Esme 2,245 Posted June 23, 2018 Share Posted June 23, 2018 (edited) Komputer/Laptop: Komputer System na którym pracujesz: Windows 10 Informacje o komputerze / laptopie ( procesor,karta graficzna itd)*: - W czym masz problem?: Próbując odpalić CS 1.6 pokazuje mi się aktualizacja owej gry, która nie może dojść do skutku, wyrzuca błąd. Zgodnie z pomocą techniczną Steam wykonałam: ponowne uruchomienie komputera oraz Steam, wyczyszczenie pamięci podręcznej, naprawę folderu biblioteki. Przy weryfikacji spójności plików gry nie ma postępu. Ma ktoś jakiś pomysł, a może ktoś miał taką sytuację? * - Nie jest potrzebne! @Kvasek odinstalowałam, ale nie da się teraz zainstalować, również z wyłączoną ochroną. Co do błędu to dokładnie taki: Edited June 23, 2018 by Esme 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kvasek 164 Posted June 23, 2018 Share Posted June 23, 2018 (edited) Jaki to błąd? Próbwałaś wyłaczyc antywirusa i wszystkie zapory ktore masz i zainstalować grę od nowa? Odinstaluj steam, potem go zainstaluj ponownie. ----- Wylacz automatyczna aktualizacje ---- Pobierz i zainstaluj cs`a ----- dla pewnosci sprawdzi poprawnosc plikow gry --- odpal gre -----. Jak bedzie dzialac normalnie to mozesz wlaczyc automatyczna aktualizacje. Spróbuj tego, chyba nic nie pominałem @Esme Edited June 24, 2018 by Kvasek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Esme 2,245 Posted June 24, 2018 Author Share Posted June 24, 2018 Dziękuję, działa. Mam nadzieję, że nie ulegnie to zmianie. Teraz czekają mnie godziny ściągania gier xD. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts