Skocz do zawartości

Awans na admina

Rekomendowane odpowiedzi

Trzech strażników zakończyło okres próbny.
@ZyXeel
@tamblr
@howlie
Proszę was o wybranie dwóch z tych osób wyżej, które waszym zdaniem zasługują na awans na posadę Admina. Posty bez opini na temat strażnika oraz uzasadnienia wyboru będą ukrywane.

• Like 4
  • Zmieszany 3

@howlie opanowany, miły, aktywny, wiele wie o serwerze i serwer wiele wie o nim. Wiem, że ogarnia oraz wiem, że brakuje mu kilku komend, których guard nie posiada.

@ZyXeel opanowany, trzyma się zasad, dobry kontakt z graczami na serwerze, czuje, że może sobie poradzić więc dałbym mu szanse. (tylko troche czasami sie napina ;D)

a @Medve można wrócić na okres próbny 

Edytowane przez Sklejekxgod
  • Like 4
  • Haha 14
  • Uwielbiam 1

@ZyXeel  pomaga, jest miły  gdy nie ma chętnych wchodzi do Ct zasługuje na admina 

@tamblr  pomaga graczom gdy jest jakiś konflikt szybko go rozwiązuje , jest aktywny , potrafi opanować serwer także zasługuje na admina 

Edytowane przez cyprianeq
  • Like 2
  • Dziękuję 2

Pomijając wszystkie surowe fakty, że są pomocni i wykonują swoją robote. To jednak w tym momencie potrzebne są osoby, które są naprawdę aktywne i mają permisje do wykonywania różnych działań zatem po sprawdzeniu gameme całej trójki oraz z własnych doświadczeń po prostu stwierdzam, że aktualnie największy wkład w administrowanie serwera z tej trójki ma @ZyXeel oraz @howlie

• Like 2
  • Dziękuję 2

@ZyXeel bardzo dobry guard, spełnia wszystkie obowiązki które są mu przypisane. Jest rozważny oraz bardzo przykłada się do pracy którą wykonuje. Nic dodać nic ująć po prostu brać z niego przykład 😄

@tamblr   jest zawsze pomocny. Wyróżnia się dużą aktywnością. Utrzymuje kulturkę na serwerze. 

• Like 2
  • Dziękuję 2

@howlie Spoko, może być, czasami pierdolnie jakąś głupotę i często spierdala z serwera jak trzeba do CT iść ale się przyda jako admin.

@ZyXeel Był już w administracji, coś tam ogarnia, czasami pierdolnie coś głupiego, mutuje 2 minuty (dłużej niż @offen) no i też czasami sobie ucieknie żeby do CT nie wejść, ale najczęściej widzę go w tym CT także 5 z plusem dla tego Pana.

//edit

Prawie bym zapomniał. @Medve na guardzika z powrotem.

Edytowane przez kRR
  • Like 2
  • Dziękuję 2
  • Haha 1
  • Uwielbiam 1

@ZyXeel  Aktywny zna regulamin. Dobry kontakt z graczami serwera. miły, spokojny,  myślę, że poradzi sobie w roli admina 👌

@howlie Tak jak wyżej jest aktywny trzyma się zasad  serwera. Miły i spokojny,  Myślę, że nadaje się na admina 👍

Edytowane przez enter
  • Like 1
  • Dziękuję 2

@tamblr Bardzo dobry guard, miły, pomocny, zna regulamin. Pilnuje żeby była kultura na serwerze. Na pewno bardzo dobrze się nada na admina 👍

@ZyXeel Myślę ,że  też da rade jako admin. Jest bardzo aktywny, pomocny,miły. Myślę, że nadaje się na admina ✌️

• Dziękuję 2
  • Uwielbiam 1

@ZyXeel Bardzo dobry guard jesteś sympatyczyny oraz miły pomagam w wielu rzeczach
@howlie Jest bardzo ogarnięty i pomagam każdemu robi wszystko jak należy zasługuje na range admin

Edytowane przez kubix435
  • Like 1
  • Haha 1
  • Zmieszany 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności