Zimny. 415 Opublikowano 8 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 (edytowane) 1. Twój Nick: Zimny. 2. Kto zawinił? (admin/gracz): Admin 3. Nick oskarżonego: Kobusz 4. Steam_ID/GameMe oskarżonego: masz 5. Data i godzina zdarzenia: 17.20 09.08 6. Mapa: dr_astro 7. Opis sytuacji: Szanowny Admin Kobusz dał mi bana za skracanie. Gdzie jest on nie słuszny ponieważ na forum NIE MA TEJ MAPY w temacie odnośnie skracania, a jestem na 90% pewny, że została ona dodana gdy opiekunem nie był Karol. Nie będę Kobusz wspominał co wczoraj wypisywałeś na czacie, lub co robiłeś na tej mapie kilka dni temu Wiem, zrobiłem na tej mapie 7 sekund, ale dostałem już za to bana wcześniej 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://645653.node89.pukawka.pl/dem-deathrun_astro-1536419715-1536420723.zip @ezuss1337 Przecież nie skróciłem całej mapy, tylko ominąłem drabinke, temat nie był aktualizowany od bardzoooo dawna, a mnie to mało obchodzi że ktoś zapomniał. Jeżeli Kobusz się chce tak bawić no to okej @Jakee Umiesz czytać ze zrozumieniem czy ciężko? Ja Cie mam nie denerwować? Wbijasz na serwer kochany administratorze raz na 4 dni i mówisz żebym cie nie denerowował? Na moje nawet tego admina nie powinieneś dostać. Skoro robie wiele map w 6/7 skoków no to podeślij mi ss z nich oprócz astro. Czekam z niecierpliwością. Doczekam sie tych ss? Jest to jeden ss, a piszesz ze mam tyle skoków na wielu mapach, więc gdzie one są? Skoro mówisz ze jest ich wiecej, to chce na to dowody a nie rzucasz słowa na wiatr kolego @The Boss napisz to zdanie jeszcze raz, bo kompletnei go nie rozumiem xD Edytowane 10 Września 2018 przez Zimny. 4 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezuss1337 38 Opublikowano 8 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 K...a przestań pajacować. Przecież dobrze wiesz, że skracanie całej mapy to skracanie. To, że dostałeś już wcześniej bana nie zwalnia cię z dostania kolejnego. Uważasz, że jest niesłuszny tylko dla tego, że nie ma tego skrótu na forum? To moja wina, że zapomniałem dodać tej mapy w temacie. Kobusz nie zrobił niczego złego, po prostu wykonywał swoją pracę. Moim zdaniem ban w stu procentach zasłużony. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milosh 92 Opublikowano 8 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 (edytowane) Według mnie @-_- skracanie przy nieobecności admina również powinno być karane a nawet surowszym banem. Wszystko można sprawdzić na demkach a zrobienie mapy w 5 skoków to chyba przesada.@Zimny. dziś wbiłeś na serwer i od razu próbowałeś skrócić arctica po czym cię upomniałem, nie denerwuj mnie. Robisz wiele map w 6/10 skoków gdy powinno się robić w około 15. Występował u mnie błąd, przez który nie mogłem wbić na serwer kto ma wiedzieć ten wie, pozdrawiam i kończę ;* Przykład VV Nie będę zmieniał map specjalnie by wrzucić tu ss'y myślę, że jeden wystarczy. Żegnam Edytowane 8 Września 2018 przez Jakee 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klejuu 29 Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Wiesz że skracanie jest karane ? I co z tego że nie ma go na forum . Jeżeli na Forum nic o tym nie ma to znaczy że nic nie można skracać dopóki (Opiekun/Właściciel) nie zdecyduje co można skrócić . Popieram @ezuss1337 ban słuszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Września 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 W dniu 8.09.2018 o 18:52, Jakee napisał: Według mnie @-_- skracanie przy nieobecności admina również powinno być karane a nawet surowszym banem. ale przecież tak jest. Jeżeli jest to potiwerdzone, to należy się ban, a więc nie bardzo rozumiem. Co do skracania, to w regulamin jest jeden ogólny punkt Cytat 4.10 Skracanie mapy -> ban 1h - 4h Tak więc tutaj nie chodzi o daną mapę wpisaną w temat, bo to temat informacyjny, a ważne jest to co w regulaminie gdzie nie do końca wszystko sprecyzowano. Cytat 1.7 Zakazane jest skracanie większych pułapek oraz wszelakich budynków zamykanych. Tu jest informacja o zakazanie, lecz punkt 4.10 mówi o ogólnym skracaniu, więc admin postąpił słusznie nadając tego bana. Tutaj należałoby się kłócić bardziej o regualmin, a nie o reakcję admina. Poruszymy temat skracania w odpowiednim temacie, a skargę zamykam, ponieważ admin postąpił zgodnie z punktem 4.10 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Września 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi