^ Av3K ^ 18 Opublikowano 16 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 (edytowane) Kasia pozwoliła napisać tu ten temat. Witam, dostałem pozwolenie aby założyć team Cs Go, będzie on po to żeby reprezentować forum. Będziemy grać nasza 5 vs inne fora na stronie popflesh (128tick) myślę, że nam się uda tylko potrzeba ludzi jeśli chcesz i spełniasz wymagania napisz z wzorem post pod tym postem. I chce żeby to był team z klasą a nie taki co będziemy się bawić, będę chcial robić treningi przynajmniej 2 razy w tyg. Ja będę się starał o mecze w weekendy. Wymagania: +16 Mikrofon Ts3 Ranga minimalna to MGE Przynajmniej 700 godzin w Cs Go Wzór: Wiek: Ranga w Cs Go oraz Godziny: Sprawny mikrofon oraz Ts3 (TAK/NIE): Ile możesz poświęcić czasu na granie w tygodniu i w weekendy: Edytowane 16 Czerwca 2018 przez ^ Av3K ^ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tNk 45 Opublikowano 16 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 (edytowane) Wiek: 21 Ranga w cs:go oraz godziny: Global od praktycznie roku po zaczęciu gry w cs:go - ponad 4 lata będą/około 3k h + 1.6 około 5k Sprawny mikrofon oraz Ts3: Tak Ile czasu możesz poświęcić na granie w tygoidniu i w weekendy: Po sesji chętnie pogram, pewnie głównie wieczorami, jeżeli zbierze się mocny team to możecie na mnie liczyć,obecnie nie gram ze względu na brak czasu, ale czeka na mnie lan w lipcu także to mogłoby być jako przygotowanie. Jak będą słabsze rangi, to odpuszczę bo po prostu za bardzo się denerwuję Edytowane 16 Czerwca 2018 przez tNk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^ Av3K ^ 18 Opublikowano 16 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 @tNk Jeśli możesz zaproś steam i napisz- https://steamcommunity.com/id/av3kaimexe/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viking 0 Opublikowano 16 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Wiek: 17 Ranga w Cs Go oraz Godziny: Lem i 4347 h Sprawny mikrofon oraz Ts3 (TAK/NIE):Tak Ile możesz poświęcić czasu na granie w tygodniu i w weekendy: Parę godzin dziennie w tygodniu od 2 do 4 może dłużej a w dwu dzionek trochę więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^ Av3K ^ 18 Opublikowano 16 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 @Viking my już dogadani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancio. 218 Opublikowano 16 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Wiek: 16 (w październiku 17) Ranga w Cs Go oraz Godziny: DMG, ponad 1800h (były supreme) Sprawny mikrofon oraz Ts3 (TAK/NIE): Tak Ile możesz poświęcić czasu na granie w tygodniu i w weekendy: w tygodniu 4h w weekend 6-7h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^ Av3K ^ 18 Opublikowano 17 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 @K3ndinh0 wezmę Cię na próbę bo nie widziałem Twojej gry zespołowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Son of the Scream 74 Opublikowano 17 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Wiek:16 Ranga w Cs Go oraz Godziny:Teraz supreme był global Sprawny mikrofon oraz Ts3 (TAK/NIE):TAK Ile możesz poświęcić czasu na granie w tygodniu i w weekendy:Ile tylko trzeba jestem do waszej dyspozycji 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^ Av3K ^ 18 Opublikowano 17 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 @Son of the Scream My dogadani. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvasek 164 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 (edytowane) Wiek: 19 Ranga w Cs Go oraz Godziny: gold 3 moze zrobisz wyjatek? 2000h Nie no swirki najwyzsza ranga to skrzyzowane bo potem nie gralem mm xD Sprawny mikrofon oraz Ts3 (TAK/NIE): Tak Ile możesz poświęcić czasu na granie w tygodniu i w weekendy: Jak mam 2 zmiane to jestem dostepny od 9 do 12 a jak 1 zmiana to od 15 mniej wiecej Edytowane 19 Czerwca 2018 przez Kvasek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^ Av3K ^ 18 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 @Kvasek daj zapro na steam. @Kasia! jak będziesz to zamknij temat. Team się nie zajmuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi