Esme 2 242 Opublikowano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 (edytowane) Komputer/Laptop: Komputer System na którym pracujesz: Windows 10 Informacje o komputerze / laptopie ( procesor,karta graficzna itd)*: - W czym masz problem?: Próbując odpalić CS 1.6 pokazuje mi się aktualizacja owej gry, która nie może dojść do skutku, wyrzuca błąd. Zgodnie z pomocą techniczną Steam wykonałam: ponowne uruchomienie komputera oraz Steam, wyczyszczenie pamięci podręcznej, naprawę folderu biblioteki. Przy weryfikacji spójności plików gry nie ma postępu. Ma ktoś jakiś pomysł, a może ktoś miał taką sytuację? * - Nie jest potrzebne! @Kvasek odinstalowałam, ale nie da się teraz zainstalować, również z wyłączoną ochroną. Co do błędu to dokładnie taki: Edytowane 23 Czerwca 2018 przez Esme 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvasek 164 Opublikowano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 (edytowane) Jaki to błąd? Próbwałaś wyłaczyc antywirusa i wszystkie zapory ktore masz i zainstalować grę od nowa? Odinstaluj steam, potem go zainstaluj ponownie. ----- Wylacz automatyczna aktualizacje ---- Pobierz i zainstaluj cs`a ----- dla pewnosci sprawdzi poprawnosc plikow gry --- odpal gre -----. Jak bedzie dzialac normalnie to mozesz wlaczyc automatyczna aktualizacje. Spróbuj tego, chyba nic nie pominałem @Esme Edytowane 24 Czerwca 2018 przez Kvasek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Dziękuję, działa. Mam nadzieję, że nie ulegnie to zmianie. Teraz czekają mnie godziny ściągania gier xD. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi