jdd 1 Opublikowano 22 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 (edytowane) Wzór Nick: JD Wycinek z konsoli(bez IP)*:Reason: działanie na niekorzyść serw Ban created: 22-11-2021 20:14 Ban end: permanent. Disconnect: You have been banned by this server! Check forum https://forum.cs-classic.pl/! Serwer:JB Link do bana:http://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&searchText=STEAM_0:0:28646961&Submit Hej cześć i czołem witam wszystkich chciałbym wyjasnic jedno wielkie nieporozumienie ktore stalo sie dzisiaj na serwerze jailbreak , mianowicie ja nie jestem czaris(jestem jego kolega) ja nawet nie gram jak on. To konto zostało od niego zakupione za kwote 300zł mam potwierdzenie przelewu jesli bedzie trzeba to znajde takze prosilbym o oczysczenie z zarzutow porzadnego czlowieka. Ban został prawdopodobnie nadany przez to ze przez moje wyrzucanie broni w gr wywalilo serwer na minute za co bardzo przepraszam nie mialem pojecia ze to sie stanie (oczywiscie wiem ze to mnie nie usprawiedliwia) Bardzo przepraszam za swoje zachowanie i prosilbym o przemyslenie o zmianie bana na miesiac . Bardzo polubilem ten serwer wygralem nawet svipa ktory nie chcialbym bym stracic Wprowadzam bardzo fajna atmosfere na serwerze oraz gracze mnie lubia. @offen ale ja nie jestem czaris Pozdrawiam Krzysztof Edytowane 23 Listopada 2021 przez jdd 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonSalerii 606 Opublikowano 22 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 @-_- @offen @Jeremaya Gattwold Zostawiam to dla was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 109 Opublikowano 23 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 Oczywiście, że wiedziałeś, co robisz i nie, nie jesteś kolegą czarisa, który kupił jego konto za 300 zł XD. Doprowadziłeś do crasha serwera, co spowodowało, że gracze, którzy byli przed crashem już potem nie wrócili na serwer. My wracamy z JB i staramy się zatrzymać graczy u nas, a ty rozpierdalasz rozgrywkę. Nie chcesz pomagać w rozwoju serwera - spoko, ale nie ma opcji, że będziesz działał na jego niekorzyść. Na UB nie ma szans, powinieneś też dostać permbana na forum za korzystanie z multikonta. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonSalerii 606 Opublikowano 24 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi