Skocz do zawartości

Myszka do +-100zl

Nyro

Rekomendowane odpowiedzi

44 minuty temu, WhiteBlood napisał:

Mam te myszkę od SteelSeries i sprawuje się dobrze w sumie więc polecam 

24 minuty temu, Makselele napisał:

Moim zdaniem myszki od steelseries sa godne polecenia sam takowej używam 

oo fajnie sie składa.Dobra czekam na kolejne propozycje.Dziena

33 minuty temu, Sakku napisał:

A ja polecam starą ale jakże do bólu poprawną A90 od Bloody. 

no ciekawa ta myszka nie powiem choć narazie Rival przeważa,poczekam jeszcze

A ja za to polecę Logitech'a, mam G203, świetnie trzyma się w ręce, a tym się głównie kierowałam przed zakupem. Ja mam w wersji białej, do której trzeba dopłacić dwie dyszki, ale wygląda jak prawdziwa mysz XD 

Jakościowo dobrze wykonana, jedyne co mnie denerwuje to kabel bez oplotu, co dla niektórych jest ważne, jednak po roku nic się z nim nie stało. 

@Sakku no chyba żartujesz? porównaj sobie wymiary, dopiero później cokolwiek mów ;) ten logitech jest identyczny co mój, w sumie to nawet ta sama myszka xD a te myszki różnią się milimetrami xD 

Edytowane przez Mrs. Quake
  • Like 1

7 godzin temu, Mrs. Quake napisał:

A ja za to polecę Logitech'a, mam G203, świetnie trzyma się w ręce, a tym się głównie kierowałam przed zakupem. Ja mam w wersji białej, do której trzeba dopłacić dwie dyszki, ale wygląda jak prawdziwa mysz XD 

Jakościowo dobrze wykonana, jedyne co mnie denerwuje to kabel bez oplotu, co dla niektórych jest ważne, jednak po roku nic się z nim nie stało. 

okej sprawdzę dzięki ❤️

Ja mam Logitech G102 już prawie rok i poza kilkoma elementami ruszającymi się w środku (od uderzeń przy wyładowaniu emocji) trzyma się bardzo dobrze.

Można sobie fajnie ustawić 5 profili DPI poprzez oprogramowanie do Logitacha. 

No i jeszcze z ważniejszych rzeczy to jest bardzo mała i lekka. Ciężko było mi się do niej przyzwyczaić ale po pewnym czasie do ogarnięcia.

Są jeszcze jakieś kolorowe podświetlenia dla lgbtrtveuroagd ale dla mnie to najmniej istotne.

/// Edit, bo ssy jeszcze dam

A tak mniej więcej wygląda software:

logitech_1.png.cd291d9c562b841d72f7aa26cb630d40.pnglogitech_2.png.478426e023a2b983962d75677ea2a571.png

Edytowane przez offen
  • Dziękuję 1

2 godziny temu, offen napisał:

Ja mam Logitech G102 już prawie rok i poza kilkoma elementami ruszającymi się w środku (od uderzeń przy wyładowaniu emocji) trzyma się bardzo dobrze.

Można sobie fajnie ustawić 5 profili DPI poprzez oprogramowanie do Logitacha. 

No i jeszcze z ważniejszych rzeczy to jest bardzo mała i lekka. Ciężko było mi się do niej przyzwyczaić ale po pewnym czasie do ogarnięcia.

Są jeszcze jakieś kolorowe podświetlenia dla lgbtrtveuroagd ale dla mnie to najmniej istotne.

/// Edit, bo ssy jeszcze dam

A tak mniej więcej wygląda software:

logitech_1.png.cd291d9c562b841d72f7aa26cb630d40.pnglogitech_2.png.478426e023a2b983962d75677ea2a571.png

Fajnie że sie rozspisałeś podziwiam to że ci się chciało i właśnie mi zależało na myszce z softwarem bo ogólnie to fajnie wygląda i pomaga optymalizacji i przyzwyczajeniu do myszki.Więc za tydzień dwa podejme decyzję (jest też możliwość ze może myszkę do 2 stów wezme) ale dam znać.Pozdro

Edytowane przez Nyro
  • Dziękuję 1