DraY 282 Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 (edytowane) Siemaaa Jako iż @freunde bobbyzawsze chciał mieć dział discorda na forum to postanowiłem spełnić jego marzenie. Praca wykonana w ciężkim w obsłudze paint. Czas wykonania to 5 minut. Tak wiem, mam wielki talent Ps. Dzięki Kasi powstała druga, lepsza wersja pracy. Edytowane 4 Kwietnia 2021 przez DraY 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 111 Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 (edytowane) Chyba Ci się dni poje*ały. Zwierzyniec ma zakaz wjazdu na forum 😡 Edit: Nawet mi was nie żal hejterzy 😡 Edytowane 2 Kwietnia 2021 przez offen 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klejuu 29 Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Ja bym taki plan poparł, tylko co druga nowa osoba dostała by na łeb. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Wszystkiego nie najlepszego dla najlepszego opiekuna 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Ja tak tylko przypomnę, bo na dc to było, ale tu nie. Nawet baner został zrobiony xD Pozdrawiam! Spóźniona trochę, ale taka ciekawostka to zawsze ciekawa jest. XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi