Scroll 358 Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Nick:Scroll Powód rezygnacji: Brak chęci do gry w cs (Co widać po czasie w gry w ostatnich 2 tygodniach) oraz mniej wolnego czasu. Cos od siebie: Dziękuje @Gemciu, że po raz kolejny dałeś mi szanse, a całej administracji za mile spędzony czas na serwerze. Myślę, że na moje miejsce wejdzie bardziej aktywna osoba która aktualnie ma guarda @Milosh. Czasami może wbije na jb ale nie będzie to na pewno regularna gra. Dzięki jeszcze raz i powodzenia 3 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Przyjęte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 28 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Dzięki za pracę wykonaną na rzecz serwera. Powodzenia dalej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 28 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi