WhiteBlood 367 Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 Nie działa mi teamspeak 3, wersja 5.x chodzi, ale 3 cos się zepsuł. Dodam że robiłem reinstall i nic nie dał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milosh 92 Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 Pliki te są częścią pakietu Visual, możesz je zainstalować z całym pakietem lub oddzielnie, bezproblemowo znajdziesz je wpisując w google pojedyncze nazwy. @hulaj dusza piekła nie ma, to zainstaluj te pliki pojedynczo, może gdzieś się zgubiły po drodze, znajdziesz stronę która ci w tym pomoże wklepując, hasło "dll files" w google Spróbuj odpalić aplikację jako administrator. Ilu bitowy masz system? na 90%, są to uszkodzone pakiety zainstaluj na nowo wklep "The latest supported Visual C++ downloads" w google @Milosh następnym razem edytuj post 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteBlood 367 Opublikowano 15 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 11 godzin temu, Milosh napisał: Pliki te są częścią pakietu Visual, możesz je zainstalować z całym pakietem lub oddzielnie, bezproblemowo znajdziesz je wpisując w google pojedyncze nazwy. Myślisz że jakichś brakuje? Dobra jednak to nie problem z samym ts, kilka błędów zniknęło ale tak jest w kilku apkach... Zrobiłem jakis poradnik z neta z tym błędem ale nic nie dał, wszystkie VC mam zaktualizowane... DirectX również najnowszej wersji 10 godzin temu, Milosh napisał: Spróbuj odpalić aplikację jako administrator. Ilu bitowy masz system? 64 bitowy.. Próbowałem Dobra trzeba było osobno usunąć wszystkie pliki od visual C++ i dodać je na nowo - podziałało. dzieki @Milosh @hulaj dusza piekła nie ma następnym razem edytuj post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi