Lacrimosa 2 Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Nick: LacrimosaWycinek z konsoli(bez IP)*: Admin: BialyyByk Reason: Cheaty Length: permanent. Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź https://forum.cs-classic.pl/ aby poznać szczegółySerwer: ★ FFA [MIRAGE] 128TR ★Cs-Classic.pl★ !knife !gloves !ws �Link do bana: http://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=Lacrimosa&advType=name Jaki w tym sens, proszę o rozpisanie demka w takim razie Na różnych turniejach mnie to nie spotkało ale wchodząc na FFA norma Zrozumiałbym gdyby to wszedł gość co ledwo nowe konto HvH to jeszcze rozumiem ale czysta osoba z lepszym skille no cóż Wycinek bez ssa gdyż sobie zamknąłem ale jest z konsoli 😜 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BialyyByk 124 Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 (edytowane) już pobieram demko zaraz będzie rozpiska BAN ZA "Cheaty" (Aimassist+wh) Demko 1 http://670562.node24.pukawka.pl/dem-de_mirage-1598797523-1598799186.zip 5:25 Headshot na graczu, o którym nie mogłeś wiedzieć. 6:00 szybka reakcja 9:20 dokładne wcelowanie się w oponenta na oknie i laderze (Ogółem cala runda) 17:00 cała pistoletówka 24:00 najlepiej oglądać 1/4x Demko 2 http://670562.node24.pukawka.pl/dem-de_mirage-1598799188-1598801024.zip 4:10 czekałeś wcelowany w CT aż oponent opuści pozycje, gdy to zrobił natychmiast wychyliłeś po fraga (Możemy uznać za Farta) 5:40 po eliminacji wroga od razu spojrzałeś przez ścianę na Pancio również go eliminując 11:10 idealny Flick 2 kolejne fragi podobna sytuacja. Podczas tych 2 demek byłeś zgłaszany przez graczy wiele razy. Całe 2 demko siedziałem na spekcie i podziwiałem twoją cudowną grę pod koniec demka wraz z Pancio podjęliśmy decyzję, aby Zbanować „Lacrimosa” Ostateczny werdykt wyda ci UBTeam. @Lacrimosa Tak jak napisałem to ocenia UBTeam nie ty znałem osoby mające ekwipunek za 5k z cheatami ale to nie czas i miejsce aby o tym pisać Edytowane 30 Sierpnia 2020 przez BialyyByk Dodanie Rozpiski 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lacrimosa 2 Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 5:25 normalny strzał rzucenie smoke, później pikuje sprawdzając gdzie nawet widać że nie widzę w smoke Pancio, sam byłem zdziwiony ze znalazł lukę w smoke 6:00 normalny wyczekiwanie na skrót nie widzę nic dziwnego w tym strzale 9:20 nawet nie będę komentował, nawet widać że sprawdzam plecy gdyż nie patrzyłem na mapę a słyszałem plecy Ja nie widzę nic dziwnego w tej rundzie 😜 17:00 normalne wyczekiwanie na midzie normalny strzał, rotacja na B po spojrzeniu na mape po czym mamy 2 normalne fragi, jeśli według ciebie gracz z tak zwanymi "wspomagaczami" nie potrafi zrobić one tapa z uspa to troszkę dziwne, nawet legit aim by trafiał za każdym razem 😛 24:00 zaczynamy więc tak na tobie normalny frag każdy bardziej lub mniej doświadczony widzi tą luke 😜 i ładny HS wpada do konta, przejście do konekta jeszcze widać jak sprawdzam rampę nawet 😜 słyszę zooma na midzie więc albo box albo krzesło normalny prefire na prawa stronę zwykle tam osoby stoją, czy to lvl 10faceit czy 5 ludzie zawsze się tam ustawia XD resumując nie widzę nic w tym dziwnego nie obraz się, w tle nawet miałem odpalonego faceit AC to tym bardziej świadczy że po co miałbym coś używać. Drugiego demka nie chce mi sie rozpisywać bo nie mam na to dziś już za bardzo czasu 😜 ale dzięki że to zrobiłeś. Po za tym jaki sens jest odpalania mając ekwipunek swój na koncie? bez sensu 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancio. 218 Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 (edytowane) Jutro rozpisze demko jak ja to wszystko widzę, na ten moment mam nawałnice za oknem + o 4 rano wstaje do roboty 😕 @Sklejekxgod byłem wtedy na serwerze i wraz z Białym doszliśmy do wniosku żeby nadać mu bana, jest napisane jasno i wyraźnie Edytowane 30 Sierpnia 2020 przez Pancio. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skljk 763 Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 16 minut temu, Pancio. napisał: Jutro rozpisze demko jak ja to wszystko widzę, na ten moment mam nawałnice za oknem + o 4 rano wstaje do roboty 😕 Przecież ban jest od BiałegoByka, więc nie rozumiem dlaczego ty miałbyś je rozpisywać XD. Ja sprawdze demko w nocy. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skljk 763 Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 1 demko; 5;25 - XD? z jakiej paki nie mógł o nim wiedzieć - sprawdzał pozycje słysząc kilku graczy rushujących mu rampę. 6;00 - spoko, szybka, ale nic poza tym. 9;20 - normalne sprawdzanie pozycji - widać, że ogarnia miejscówki, ma dobry movement i potrafi strzelać. 17;00 - rozumiem dobra akcja, ale wciąż nie widzę tutaj żadnych wspomagaczy, po prostu dobre strzały 24;00 - nic dziwnego, normalnie akcje - kilka rund później słychać irytacje Pancia co, również mogło wpłynąć na zły werdykt co do cheatów gracza 2 demko; 4;10 - jak sam napisałeś możemy to uznać za farta 5;40 - ja tutaj bardziej widzę pójście za tzw. ciosem i szybkie wcelowanie się w następną pozycje gdzie udało się zobaczyć przeciwnika 11;10 - pierwszy frag = czysty refleks, w dwóch kolejnych nie widzę nic nadzwyczajnego Gracz czysty oraz odbanowany. @Pancio. nie musi nawet rozpisywać czasówek bo nie zmieni to sytuacji. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi