Agnes 147 Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Nick: ♡ AgneSStanowisko: Admin Call of Duty 201 CS:GOPowód rezygnacji: Doba ma zbyt mało godzin bym znalazła czas i ochotę na pilnowanie graczy naszego COD'a Coś od siebie: Gdy jakoś 1,5 roku temu składałam podanie na admina, nie wierzyłam że uda mi się wytrzymać tak długo Przez ten okres czasu udało mi się zaliczyć wyżyny i niziny, zostałam gwiazdą sławniejszą niż Britney Spears i Shakera xD Nigdy nie dobiłam 201 poziomu ( nawet nie byłam blisko xD) ! Poznałam masę naprawdę cudownych ludzi i tych mniej cudownych także To niesamowity sprawdzian wytrzymałości psychicznej Bardzo dziękuję opiekunom byłym jak i obecnym za wiarę w moją osobę, za wsparcie gdy nie było lekko, za wyzwiska i miłe słowa ❤️ Wszystkim administratorom życzę powodzenia i wytrwałości ! Ps. Jeszcze tu wrócę ! 10 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 (edytowane) Dzięki za pomoc i wszystkie chwile zarówno te pozytywne jak i negatywne (oczywiście było ich bardzo malutko -> tych negatywnych) . jestem pewny, że tak jasną gwiazdę będę miał przed oczami nawet po odejściu z tego miejsca Pozdrawiam i trzymaj się ❤️ Przyjęte Edytowane 23 Marca 2020 przez RyKoS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coelhino 71 Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Koniara byłaś super ! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Marca 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi