HanRayS 58 Opublikowano 8 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 1. Nick: HanRayS 2. Imię: Dominik 3. Wiek: 21 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 7/8 5. Sprawny i działający mikrofon**: Jest 6. Składka (tak/nie): tak 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/786452 8. Parę słów o sobie **: Normalny, spokojny (w większości) dwudziestojednoletni chłop lubiący w wolnych chwilach pograć w jakąś grę Online. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Po to by być surowym adminem Mam spore doświadczenie w byciu adminem więc wiem co jest "dobre" a co "złe". Osobą konfliktową raczej nie jestem chociaż tutaj raz zdarzyła się taka sytuacja, która zmusiła mnie do odejścia z funkcji admina. Nastały pewne zmiany więc chcę wrócić do bycia adminem. 10. Steam_ID: STEAM_1:1:43158559 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 1-3h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): W dni robocze zależy od zmiany a w dni wolne to raczej gram po południu. 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: Aktualnie mam przegrane 2060h. 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak. 3 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DraY 282 Opublikowano 8 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Znamy się już trochę i mogę śmiało napisać że jest miły, ogarnięty i posiada spore doświadczenie w byciu adminem codmod. Jestem na TAK. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 9 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Dajcie mu juz tego admina, przeciez kazdy wie ze to dobry chlopak. Nie raz mial tu admina 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blix 109 Opublikowano 9 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 przyjmuje cie wiesz co i jak no i fun to play czy cos 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blix 109 Opublikowano 9 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi