Suiryu 526 Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 Zapraszam do składania podań na opiekuna. Osoba na tym stanowisku musi być aktywna oraz posiadać chęć dalszego rozwoju serwera. Wzór: Imię: Nick: Wiek: Znajomość SourceBans (1-10): Ile czasu dziennie możesz poświęcić serwerowi: Staż na serwerze: Steam/SteamID: Czy miałeś na innej sieci H@ lub J@(podaj nazwy, bez linków): Co zmieniłbyś na serwerze posiadając Opiekuna?: Czy pełnisz lub pełniłeś jakąś funkcję na naszej sieci?: Dlaczego akurat Ty: 5 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyXeel 602 Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 (edytowane) Imię: DominikNick: ZyXeelWiek: 17Znajomość SourceBans (1-10): 8Ile czasu dziennie możesz poświęcić serwerowi: Myślę że od jednej do dwóch godzin dziennie minimum. Staż na serwerze: Na serwerze gram od końca 2019 roku, na chwilę obecną mam przegrane około 43 dni.STEAM: https://steamcommunity.com/id/Zyxeel/Czy miałeś na innej sieci H@ lub J@(podaj nazwy, bez linków): Niestety nie.Co zmieniłbyś na serwerze posiadając Opiekuna?: Zmieniłbym wszystko co wymaga tej poprawy lecz w tym momencie nie widzę sensownych rzeczy do zmiany jak się coś pojawi to z chęcią się za to zabiorę. Postarałbym się wyjaśnić kilka punktów w regulaminie, które nie do końca są zrozumiałe lub wprowadziłbym kilka nowych. Czy pełnisz lub pełniłeś jakąś funkcję na naszej sieci?: Miałem admina Only AWP, a od roku trzymam się na posadzie admina JB.Dlaczego akurat Ty: Przez ten czas na adminie starałem się pomagać opiekunom, starałem się również pomagać w rozwiązywaniu problemów w administracji. Raczej jestem osobą która stara się unikać konfliktów z graczami. Osobiście uważam, że ze społecznością naszego serwera mam dosyć dobry kontakt. Staram się być aktywny na forum a w szczególności w dziale JB. Jako admin starałem się urozmaicić grę na serwerze robiąc różne eventy. Edytowane 3 Maja 2021 przez ZyXeel 22 1 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toxic1 90 Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 Imię: Hubert Nick: ToxiZ Wiek: 19 Znajomość SourceBans (1-10): 9 Ile czasu dziennie możesz poświęcić serwerowi: ostatnio trochę złapałem lenia ale tak to dziennie po 3-4 h Staż na serwerze: 56 dni, gram od 2017 z małymi przerwami Steam/SteamID: https://steamcommunity.com/profiles/76561198379250776/ Czy miałeś na innej sieci H@ lub J@(podaj nazwy, bez linków): Nie Co zmieniłbyś na serwerze posiadając Opiekuna?: Postarałbym się stworzyć coś nowego dla nowych graczy oraz jak i starych tak żeby każdemu się miło grało, chciałbym umilić czas graczom którzy już zostali zabici i czekają na nową rundę żeby się nie nudzili a źnaleźli coś dla siebie. Czy pełnisz lub pełniłeś jakąś funkcję na naszej sieci?: Tak posiadam Admina Dlaczego akurat Ty: Gram nie od dzis na serwerze, przez wiele lat patrzyłem jak różni opiekunowie sprawdzają się w tej roli i od dawna chciałem sprawdzić się na ich miejscu, wykazać się oraz pomóc w dalszym rozwoju serwera. Staram się pomagać i utrzymywać kontakt z każdym graczem, nie mam wrogów lecz wiele przyjaciół na serwerze, pomagam każdemu kto potrzebuje pomocy bez wyjątków. 10 1 8 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGnusb0b 118 Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 Imię: Jacob Nick: MAGnus Wiek: 19 Znajomość SourceBans (1-10): 6,5 Ile czasu dziennie możesz poświęcić serwerowi: 2-3 godziny Staż na serwerze: 80h od marca SteamID: STEAM_0:1:182190516 Czy miałeś na innej sieci H@ lub J@(podaj nazwy, bez linków): Nie Co zmieniłbyś na serwerze posiadając Opiekuna?: Zmieniłbym to, co potrzebuje natychmiastowych zmian tj. regulamin, zabawy czy administracje. W skrócie, dużo. Czy pełnisz lub pełniłeś jakąś funkcję na naszej sieci?: Tak, byłem adminem multiareny i ffa only mrg Dlaczego akurat Ty: Nie jestem negatywnie nastawiony do prawie każdego, umiem słuchać graczy i mimo mojego małego stażu na serwerze mam szanse na uczynienie go lepszym. 7 16 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suiryu 526 Opublikowano 7 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 Mam przyjemność ogłosić, że drugim opiekunem zostaje @ZyXeel Gratuluję i liczę na owocną współprace 6 3 1 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi