Kobys 250 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Ale jak zrobisz spectowanie dla każdego to wtedy plugin jest nie potrzebny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Ale jak zrobisz spectowanie dla każdego to wtedy plugin jest nie potrzebny... Ale wtedy każdy będzie widział inny Team i gra będzie bez sensu. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awupe 13 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Ale wtedy każdy będzie widział inny Team i gra będzie bez sensu. Powiem szczerze, że pierwszy raz widzę na FFA spectowanie tylko swoich. To raczej na TP się przydaje. Nie mam pojęcia, czemu wg Ciebie "gra będzie bez sensu" ? Spectowanie po śmierci nic nie daje tym co grają, czyż nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Tak jak napisał awp. Też pierwszy raz widzę... Bez sensu bo ktoś może sobie podpowiadać ? Wtedy leci ban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Podpowiadanie innym graczom? (teraz będzie to łatwiejsze) "Nie można podpowiadać" a skąd Ty wiesz że dana osoba się konsultuje z inną? Właśnie o takie akcje mi chodzi, ale jak chcecie to macie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 (edytowane) Sami sobie utrudniacie grę. Jak będzie można spectować obie drużyny to będzie łatwiej podpowiadać... A to że admina przerzuca na spect to tylko tak widac, Od nowej rundy jest normalnie... Edytowane 13 Grudnia 2013 przez -_- Ten GIF MNIE DOBIJA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Ale po co? bo 2 graczy chce?mi to za bardzo nie przeszkadza bo myślałem że to jakiś błąd plugina. "graczy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Po to są propozycje. Wszystkim nie dogodzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 No tak.Ale to dla admina ma być, a nie dla gracza (plugin,o którym pisałem ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Teraz jest dla każdego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Tak jak myślałem... niech bedzie tak jak wczesniej bo jak jestem w TT to nie moge patrzec na CT jako adm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Dlaczego będąc w TT po śmierci nie widzę obu teamów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Dlaczego będąc w TT po śmierci nie widzę obu teamów? -_- coś ram zrobił zobacz wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 (edytowane) Powiem szczerze, że pierwszy raz widzę na FFA spectowanie tylko swoich. To raczej na TP się przydaje. Nie mam pojęcia, czemu wg Ciebie "gra będzie bez sensu" ? Spectowanie po śmierci nic nie daje tym co grają, czyż nie ? Zmieniłbyś spectowanie na każdego(to w sumie FFA), tak jak to pisałeś kilka stron temu i plugin można by wyrzucić, bo jest denerwujący. Edytowane 14 Grudnia 2013 przez -_- Plugin wrocił na swoje miejsce ! Od teraz będzie wszystko działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sik0r 28 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 nie jestem pewny do końca ale może znajdzie się plugin do amx zeby mozna bylo rozmawiac steam-> non steam wtedy by sie dobrze info dawalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Jest takie coś ale serwer będzie miał większe obciążenie i mogą występować lagi. Nie wiem jak to będzie wyglądało, na BF2 takie coś jest i zgłaszają gracze czasem lagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dlaczego? Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Jakby byl taki plugin to super !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Jest takie coś ale serwer będzie miał większe obciążenie i mogą występować lagi. Nie wiem jak to będzie wyglądało, na BF2 takie coś jest i zgłaszają gracze czasem lagi ciekawe kto. Chyba gracze z netami z intermarche albo z żabki.0 lagów przez to. Tylko czasem ok. na 5-6 mapek jest na 1 sec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Nie rozumiesz.Ten plugin przemienia kodeki ns na steam i na odwórt tak by były zrozumiałe dla innych. Czyli teraz serwer będzie "czytał" dwa kodeki i dodatkowo bedzie musiał zmieniać kod z danej wersji gry. Tak jak wspomniałem wcześniej, przy zapełnionym serwerze możę skończyć się to lagami i płaczem że serwer jest do dupy. Ten "dodateK" obciąża dość mocno serwer i dodanie go może skończyć się lagami, nie ważne czy masz neta z "biedry" czy z "NASA" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ed.nObody 0 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Ja bym chciał proponować dodanie 2 fajnych map,a mianowicie de_tuscan i de_train.Sądze,że dzięki temu serwer stanie się bardziej eslowy i więcej ludzi będzie na nim grało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Była już o tym mowa- odpada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil:D 2 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Co wy na to żeby poprawić plugin od wskazywania ile Hp sie zabrało kolesiom z przeciwnej drużyny, a chodzi mi o pokazywanie ilość zabierania HP jak się skanuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Jest już o tym mowa wcześniej, -_- tego nie doda, ponieważ tak łatwiej rozpoznać czita, który wie gdzie skanuje a dmg nie widać i wie że tam jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Co wy na to żeby poprawić plugin od wskazywania ile Hp sie zabrało kolesiom z przeciwnej drużyny, a chodzi mi o pokazywanie ilość zabierania HP jak się skanuje NIE Dodam dzisiaj (chyba, nie obiecuje) fix na rozmowy Steam/NS i zobaczymy co z tego wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 NIE Dodam dzisiaj (chyba, nie obiecuje) fix na rozmowy Steam/NS i zobaczymy co z tego wyjdzie Dobrze by było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi