zampol10092 0 Opublikowano 9 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 (edytowane) 1. Twój Nick fluffy 2. Kto zawinił? (admin/gracz)- ja oraz admin 3. Nick oskarżonego- kvasek 4. Steam_ID oskarżonego- id: STEAM_0:0:68302322 5. Data i godzina zdarzenia-20:30 6. Mapa- niestety nie pamietam 7. Opis sytuacji- tlumaczylem innemu graczowi ze moze wymienic godziny na vipa kvasek nic nie robil jak by stal na afk kolo nas no i dostalem za cele mapy bana na 30 min potem zostalo to zmienione na 40 a potem na 50 jak widac na zalaczonym ss bana dostalem o 20:28 a koniec byl 21;15 3.1 Cele mapy - Ban 5 min -> 20 min powinieniem dostac max 20 min a dostalem 50 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie) Edytowane 9 Lipca 2018 przez zampol10092 zapomnialem dodac powodu "cele mapy" 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 10 Lipca 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 @Kvasek czekam na odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvasek 164 Opublikowano 10 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 (edytowane) Napisalbym tylko "XD" ale trzeba wyjaśnić sytuacje z tobą. Mój drogi kolego od kiedy grasz na serwerze są z tobą i Oskarkiem kłopoty. Siedzicie na serwerze i uważacie się za najlepszych. Kiedy gracie jako human to jest wszystko okej(prawie). Przypomne Ci o banach ktore dostałeś. Pierwszy ban na 10 minut od @Zimny., drugi ban ode mnie na 5 minut, trzeci ban 4 godziny za współprace, kolejny ban na 10 minut znowu od @Zimny.. Ostatni ban którrego Ci dałem to był na 30 minut, ponieważ wkurzasz mnie juz swoim zachowaniem. Wchodze na serwer i słysze praktycznie tylko Ciebie, po chwili słysze jak wyzywasz graczy naprzykład od chu*a. Nie bede wymieniał innych wyzwisk jakich uzywasz na serwerze. Dochodząc do sedna sprawy dostałeś bana za nie wykonywanie celów map na 30 minut, dość mam słuchania Ciebie jak i tego "ze pomagasz graczom", a nie wykonujesz celow na 3/4 map. Narzekasz w ct, ze inni nie wykonuja celów, a sam nie umiesz jako zombie wykonać jednego prostego celu. Mapa restart tlumaczysz graczowi coś i biegasz po mapie jakby niby nic. Wbiegłeś na górę obiegles cala mape i spadles na dół i po chwili stanąłeś. DLatego dostałeś bana. Proste? Proste Słowa @Zimny. Bardzo często muszę Cię upominać żebyś wykonywał cele Kolejny ban przed chwilą ode mnie! Biegasz nad kampa potem skaczesz i zaczynasz sie krecic w okół wlasnej osi. i teraz powiesz ze wykonywales cele jako zombie? Edytowane 10 Lipca 2018 przez Kvasek 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 20 Lipca 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi