polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Ja bym zrobił coś z tymi wiadomościami w konsoli o bindach klawiszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Mi też spamuje konsole, ale na ns mam normalnie u_U Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carly 53 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 To Grajcie na Non Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLNY Lala 36 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Myślałam że to wina mojego Steama, a to jednak serwera. Również proszę o usunięcie wiadomości o bindach w konsoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Nowe RS'y pasuje dodać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolu 27 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Albo całkowicie usunąć RS z FFA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 To mam usunąć rs'y,tak?Co do spamowania bindów to jak serwer ustawia bindy to na steam spamuje tym w konsoli, więc tutaj bym musiał albo usunąć całkowicie pokazywanie kto użył jakich bindów(bo jest ta anty reklama co pokazuje kto jaki przycisk użył) albo zostawić i będziecie musieli to jakoś przeboleć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ersi Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Ja jestem za dodaniem nowych rs'ów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Ja też jestem za dodaniem nowych rsTutaj jest 6 takich co zrobiłem http://www.sendspace.pl/file/4e818ba3f5f504e2621dd85/roundsound Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Red Rox Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 A co z tym knife mod'em, o którym wspomniała Carly? Według mnie dobry pomysł, zawsze to jakieś urozmaicenie gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Chodzi Ci o knife mod na rozpoczęcie rundy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Red Rox Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Chodzi mi o to co jest na serwerze bf2, jest bodajże 5 typów noży do wyboru, każdy ma inną właściwość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ersi Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 knife mod. Według mnie to bardziej 4FUN a nie FFA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Red Rox Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Ersi, też tak uważałem, ale skoro bf2 jest serwerem ffa+bf2, to czemu na zwykłym ffa nie mógłby być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 na FFa nie będzie knife moda. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Czyli nie ma żadnych propozycji/zmian?Postaram się dzisiaj kupić reklamę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ersi Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 A Roundsoundy dodane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Nie będzie ich na razie.Czemu?Ponieważ będzie mniej wtedy do ściągania i będzie więcej graczy, wiem że to chore ale prrzy tej reklamie takie coś jest zbędne i mniej osób wchodzi.Za tydzień wszystko wróci do normy bo chyba ta tygodniowa reklama wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Red Rox Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zapodziała się gdzieś mapa de_mirage. Proponuję ją znowu dodać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ersi Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 A ja odradzam mirage, przynajmniej narazie. Na mirage zawsze 20% graczy wychodzi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Proponowałbym dodać jakieś mapy aim lub awp.Jak jest szansa na dodanie to moge wymienić jakie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Red Rox Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Jestem za propozycją Blaze'a. Jednak żeby nie dodać ich za dużo. Myślę, że wystarczyła by jedna, dwie mapy aim. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takichi 19 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Okey,przestudiowałem cały temat i mam parę refleksji! 1.Tak jak wspomnieliście,przydałoby się dać 2-3 aim mapy(gdy jest mało graczy,głównie rano i późnym wieczorem). Ale myślałem także o dodaniu jeszcze jednej mapy awp,bo mamy tylko indie. 2.Czy można by było zmienić to,żeby nie było widać jaki admin kickuje danego gracza? Myślę,że to służy za informację dla cziterów,że wiedzą potem kto ma admina i unikają danego gracza(admina) 3.Runda Rozgrzewkowa. Moim zdaniem najlepszym pomysłem na to będzie: ----> 1 cała runda(do zabicia wszystkich przeciwników) ----> Same Noże! ----> + jakaś fajna,energetyczna muzyczka mogłaby dojść do tego. Jeśli jeszcze mi się coś przypomni,zedytuje posta,bądź napiszę niżej. To Tyle od TaQ'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 JESTEM ZAO mapach wspominałem juz wczesniej (2x) i o kickowaniu też, ale jak widać nikt się tym nie zainteresował... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takichi 19 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Dlatego postanowiłem wszystko skomasować w jednym poście i zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi