Edekk 50 Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 (edytowane) 1. Nick:Kokainek[CSC] 2. Imię:Kacper 3. Wiek:18 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 5 5. Sprawny i działający mikrofon**:tak 6. Składka (tak/nie):tak 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/1000911 8. Parę słów o sobie **:Mam na imię Kacper mam 18 lat mieszkam w Gdańsku,do 17 roku zycia grałem w piłkę ręczną lecz przez spowodowaną kontuzje przez Pana Wilena nie mogłem dalej kontynuować🤣 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Chciałbym zostać administratorem na tym serwerze,poniewaz lubię tutaj spędzać swój wolny czas i pomóc administracji w działaniu 10. Steam_ID:STEAM_1:1:82682101 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: zależy ale od 3 do 6 godzin 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):13-22 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive:2,6k 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):tak na tym serwerze Edytowane 2 Sierpnia 2020 przez Edekk 9 3 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blix 109 Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Na Nie +godziny grania -kultura -jak miał admina nie umiał zbanowac chłopa XDDD wiec ta znajomosc sourcebans to chyba z 2 -adminów jest całkiem sporo 9 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuriBojka 7 Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Na tak -bardzo pomocny gracz -gra często w późnych godzinach kiedy nie ma administracja. -nigdy nie słyszałem żadnych wyzwisk że strony Edka, więc mogę stwierdzić że kulturalny. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToTylkoJa 115 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 NA TAK ! W teksasie wystarczył jeden strażnik ale na serwerze COD potrzeba ich więcej i nigdy nie będzie za dużo, miły i pomocny. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOPER 1 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 NA TAK + godziny grania + pomocny + tak jak wyżej gra w późnych godzinach w tygodniu ( jak mało który admin ) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igik367 40 Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Na tak + aktywność + lubiany na serwerze + pomaga nowym graczom 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1d 35 Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Jestem na tak! Kokainek, aktywny gracz. Często udziela sie na serwerze. Nie daje sobie wejść na głowę, umie pożartować lecz z umiarem. Gra często i w niestandardowych godzinach, w których moze brakować administracji. Znam go juz trochę, i to że zapomniał raz cudzyslowia wpisac w kolumie czasu bana napewno go lekko zdemotywowalo i przyczynilo do zlozenia tamtej rezygnacji. Chłopak chce wrócić i jak dla mnie fajna sprawa. 2 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilen 8 Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 tak bardzo pomocy i kulturalny 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szum1x 10 Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Na tak +aktywność +kulturalny (nie słyszałem jakichś spin większych z jego udzialem) +pomocny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Witamy w ekipie, czekam na wiadomość na PW PRZYJĘTE 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi