Bayashi 82 Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 (edytowane) , toxikiem na serwerze i bycia irytującym1. Twój Nick Jaskółka 2. Kto zawinił? (admin/gracz) gracz 3. Nick oskarżonego kenz 4. Steam_ID oskarżonego nie pamiętam każdy go zna 5. Data i godzina zdarzenia: od czasu kiedy dostałem degradacji 6. Mapa różne 7. Opis sytuacji: od czasu degradacji liczne prowokacje kenza w moim kierunku. Nie zgłaszałem tego ale miarka się przebrała napiszę to aby były osoby świadome. Kiedy nie wejdę na serwer i jest kenz to nie piszę tego na czacie ale mówi cytując " jak tam guard " jak tam guard" i tak w kółko. 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie) Miałem dowody na pw kenza ale mnie usunął i wszystko przepadło. Po za tym gracze którzy grają mogą potwierdzić że zdarzały się takie sytuacje @Teksano @Kenor @Bellow i inni którzy to przeczytają. Ps: i kenz nie kłam że tak nie robiłeś na serwerze bo robiłeś i ludzie to słyszeli i nie zgłaszałem ale ostatnio przed banem kiedy nie wejdę do ct wiecznie " jak tam guard?" " Cieszę się że go straciłeś" święty nie jesteś. Ps: no i kolejny raz @KenZ robi z wami co chce i was że tak powiem robi w bambuko. Udowadnia on że mimo bycia totalnym ignorantem Można by. Niezależnym dostawać UB na CT potem Unmuta a jexy nie potem nie zamyka mi się. Nie jedna osoby była rzeź jego urażona no ale przecież nikt nie zgłosi bo po co przecież on niewinny... I dalej robił robi i będzie robił prowokacje zaczepiał innych a wy i tak nic z tego sobie nie zrobicie. A nie przepraszam dostanie perma po którym po miesiącu dostaje uB zabawne nawet Udowadniacie że jesteście niekompetentna administracja i że kładziecie "łachę," na sytuację na serwerze albo ja ukrywając/ tuszując. Może kiedyś będzie taki dzien że administracja będzie stanowcza co do swoich decyzji a nie rozmyślać się 10 razy i zmieniać zdanie. Gratuluję ci kenz dobrego stanowiska na serwerze i nietykalności. Zostań guardem albo adminem zyczeci tego @KenZ ( bez sakrazmu) Pss: jeśli wam się chce to polecam od czasu degradacji przesłuchać wszystkie demka na którym grałem na i kenz coś znajdziecie Edytowane 8 Kwietnia 2021 przez Zireael Jaskółka 4 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshMan 390 Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 (edytowane) Kenz na pw może ci pisać co mu sie podoba, to nie ma związku z serwerem. Bez demek/ss ciężko żebyś coś mu udowodnił chyba że znajdziesz osoby które potwierdzą twoje słowa pod tą skargą. Edytowane 8 Kwietnia 2021 przez FreshMan 9 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Medve 497 Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 (edytowane) Czekaj, czy ty składasz skargę, gdzie akcja dzieje się już od ponad tygodnia, a ty nie dajesz ani jednego demka? XD Dosyć zabawne, bo od czasu kiedy dostałeś degrada nie widzę, żeby kenz pisał coś w twoim kierunku, no chyba, że masz na myśli to; Ale nie wydaje mi się. Jeżeli nie dasz żadnego demka, a osoby, które tak jak napisałeś są świadkami nie podpiszą się pod tobą ani trochę, nic z tej skargi nie będzie, bo nawet nie jesteś w stanie mu tego udowodnić. Prywatne wiadomości też nie mają za dużo do serwera. Warto też zaznaczyć, że rangę Ci zabrali przez sytuację, gdzie właśnie występował kenz. Każdy wie jaki on jest, trochę denerwujący, często niemyślący, ale to też nie znaczy, że trzeba się go uczepić i go j*bac niezależnie od sytuacji. Ty niestety tak właśnie zrobiłeś i strasznie się na niego uwziąłeś z nie wiadomo z jakiego powodu, co się przełożyło bardzo mocno na twoją utratę rangi. No, a poza tym udowadniasz też swój uraz to kenza, pod skargą, którą napisałeś lekko ponad ty tydzień temu. No, podsumowując, bez demek nic nie zdziałasz, kenz na czacie cię nie prowokuje, chociaż radzę @Suiryu jednak trochę bardziej kontrolować osobnika. Nie mam na myśli tekstów w stronę Zireaela, ale ogólnie czat i tego, jak on wygląda. Edytowane 8 Kwietnia 2021 przez Medve 8 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bellow 78 Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 (edytowane) Potwierdzam ze kenz tak napisał/powiedział, ale wynikło to z tego że sam przyczepiłeś się do niego i zacząłeś go prowokować. Tak jak wspomniał @FreshMan oraz @Medve Nie masz tutaj żadnego dowodu i nie zastosowałeś się do wzoru. Pisanie: "Pss: jeśli wam się chce to polecam od czasu degradacji przesłuchać wszystkie demka na którym grałem na i kenz coś znajdziecie" - jest bezsensowne i chyba nie trzeba dodawać dla czego. Jeżeli ci zależy napisz skarge jeszcze raz, dodaj demko i zastosuj sie w pełni do wzoru Edytowane 8 Kwietnia 2021 przez Bellow 2 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Uwaga! skarga która nie zawiera dowodu zostanie automatycznie zamknięta i nie sprawdzona. Z resztą sprawy na PW (prywatne) i tak nie byłyby brane pod uwagę. Temat zamykam, gdy będziesz miał jakiekolwiek sensowne dowody z serwera na kolegę, wtedy pisz skargę. Jeżeli widzisz, że admin jest niekulturalny wobec Ciebie (np. na PW) to zgłaszaj to bezpośrednio do osoby zajmującej się serwerem i to już ona zadecyduje czy takie zgłoszenie brać pod uwagę. Zgodnie z pierwszym zdaniem skargę odrzucam. 3 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi