Sakku 172 Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 Długo mnie zeszło.Kompletnie nie znam typa 😕 Dobra okazja aby poznać Jegomościa. Przed wami szczęśliwa (w sumie nie wiem dlaczego) odsłona Q&A. Do dyspozycji Pan Klawisz - @Huczin.Pytajcie o co chcecie - i tak nikt nie czyta regulaminu. Miłego weekendu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 (edytowane) 1. Jak nazywają się ludzie, którzy nie lubią whiskey z colą? 2. Patrząc na twoje inicjały, czy jesteś reinkarnacją pana z wąsem? 3. Gdzie pracujesz/dorabiasz? 4. Co studiujesz? 5. Gdybyś mógł cofnąć jedną rzecz podczas 2 WŚ to dlaczego byłaby to bitwa o Stalingrad? 6. Czy gołębie to tak na prawdę kamery rządowe? 7. Dlaczego tak bardzo pociągają Cię gry Sci-Fi? Edytowane 12 Czerwca 2020 przez SnuFFy 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DraY 282 Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 1. Jakie masz plany na życie? 2. Ulubiony kolega z discorda? 3. Czy jesteś trollem jak Holsik? 4. To jak to jest z tym Izraelem? 5. Co cię motywowało do zostania Mistrzem Yodą i wzięcie pod swoje skrzydła dwóch padawanów z JB? 6. Snuffik czy Budyń? 7. Czy lubisz pizze z ananasem?(tylko zwyrole jedzą pizze z ananasem) 8.Podaj jakąś ciekawostkę o sobie 9.Ulubiony rodzaj alkoholu? 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sakku 172 Opublikowano 26 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 E @Huczin cho odpowiadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huczin 301 Opublikowano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 @SnuFFy 1. Jak nazywają się ludzie, którzy nie lubią whiskey z colą? Jak to niedawno powiedział poseł pewnej partii: "Ci ludzie nie są równi ludziom normalnym" 2. Patrząc na twoje inicjały, czy jesteś reinkarnacją pana z wąsem? Mam nadzieję, że nie, ale coraz więcej ludzi których znam również się obawia tej teorii 3. Gdzie pracujesz/dorabiasz? Pracuję w sklepie spożywczym w Sopocie, ale również dorabiam poprzez polecanie sprzedaży IQOSów. 4. Co studiujesz? Kryminologię, ale nie po to aby zostać stróżem prawa. Ale w celu poznania technik łapania przestępców, dzięki czemu samemu nie dać się tak łatwo zamknąć w pierdlu 5. Gdybyś mógł cofnąć jedną rzecz podczas 2 WŚ to dlaczego byłaby to bitwa o Stalingrad? Stalingrad zostawmy w spokoju. Dzięki tej bitwie powstała jedna z lepszych misji w pierwszym CODzie! Jedyne co bym zmienił, to nie dopuściłbym do tragedii jaka się zdarzyła 30 kwietnia 1945 roku 6. Czy gołębie to tak na prawdę kamery rządowe? Na pewno! Za każdym razem gdy głoszę prawdę o płaskiej ziemi (KULISTA ZIEMIA TO KŁAMSTWO), to przyjeżdża po mnie policja. I tylko wtedy gdy w okolicy siedzi gołąb, wpatrujący się we mnie! 7. Dlaczego tak bardzo pociągają Cię gry Sci-Fi? Ponieważ fascynuje mnie wszechświat i tajemnice, które przed nami skrywa. Tak naprawdę niewiele wiemy o tym, co się dzieje poza naszym układem słonecznym, a gry Sci-Fi potrafią przedstawić wiele ciekawych teorii. @DraY 1. Jakie masz plany na życie? Jest wiele rzeczy, które chciałbym robić, ale nie mam jeszcze konkretnego planu, aby zrealizować swoje cele. Ale jestem pewien, że w przyszłości zajmę się pisaniem książek fabularnych lub/i biograficznych, w których podzielę się swoimi przemyśleniami na wiele tematów. 2. Ulubiony kolega z discorda? Nie mam kolegów 3. Czy jesteś trollem jak Holsik? Nie do końca. Ja po prostu lubię wkurwiać ludzi 4. To jak to jest z tym Izraelem? Wiem, że między nami dochodziło do wielu nieporozumień i fałszywych oskarżeń, ale wiem nasze relacje mogą zmienić się na lepsze jeśli tamte gnoje przyznają się do zrujnowania naszej gospodarki i spiskowaniu przeciwko naszemu narodowi! jeśli zapomnimy o przeszłości i będziemy przejmować się naszą wspólną przyszłością pełną zrozumienia i tolerancji 5. Co cię motywowało do zostania Mistrzem Yodą i wzięcie pod swoje skrzydła dwóch padawanów z JB? @F1kSu i @Medve to osoby o dużym potencjale, które mogą zmienić nie tylko sieć, ale również świat na lepsze. Niestety drugi z nich został zmanipulowany przez lorda Sithów - Snuffika - i przeszedł na ciemną stronę mocy 6. Snuffik czy Budyń? Nie wiem co mogłoby mnie łączyć z tymi osobami, ale wiem na pewno co nas dzieli. Ja i @freunde bobby różnimy się nasileniem naszych stanów depresyjnych. A gdyby ja i Snuffy bylibyśmy państwami Europy w latach 30. XX w. to jedyne co nas dzieliłoby to terytorium Polski 7. Czy lubisz pizze z ananasem?(tylko zwyrole jedzą pizze z ananasem) Nigdy nie jadłem i nie zamierzam 8.Podaj jakąś ciekawostkę o sobie Raczej to nie jest ciekawostka konkretnie o mnie, ale myślę, że się nada. Mariusz Pudzianowski mógł zostać moim szwagrem. 9.Ulubiony rodzaj alkoholu? Oczywiście, że whisky, ale innymi też nie pogardzę Dziękuję za pytania! Do kolejnego Q@A nominuję @DraY 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi