FL Holly 26 Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 1. Nick: FL Holly2. Imię: Mikołaj3. Wiek: 174. Znajomość komend strażnika(1-10): 6?5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak6. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/9988397. Parę słów o sobie **: Mam na imię Mikołaj, pochodzę z Bydgoszczy i od jakoś roku interesuję się rap-grą. Chciałem nawet zacząć robić bity ale fl studio okazało się cięższe niż myślałem. Ogólnie to nie mam jakiś większych zainteresowań, oprócz gier (o ile można to nazwać zainteresowaniem) miałem długa przerwę od JB (chyba 2 letnia) myślę że od tamtego czasu nabrałem dużo pokory. Nie jestem agresywny lub wrogo nastawiony tzw. "awanturnik" a raczej każdy problem staram się wyjaśnić pokojowo.8. Dlaczego chciałbyś zostać strażnikiem**: Ponieważ mój staż chyba jest już wystarczająco duży jak na taka range (1200h jeśli licząc stare konto) oraz mam chęć na to aby serwer szedł w dobra stronę, a nie na odwrót. Wracam po długiej przerwie (już wtedy chciałem być Guardem, ale mój wiek jak i tamtejsze zachowanie mi na to nie pozwalały), oraz przez to że tyle osób nagle zaczęło odchodzić z administracji, 9. Steam_ID: STEAM_0:0:14644193910. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 4h minimum (można powiedzieć, że jestem uzależniony od JB)11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Poniedziałek - Piątek : godziny wieczorne Weekendy : do nawet 10h (wspominałem że jestem uzależniony?)12. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 4000h13. Czy przeszedłeś mutację? (TAK/NIE): Tak.14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Nie. Zdaje sobie z tego sprawę, że niedawno wróciłem na serwer i jest to ogromny minus ale w ten tydzień narobiłem zapewne więcej aktywności niż niektórzy admini... 3 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
howlie 206 Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 (edytowane) Na tak, stary howlie się skończył to teraz pora chyba na nowego holly'ego :((((( Ogólnie szef po CT i niesamowity buntownik po stronie TT Idealny przykład gracza JB Jednak nie wazne chlop jest tu odemnie dluzej to ja po prostu jestem idiotą Edytowane 29 Maja 2021 przez howlie 1 2 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenor 68 Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 Proste, że na tak - Mutacja. - Stary gracz jak i dziadek ogarnia serwer i wie co jes 5 - Miły i uczciwy gracz - Nie prowokuje, pomaga również nowym niedoświadczonym graczom. - Myślę, że bedzie potrafił zapanować nad młynem na jailbreaku Pozdrawiam howliego. 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGnusb0b 118 Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 Witam, miałem się nie wypowiadać, ale to ciul. + Mutacja jest, to jest plus, +/ Uzależniony od dżebejk, choć nie wiem, czy to taki plus, to plus/minus, + Wielki staż, to wielkie doświadczenie, + Ogarnięta gra po klawiszach. Jestem o dziwo na tak! Tutaj nikogo nie pozdrowię, bo krótko napisałem. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bellow 78 Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 Nie widziałem żebyś komukolwiek pomagał, a na samym serwerze widziałem cię może z 3 razy. Nie wiem czy grałeś kiedyś już na tym serwerze, ale wątpię żebyś zapanował nad graczami, których nie znasz i którzy ciebie nie znają. 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qubek 118 Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 Ja jako gram na jb od ponad pół roku i nie znam cię daj się bardziej poznać nowym graczom Nie widziałem też abyś komuś pomagał Pzdr 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erwin Rommel4Ever 207 Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 (edytowane) Porównywanie aktywności do adminów jest lekko nie na miejscu i to nie jest cel pisania podania tak na przyszłość. A propo twojej osoby myślę że możesz się nadać ale nie wiem jak to będzie z twoim podaniem bez Opiekuna w najbliższym czasie. Do twoich plusów i minusów należą jednak : - miasto w którym mieszkasz - nie widziałem żebyś komuś pomagał + jesteś aktywny + doświadczenie z JB No cóż reasumując jestem w stanie ci dać szanse z powodu obecnej sytuacji ze składem administracji. Edytowane 30 Maja 2021 przez Erwin Rommel4Ever 1 2 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyXeel 602 Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Posiadasz aktywnego warna na forum, odrzucam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyXeel 602 Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi