Agnes 147 Posted March 23, 2020 Share Posted March 23, 2020 Nick: ♡ AgneSStanowisko: Admin Call of Duty 201 CS:GOPowód rezygnacji: Doba ma zbyt mało godzin bym znalazła czas i ochotę na pilnowanie graczy naszego COD'a Coś od siebie: Gdy jakoś 1,5 roku temu składałam podanie na admina, nie wierzyłam że uda mi się wytrzymać tak długo Przez ten okres czasu udało mi się zaliczyć wyżyny i niziny, zostałam gwiazdą sławniejszą niż Britney Spears i Shakera xD Nigdy nie dobiłam 201 poziomu ( nawet nie byłam blisko xD) ! Poznałam masę naprawdę cudownych ludzi i tych mniej cudownych także To niesamowity sprawdzian wytrzymałości psychicznej Bardzo dziękuję opiekunom byłym jak i obecnym za wiarę w moją osobę, za wsparcie gdy nie było lekko, za wyzwiska i miłe słowa ❤️ Wszystkim administratorom życzę powodzenia i wytrwałości ! Ps. Jeszcze tu wrócę ! 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RyKoS 474 Posted March 23, 2020 Share Posted March 23, 2020 (edited) Dzięki za pomoc i wszystkie chwile zarówno te pozytywne jak i negatywne (oczywiście było ich bardzo malutko -> tych negatywnych) . jestem pewny, że tak jasną gwiazdę będę miał przed oczami nawet po odejściu z tego miejsca Pozdrawiam i trzymaj się ❤️ Przyjęte Edited March 23, 2020 by RyKoS 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coelhino 71 Posted March 23, 2020 Share Posted March 23, 2020 Koniara byłaś super ! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,987 Posted March 24, 2020 Root Share Posted March 24, 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts