz ze swojej szkoły? 62.[P] Co zazwyczaj robisz na lekcjach? 63.[P] Rysujesz sobie coś na rękach i nogach? 64.[P] Jaki jest twój ulubiony kolor? 65.[P] Jakiej muzyki lubisz słuchać? 66.[P] Kto by chciał, żeby wrócił na forum? 67.[P] Pijesz kawe? 68.[P] Ile siedzisz w domu? 69.[P] Ile oglądasz youtuba? 70.[P] Wiesz o tym nowym regulaminie FEJSBUKA? 71.[P] Szanujesz ZUCCERBERGA? 72.[P] Chodzisz na spacerki? 73.[P] Masz jakieś lęki? 74.[P] Chcesz ze mną pograć w coś? 75.[P] Biegasz? 76.[P] Siedzisz czasem w siadzie krzyżnym na swoim krześle czy fotelu przy biurku? 77.[P] Jak często odrabiałaś zadania domowe? 78.[P] Robiłaś samolociki i inne rzeczy z kartki papieru z zeszytu albo bloku technicznego? 79.[P] Strzelałaś pukawkami? 80.[P] Palisz? 81.[P] Business Tour czy Monopoly? 82.[P] Lubisz mój ryjec ? <3 83.[P] Miałaś trądzik? 84.[P] Jaki masz obwód w pasie? 85.[P] Byłaś kogoś na ślubie? 86.[P] Jak myślisz, weźmiesz z kimś kiedyś ślub? 87.[P] Wierzysz w Boga? 88.[P] Jesteś ateistką? 89.[P] Chodzisz do kościołka? 90.[P] Dużo razy przywaliłaś w swój mały palec u nogi? 91.[P] Ile jeszcze nie będziesz mogła chodzić? 92.[P] Podniosłabyś chudego kolege, który waży z -/+ 70 kg? 93.[P] Jak bardzo lubisz się przytulać do kogoś? 94.[P] Ile czasu leżysz w łóżku? 95.[P] Jak leżysz tylko to przysypiasz? 96.[P] Chciałabyś się z kimś położyć? 97.[P] Dokąd dosięgają ci włosy? 98.[P] Czy lubisz twoje miasto? 99.[P] Czy Gokuś i inni to są fajne chopy? 100.[P] Gotowanie czy sprzątanie? 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteBlood 367 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 (edytowane) [P] W co najbardziej lubisz grać? [P] Gdzie kupiłaś tego minionka? [P] Jak zaczęłaś karierę na CSC [P] Jaka jest twoja orientacja seksualna? [P] Umiesz obliczyć delte nilu? [P] Jaki jesteś znak zodiaku? [P] Jaka była twoja gra dzieciństwa? Dopiszę później [P] Jaką miałaś średnią w gimnazjum? [P] Miałaś kiedyś pasek na świadectwie? [P] Jesteś antysemitką? Jeśli nie to: [P] Chciałabyś być antysemitką? [P] Czy Hitler wiedział o holokauście? Edytowane 27 Kwietnia 2018 przez WhiteBlood 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi