.SKR. 88 Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 (edytowane) 1. Nick: SantiSeriousini2. Imię: Wiktor3. Wiek: 17 4. Znajomość komend strażnika(1-10): 85. Sprawny i działający mikrofon**:TAK6. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/7825347. Parę słów o sobie **: Siema, jestem Wiktor. W marcu skończę 18 lat. Już od ponad miesiąca jestem aktywny na serwerze JailBreak . Jestem uparty, zresocjalizowamy i gotowy przejąć obowiązki guarda . Tak jak mogliście się już dowiedzieć mieszkam aktualnie w Szkocji obok dużego miasta Glasgow. Z powodu mojej wyprowadzki zrezygnowałem z Guarda i w rezygnacji napisałem ze jak wszystko się ogarnie to będę mógł wrócić. No i o to jestem. Aktualnie mam wolne i kupę czasu na granie dopiero od marca zacznie się moja edukacja z czym idzie mniejsza aktywność choć i tak mam nadzieje ze nie będzie mała, czas pokaże. O sobie mogę powiedzieć jeszcze to ze podróż z Polski do Szkocji zmieniła mnie w 100 % na lepsze i staram się być lepszą wersją siebie, przestałem jarać zielsko (mój największy sukces roku 2020), zacząłem ćwiczyć kalistenikę i czytać książki żeby rozwijać swoje słownictwo które aktualnie nie jest zbyt bogate. Uważam się za osobę inteligentną choć dużo osób będzie w stanie zaprzeczyć bo na JB staram się nie być poważny ;O. Na początku mojego powrotu na serwer popełniłem dużo błędów między innymi lekka spinka z administracją zrozumiałem swój błąd i starałem się unikać konfliktów z kimkolwiek , próbuje mieć dobry kontakt z ludźmi i myślę ze poprawa mojego zachowania może być widoczna. A i najważniejsze uwielbiam kurczaka z ryżem w sosie serowym z warzywami .8. Dlaczego chciałbyś zostać strażnikiem**: Chciałbym zostać strażnikiem z kilku powodów.-dla własnego spokoju ponieważ często gram i niekiedy nie ma admina/guarda a są osoby łamiące regulamin -jak już napisałem wyżej pomóc administracji przy rozwoju i opiece nad serwerem -Wprowadzać fajną atmosferkę -uczyć nowe osoby jak powinno się grać (nie mówię o strzelaniu bo za bardzo mi to nie idzie xD) 9. Steam_ID: STEAM_0:1:122489260 10. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: ponad 2 h choć mogą być dni co będę miał godzinkę ale będę starał się unikać takich sytuacji 11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): ciężko stwierdzić gram jak mam czas 12. Staż w Counter-Strike Global Offensive: ponad 2k h 13. Czy przeszedłeś mutację? (TAK/NIE): TAK14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): TAK Edytowane 3 Marca 2021 przez c9nn 12 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieGK22 2 Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Od wielu lat przesiaduje na tej serwerowni. Potrafi prowadzić. Pomaga nowym jak i starym graczom. Od ostatniego czasu widać poprawę w zachowaniu. Bardzo często przesiaduje po stronie CT. Jest bardzo aktywnym graczem. Miło było by go widzieć jako guarda. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksawery 55 Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 użytkownik z którym rozwijałem bardzo chętnie różne rozmowy podczas luźnego grania miły pomocny i jesteś aktywny na serwerze nawet po 9 godzin przeglądałem twoje logi z czatu przejrzałem około 15 stron nie zauważyłem jakiej kolwiek prowokacji z twojej strony dodatkowo jesteś starym graczem wiec nie widzę przeciwskazań abyś ponownie zaczął pomagać na serwerze jestem na tak 1 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bellow 78 Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 (edytowane) Jestem na Tak +jest miły +pomaga nowym graczom +ogarnia ct Myślę że sprawdziłby sie w roli guarda Edytowane 1 Marca 2021 przez Bellow 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qubek 118 Opublikowano 3 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 +pomaga nowym graczom +ogarnia ct -czasem regulamin daje siwe znaki wczoraj dałeś boxa gdy była osoba zbuntowana Ale myślę że można dać mu szanse 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19buszmen 45 Opublikowano 6 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Nie słyszałem na twój temat złych opinii. Prowadzisz na luzie i jest to spoko. Twoja aktywność z lutego też jest all right, z regulaminem nie widziałem większych problemów a z innymi ludźmi na serwerze, dogadujesz się lepiej niż poprzednio. Tobie życzę powodzenia, myślę, że przyda się pomoc w administracji. Jestem na Tak. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshMan 390 Opublikowano 7 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Próbujesz pomagać nowym graczom na tyle ile możesz, masz dobrą aktywność, byłeś w tej administracji i raczej nie zapomniałeś co powinieneś robić na danym stanowisku. Jedna rzecz to nie zapominaj o tym że inni też mogą mieć racje i nie jesteś wszechwiedzącym. Jestem na tak. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toxic1 90 Opublikowano 7 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Wszystko co mógłbym powiedzieć zostało wymienione powyżej przez kolegów, widać poprawę w twoim zachowaniu na serwerze oraz wszelkie starania Jestem na tak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 102 Opublikowano 8 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 Widzę znaczą poprawę twojego zachowania. Napisz mi na PW w celu ustalenia terminu 2 etapu. 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suiryu 526 Opublikowano 9 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi