Qubek 118 Opublikowano 4 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 (edytowane) 1. Nick: quembek [CSC]2. Imię: Błażej 3. Wiek:154. Znajomość komend strażnika(1-10): 75. Sprawny i działający mikrofon**: tak6. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/10699167. Parę słów o sobie **: Siemano jestem Błażej pochodzę z województwa wielkopolskiego, lubię jeździć na rowerze czy też na motorze. Interesuje się też muzyką oraz motoryzacją.8. Dlaczego chciałbyś zostać strażnikiem**: Aby pomóc obecnej administracji bo widzę że są braki a pomoc zawsze się przyda 9. Steam_ID: STEAM_0:0:20501553910. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: od 1 h w góre do 4 h MAX , w weekend troszkę mniej.11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): W tygodniu na zdalnych o każdej porze a normalnie to po 15, w weekendy raczej pod wierczór12. Staż w Counter-Strike Global Offensive: +- 2k13. Czy przeszedłeś mutację? (TAK/NIE): Nie14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone)@skljk jeżeli nie grasz na serwerze to nie wypowiadaj się że ktoś jest dziecinny bo ludzie się zmieniają, dorastają pamiętaj @pipipupu rekrutacja jest od 15 lat więc czy ja wiem czy - ? Edytowane 16 Maja 2021 przez Qubek . 9 9 5 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bellow 78 Opublikowano 4 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 (edytowane) +widać ze ci zalezy i sie starasz +widzialem ze pomagasz nowym graczom i nie tylko +miałes juz admina czyli wiesz mniej/wiecej jak to działa -zdarza ci sie popełniac błedy po CT i często wychodzi z zamieszanie Ale jestem na TAK @Ksawery Miałem na myśli braki w regulaminie, które często skutkują niepotrzebnym zamieszaniem w trakcie rundy Edytowane 5 Maja 2021 przez Bellow 1 1 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bayashi 82 Opublikowano 4 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 (edytowane) Moim skormny zdaniem jestem za daniem tobie szansy. Grasz sporo na serwerze a ludzie Ciebie znają Kiedyś byłeś bardziej "dziecinny" ale teraz widać ze się angażujesz w serwer. Posiadaleś admina czyli komendy znasz Starasz sie o to stanowisko Jestem za daniem tobie szansy na TAK @Ksawery i tak go częściej widuję od ciebie Edytowane 6 Maja 2021 przez Bayashi 1 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipipupu 5 Opublikowano 4 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 Jestem za NIE- brak mutacji,- wiek,- nie zauważyłem żebyś komukolwiek pomagał. Pozdrawiam cieplutko 5 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toxic1 90 Opublikowano 4 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 Jestem za okresem próbnym -widać starania, aktywność, pomoc nowym oraz starym, nie ma z tobą problemów potrafisz ładnie wszystko poprowadzić ale jedyny minus to częste błędy podczas prowadzenia po stronie ct🤥 liczę żę to poprawisz. 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksawery 55 Opublikowano 5 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 (edytowane) siemka z tej strony gruby jako iż zobaczyłem owe podanie zrozumiałem ,że jestem zmuszony się wypowiedzieć po pierwsze @Bayashi twoje słowa "Grasz sporo na serwerze" są nie prawdziwe wczesniej juz było troche lepiej @Qubek jest osobą która jest w sumie miła z regulaminem nie jestem pewien bo leże se na wakacjach od 17 kwietnia pozdrówka @ZyXeel jeżeli chodzi o czat przejrzałem go przez około 2 tygodni i szczerze się zdziwiłem bo pierwszy raz widze człowieka który ani razu nikogo nie sprowokował (przez ten okres czasu ) więc tu duży plusik dla ciebie @pipipupu pisząc pod kogoś podaniem bez wchodzenia na owy serwer i pisanie jeszcze że nikomu nie pomaga XD? @Bellow co ma prowadzenie po stronie ct do "pilnowania porządku " ? Uważam że @Qubek powinien dostać możliwość się wykazania wkońcu to tylko okres próbny @Bayashijest coraz cieplej i nie siedze i nakurwiam w komputer mordo ❤️ pozdrawiam z rodzinką Edytowane 6 Maja 2021 przez Ksawery sd 1 4 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skljk 763 Opublikowano 11 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Nie wydaję mi się abyście mieli tak wielkie braki w administracji zmuszające was do przyjęcie krzyśka12 v2. Według mnie kandydat ma zbyt dziecinne podejście do wielu spraw przez co nie będzie traktowany poważnie wśród większości serwera. Obstawiam, że opiekunowie mieli by więcej roboty ze sprawdzaniem prywatnych skarg na jego nieodpowiednie zachowania niż korzyści z jego pomocy w ogarnianiu serwera. Dochodzi do tego słabo rozpisane podanie co nie zachęca do pozytywnego rozpatrzenia podania. Aktywność ma spoko 9 1 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suiryu 526 Opublikowano 16 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 No dobra... Widzę, że opinie są bardzo podzielone Osobiście jestem w stanie dać ci szanse, o ile poradzisz sobie z drugim etapem. W tym celu skontaktuj się ze mną na PW. 3 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suiryu 526 Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi