Agnes 147 Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Nick: ♡ AgneSStanowisko: Admin Call of Duty 201 CS:GOPowód rezygnacji: Doba ma zbyt mało godzin bym znalazła czas i ochotę na pilnowanie graczy naszego COD'a Coś od siebie: Gdy jakoś 1,5 roku temu składałam podanie na admina, nie wierzyłam że uda mi się wytrzymać tak długo Przez ten okres czasu udało mi się zaliczyć wyżyny i niziny, zostałam gwiazdą sławniejszą niż Britney Spears i Shakera xD Nigdy nie dobiłam 201 poziomu ( nawet nie byłam blisko xD) ! Poznałam masę naprawdę cudownych ludzi i tych mniej cudownych także To niesamowity sprawdzian wytrzymałości psychicznej Bardzo dziękuję opiekunom byłym jak i obecnym za wiarę w moją osobę, za wsparcie gdy nie było lekko, za wyzwiska i miłe słowa ❤️ Wszystkim administratorom życzę powodzenia i wytrwałości ! Ps. Jeszcze tu wrócę ! 10 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 (edytowane) Dzięki za pomoc i wszystkie chwile zarówno te pozytywne jak i negatywne (oczywiście było ich bardzo malutko -> tych negatywnych) . jestem pewny, że tak jasną gwiazdę będę miał przed oczami nawet po odejściu z tego miejsca Pozdrawiam i trzymaj się ❤️ Przyjęte Edytowane 23 Marca 2020 przez RyKoS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coelhino 71 Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Koniara byłaś super ! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 24 Marca 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi