Skocz do zawartości

[Zgłaszamy] Błędy / Bugi

Kvasek

Rekomendowane odpowiedzi

Po zmianie mapy niektórym graczom resetuje lvl 

Edit:

Prawodobonie jest to na kilku klasach albo zapisuje tylko lvl na pierwszej klasie jaką się wybierze 

Edytowane przez Mateuszx
  • Like 1

3 godziny temu, Mateuszx napisał:

Edit:

Prawodobonie jest to na kilku klasach albo zapisuje tylko lvl na pierwszej klasie jaką się wybierze 

Na rocket mi cofnelo na hassasynie nie ..

• Like 1

• Właściciel
5 godzin temu, Mateuszx napisał:

Edit:

Poprawiłem to po 18 i od tamtego czasu według logów nie ma problemu

Proszę o kontakt na PW

Dziś o godzinie 1:30 wystąpił błąd z klanem:

Serwer pokazywał że klan istnieje, ale jego członkowie nie mogli wejść w menu klanu oraz nie otrzymywali żadnych profitów z przynależności do niego, mimo wydanych monet na ulepszenia.

kod błędu który mi wyskoczył to #80808

Edytowane przez Goblin Slayer
  • Like 2

• Właściciel
9 godzin temu, Goblin Slayer napisał:

Dziś o godzinie 1:30 wystąpił błąd z klanem:

Serwer pokazywał że klan istnieje, ale jego członkowie nie mogli wejść w menu klanu oraz nie otrzymywali żadnych profitów z przynależności do niego, mimo wydanych monet na ulepszenia.

kod błędu który mi wyskoczył to #80808

Rozmawiałem już o tym z Mateuszek i wszedł update

Fala śmierci nadal nie zabija wszystkich graczy, tym razem nie wiem od czego to zależy, ale zdarza się, że niektórych fala śmierci nie dotyka, mimo że mają mało hp.

• Like 2

Odnośnie klanów nadal to samo na jednej mapie założyłem i ulepszony na drugiej już klanu brak 

3 godziny temu, -_- napisał:

Rozmawiałem już o tym z Mateuszek i wszedł update

• Właściciel
23 godziny temu, kadabraelise napisał:

Odnośnie klanów nadal to samo na jednej mapie założyłem i ulepszony na drugiej już klanu brak 

Cytat

Działa klan

To odpowiedź Mateusza

W dniu 10.05.2020 o 13:34, Oskarqq napisał:

Fala śmierci nadal nie zabija wszystkich graczy, tym razem nie wiem od czego to zależy, ale zdarza się, że niektórych fala śmierci nie dotyka, mimo że mają mało hp.

Sprawdź teraz proszę

Ciekawi mnie właśnie czy coś się nie psuje z bazą danych, bo niektórzy gracze skarżą się, że im lvle usuwa, Kadabra, że mu klan usunęło. Tak jakby coś się z zapisem psuło po mapie. Mi osobiście nic nie usuwało, więc ciężko stwierdzić.

• Like 1

• Właściciel
Godzinę temu, Oskarqq napisał:

Ciekawi mnie właśnie czy coś się nie psuje z bazą danych, bo niektórzy gracze skarżą się, że im lvle usuwa, Kadabra, że mu klan usunęło. Tak jakby coś się z zapisem psuło po mapie. Mi osobiście nic nie usuwało, więc ciężko stwierdzić.

Klany usunąłem ja (dwa klany), po wcześniej wspomnianej akcji, która naprawiłem. Nie miałem żadnego zgłoszenia od graczy w związku z utratą lvl i mam nadzieję, że nie rozpoczyna się kolejna akcja w stylu "wyłudzę by skorzystać na poprzednim problemie". Od mojego komentarza w sprawie zapisu, nie było żadnego zgłoszenia, a więc jeśli usunęło Ci lvl, napisz na PW. Jeżeli zgłaszają Ci to inni gracze, niech sami zgłoszą się do mnie na PW, a ja potwierdzę czy lvl utracili czy też nie

Wszystko dziala poprawnie od ostaniego razu ani nie bylo zgloszen o usuwaniu lvla ani klanach bo mam klan i wszystko dziala 

W momencie gdy gracz na klasie ma inny granat typu  
Oszust - Tgranat
Obronca- Molotow 
i dostanie z vipa HE  moze zucic normalnie tego HE bez blokady do 1;50 
Klasa taka jak 
zołnierz gdzie nie mam zadnego granatu i dostaje tylko z vipa nie moge go rzucić 

Znalezione przez gracza. 

Edytowane przez Kris
  • Like 1

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności