Skocz do zawartości

[JB CS:GO] Rekrutacja na opiekuna

Suiryu

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam do składania podań na opiekuna.

Osoba na tym stanowisku musi być aktywna oraz posiadać chęć dalszego rozwoju serwera.

Wzór:

Imię:  
Nick:
Ile czasu dziennie możesz poświęcić serwerowi:  
Staż na serwerze:  
Steam/SteamID: 
Czy miałeś na innej sieci H@ lub J@(podaj nazwy, bez linków):  
Co zmieniłbyś na serwerze posiadając Opiekuna?:
Czy pełnisz lub pełniłeś jakąś funkcję na naszej sieci?:  
Dlaczego akurat Ty: 
  • Like 5
  • Smutny 3
  • Uwielbiam 2

• Suiryu przypiął/eła ten temat

Imię: Dominik
Nick: ZyXeel
Znajomość SourceBans (1-10): 8
Ile czasu dziennie możesz poświęcić serwerowi: Myślę że od jednej do dwóch godzin dziennie minimum. 
Staż na serwerze: Na serwerze gram od końca 2019 roku, na chwilę obecną mam przegrane około 43 dni.
STEAM: https://steamcommunity.com/id/Zyxeel/
Czy miałeś na innej sieci H@ lub J@(podaj nazwy, bez linków): Niestety nie.
Co zmieniłbyś na serwerze posiadając Opiekuna?: Zmieniłbym wszystko co wymaga tej poprawy lecz w tym momencie nie widzę sensownych rzeczy do zmiany jak się coś pojawi to z chęcią się za to zabiorę. Postarałbym się wyjaśnić kilka punktów w regulaminie, które nie do końca są zrozumiałe lub wprowadziłbym kilka nowych. 
Czy pełnisz lub pełniłeś jakąś funkcję na naszej sieci?: Miałem admina  Only  AWP, a od roku trzymam się na posadzie admina JB.
Dlaczego akurat Ty: Przez ten czas na adminie starałem się pomagać opiekunom, starałem się również pomagać w rozwiązywaniu problemów w administracji. Raczej jestem osobą która stara się unikać konfliktów z graczami.
Osobiście uważam, że ze społecznością naszego serwera mam dosyć dobry kontakt. Staram się być aktywny na forum a w szczególności w dziale JB. Jako admin starałem się urozmaicić grę na serwerze robiąc różne eventy.

Edytowane przez ZyXeel
  • Like 22
  • Dziękuję 1
  • Zmieszany 2
  • Uwielbiam 3

Imię: Hubert
Nick: ToxiZ
Znajomość SourceBans (1-10): 9
Ile czasu dziennie możesz poświęcić serwerowi:  ostatnio trochę złapałem lenia ale tak to dziennie po 3-4 h
Staż na serwerze:  56 dni, gram od 2017 z małymi przerwami
Steam/SteamID: https://steamcommunity.com/profiles/76561198379250776/
Czy miałeś na innej sieci H@ lub J@(podaj nazwy, bez linków):  Nie
Co zmieniłbyś na serwerze posiadając Opiekuna?: Postarałbym się stworzyć coś nowego dla nowych graczy oraz jak i starych tak żeby każdemu się miło grało, chciałbym umilić czas graczom którzy już zostali zabici i czekają na nową rundę żeby się nie nudzili a źnaleźli coś dla siebie.
Czy pełnisz lub pełniłeś jakąś funkcję na naszej sieci?:  Tak posiadam Admina
Dlaczego akurat Ty:  Gram nie od dzis na serwerze, przez wiele lat patrzyłem jak różni opiekunowie sprawdzają się w tej roli i od dawna chciałem sprawdzić się na ich miejscu, wykazać się oraz pomóc w dalszym rozwoju serwera. Staram się pomagać i utrzymywać kontakt z każdym graczem, nie mam wrogów lecz wiele przyjaciół na serwerze, pomagam każdemu kto potrzebuje pomocy bez wyjątków.

• Like 10
  • Haha 1
  • Zmieszany 8
  • Uwielbiam 2

Imię: Jacob 

Nick: MAGnus 

Znajomość SourceBans (1-10): 6,5

Ile czasu dziennie możesz poświęcić serwerowi: 2-3 godziny

Staż na serwerze: 80h od marca

SteamID: STEAM_0:1:182190516

Czy miałeś na innej sieci H@ lub J@(podaj nazwy, bez linków):  Nie

Co zmieniłbyś na serwerze posiadając Opiekuna?:  Zmieniłbym to, co potrzebuje natychmiastowych zmian tj. regulamin, zabawy czy administracje. W skrócie, dużo.

Czy pełnisz lub pełniłeś jakąś funkcję na naszej sieci?: Tak, byłem adminem multiareny i ffa only mrg

Dlaczego akurat Ty: Nie jestem negatywnie nastawiony do prawie każdego, umiem słuchać graczy i mimo mojego małego stażu na serwerze mam szanse na uczynienie go lepszym.

• Like 7
  • Haha 16
  • Zmieszany 2
  • Uwielbiam 1

• Suiryu zablokował(a) ten temat
  • -_- odpiął/ęła ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności