WhiteBlood 367 Opublikowano 31 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2022 Hej będę sobie wrzucać tu nowe rzeczy, dawno nie odpalałem ps'a, coś z dzisiaj: 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Listopada 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 Ładne, ale czy to wrzucenie nicku z tyłu ma sens;? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 ma kuwa ty się nie znasz nic na sztuce 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 4 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 A jaki zakres pracy był? Ile poświęciłeś i co tu zrobiłeś? Chodzi mi o to, czy wyglądało to tak, że wyciąłeś obrazek (ta śliczna panienienka) i dodałeś tło i w którejść warstwie swój nick, czy robiłeś coś więcej? Nie znam się to się pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 5 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 @ Paweł.nie interesuje się bo kociej mordy dostaniesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteBlood 367 Opublikowano 6 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 W dniu 4.11.2022 o 20:33, Paweł. napisał(a): A jaki zakres pracy był? Ile poświęciłeś i co tu zrobiłeś? Chodzi mi o to, czy wyglądało to tak, że wyciąłeś obrazek (ta śliczna panienienka) i dodałeś tło i w którejść warstwie swój nick, czy robiłeś coś więcej? Nie znam się to się pytam. Wszystko od zera robiłem sam, tło, napis, laleczka jest z paczki przezroczyste png, więc wtopienie jej w tło też było moją zasługą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 6 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 Witam, kolory jakoś nie pasują do tła. Koledzy wyżej zazdroszczą talentu, uważaj na nich. Pozdrawiam ciepło. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 I napis pomiędzy włosami przechodzi, to się nazywa sztuka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteBlood 367 Opublikowano 26 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 Emotki pod TTV dla @ Kasia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ReK 293 Opublikowano 1 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 super emotki 🥵 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BH mordo 99 Opublikowano 1 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 Emotki świetne, lecz tej w tej pierwszej pracy niezbyt wyraźny jest nick za postacią. Jednak za całokształt propsuje, tak trzymaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arte_ 13 Opublikowano 19 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 Niezłe te emotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi