Rybak 476 Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 lol i jak ty to sobie wyobrazasz? 550 hp ? + 200 wytrzymalosc = ???? 200/0 ? przestan jest wszyszkolony medyk ktory daje 100 hp i to starczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 no w sumie:Do wytrzymie nie pomyślałem:Pa to nie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaL :) 4 Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Propozycja perku:Perk: Zestaw taliba Opis perku: Otrzymujesz deagle'a +(10-20)Dmg oraz 5 dodatkowych skoków .Hmm ? Może być taki perk ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaL :) 4 Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Propozycja perku i klasy:Perk: Moc anioła Opis perku: Dostajesz +6DMG z każdej broni oraz nieśmiertelność przez 3sec.Klasa:DuchOpis klasy: Dostajesz famas'a oraz możliwość latania przez (3-5)sec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra 1 Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Propozycja klasy Klasa: Talib opis klasy: dostaje na start deagla, ma z niego 1/5 na natychmiastowe zabicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaL :) 4 Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Propozycja perku i klasy:Klasa:TalibOpis klasy:Dostajesz ak,deagle'a,granat he i masz z niego 1/5 Na zabiciePerk:Ostrze assasyna Opis perku:Dostajesz nóż 1/2-1/5 na zabicie i widocznosc z nim spada do 80 podczas kucaniaPerk:Skrzydła IkaraOpis perku:Możesz latac dopóki ktos w cb nie strzeli (Musi zadac ci 50 obrażeń) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 1.moc aniola-niczym sie nie rozni od sekretu boga w tym ze ma dodatkowe dmg = Nie 2.Ostrze assasyna - Moze byc 3.Skrzydla Ikara - bezsensowny perk + za dobry jesli chodzi o latanie typu perk "duszek" 4.Klasa Talib moze byc ale ja bym to widzial tak Klasa: Talib Opis klasy: "Posiada ak47, dgla[20dmg]" - 1/x lubi sie bugowac... Wiec lepsze dmg w broni niz jakies 1/x ktore nie pasuja do coda 350 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaL :) 4 Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Spk Rybak to żeby chociaż bylo ostrze i talib. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scorpionpl 0 Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Mój nick w grze : JokerS Propozycja : Klasa : Nozownik [*]80 widoczności [*]+ 1 skok [*]Nie słychać kroków PS: Jak zauważyłem wyżej rzeczywiście 1/x się buguje czasami wiec można dać int = (+ dmg nóż) Proszę o ponowny przegląd !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 1/1 z kosy ? to nie jest premka tylko zwykla klasa.... Statystyk na start nie bedzie + nie da sie zrobic wiekszyh statystyk dla danej klasy 1 skok mozna dodac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Perk;AWP SCOPE-przyblizenie ze wszystkich broni jak ze snajperki(awp) Nazwa perka :Meekstone-: Dostajesz fałszywą pakę, którą możesz położyć a następnie zdetonować. Co o tym sadzicie?mysle ze ten drugi perk meekstone bylby fajny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scorpionpl 0 Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Nowy Perk Nazwa : Zestaw Rambo Działanie : Dostajesz mp5 + 200 armor + granat HE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaL :) 4 Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Propozycja zmiany klasy :Klasa:ClassicOpis klasy:M4+5dmg,2 skoki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaraMustafaa. ;3 33 Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Premium ! Nazwa: Phantom (Premium)Opis: Posiada AK i dodatkowe 25 procent obrażeń z AK + 1 skok + Jest słabo widoczny . -------------------------------------------------------> Nazwa: Profesjonalny lekarz (Premium)Opis: Posiada Deagle oraz MP5, 4 apteczki i podwójny skok. ------------------------------------------------------> zwykłe Klasy ! Nazwa: Tropiciel Opis: Widzi niewidzialnych + sam jest słabo widoczny , dostaje 2 Flash'e , USP , M4 , ---------------------------------------------------------> Nazwa: Święty Mikołaj Opis: Ma 1 rakiete , ma 1/2 szanse że co rundę dostanie losowy perk , Galil , Dual Elites. ------------------------------------------------------------> Nazwa: Gruby Opis: Ma 300 ammor'a , na start ma 200hp , Jest dość wytrzymały , Wolno biega , Desert Eagle , TMP ------------------------------------------------------------> Nazwa: Rexio Opis: Gdy nie ma full hp zaczyna sie regenerować 20hp co 4 sec , mniejsza widoczność + AK 47 i USP --------------------------------------------------------------> Nazwa: Wtajemniczony Opis: Posiada 4 miny , M4 , Gaili , Deegl'a . ---------------------------------------------------------------> Nazwa: IronMan Opis: Może oślepić gracza na 5 sec pod klawiszem C , + 300 ammor'a , AK 47 , Desert Eagle . PERKI ! Nazwa: Krytyczne NabojeOpis: Masz 1/3 + int szans na zadanie przeciwnikowi 3 razy wiekszych obrażeń. ----------------------------------------------------------> Nazwa: MeekstoneOpis: Dostajesz fałszywą pakę, którą możesz położyć a następnie zdetonować. -------------------------------------------------------------> Nazwa: TeleportOpis: Użyj C, aby przenieść się w miejsce wskazane celownikiem. ---------------------------------------------------------------> Nazwa: Chwała Opis: Dostajesz +10/25 pkt to wszystkich stat . ------------------------------------------------------------------> Nazwa: Zimny pocisk Opis: Masz 1/3 + int na zamrożenie przeciwnika podczas strzalu . --------------------------------------------------------------------> Nazwa: Trucizna Opis: Masz 1/2 szanse na zatrucie przeciwnika podczas strzelania - 1/3 hp na sec . Przez 5/10/15/20 sec ---------------------------------------------------------------------> Nazwa: Furia Opis: Twoje obrażenia są zmniejszone o 70 % , + 30 obrażen z każdej broni , +200 hp , + 200 ammor'a . ( Rzadko spotykany perk ) Myślałem dobre 30 min ! ;d Myśle że coś dodacie ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Karamustafa to jest wziete z innej strony:)wiec nie klam ze myslales:Ddobre perki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaraMustafaa. ;3 33 Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Kur** to nie jest z innej strony !! 2 klasy sa tylko wzięte z innego serwera bo by sie przydały a reszte sam wymyślałem ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 sory spokojnie:Pja bym tylko MEEKSTONE wziął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vI3nIo 77 Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 jak nie z innej strony jak te perki to z 10 razy na forach widzialem zwlaszcza Nazwa: Meekstone ktory jest dobrym perkiem i nie wiem dlaczego go nie ma na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Panowie jesli juz cos proponujecie proponujcie z poziomem czyli WYMYSLCIE SAMI^^ bo nasz serwer nie ma byc chyba kopia innego tylko oryginalny i unikatowy:). Klas na serwerze jest wystarczajaco DUZO raczej w tym sezonie nowych klas nie bedzie , ale to tez zalezy od H@ jak on to widzi Nazwa perka :Meekstone-: Dostajesz fałszywą pakę, którą możesz położyć a następnie zdetonować. (mozna dodac) Nazwa: Krytyczne NabojeOpis: Masz 1/3 + int szans na zadanie przeciwnikowi 3 razy wiekszych obrażeń. (za dobry) Nazwa: TeleportOpis: Użyj C, aby przenieść się w miejsce wskazane celownikiem. (kiedys byl, i go nie bedzie bo sie BUGUJE) Nazwa: ChwałaOpis: Dostajesz +10/25 pkt to wszystkich stat . (mozna dodac) Nazwa: Zimny pociskOpis: Masz 1/3 + int na zamrożenie przeciwnika podczas strzalu . (to nie zombie mod) Nazwa: FuriaOpis: Twoje obrażenia są zmniejszone o 70 % , + 30 obrażen z każdej broni , +200 hp , + 200 ammor'a . ( ZA DOBRY ) Nazwa: TruciznaOpis: Masz 1/2 szanse na zatrucie przeciwnika podczas strzelania - 1/3 hp na sec . (JEST JUZ TAKI PERKI "SEKRET DIABLA")Przez 5/10/15/20 sec Propozycja zmiany klasy :Klasa:ClassicOpis klasy:M4+5dmg,2 skoki (Klasa ta posiada juz [5dmg] w m4:) poprostu tego nie pisze , posiada tez rakiete, jest dobra sporo ludzi nia gra) Nowy PerkNazwa : Zestaw RamboDziałanie : Dostajesz mp5 + 200 armor + granat HE (mozna dodac) TAK JAK PISALEM KLAS JEST WYSTARCZAJACO DUZO ALE NAPISZE CO MYSLE O TWOICH PROPOZYCJACH Nazwa: Phantom (Premium)Opis: Posiada AK i dodatkowe 25 procent obrażeń z AK + 1 skok + Jest słabo widoczny . (za dobra hity 70/100 z ak + niewidka???? , pozatym jest juz klasa aniol prawie taka sama.) Nazwa: Profesjonalny lekarz (Premium)Opis: Posiada Deagle oraz MP5, 4 apteczki i podwójny skok. (jest szeregowy ktory z dwoma apteczkami robi SZAŁ jak sobie wyobrazasz premke z 4 apteczkami?) + (jest klasa Fighter ktora posiada 2 apteczki) Nazwa: TropicielOpis: Widzi niewidzialnych + sam jest słabo widoczny , dostaje 2 Flash'e , USP , M4 , (Klasy takie jak Cichy zabojca , Diabel i kazda inna z NIEWIDKA przestaja miec sensu nie dosc ze typ cie widzi to jego nie widac? WTF...) Nazwa: Święty MikołajOpis: Ma 1 rakiete , ma 1/2 szanse że co rundę dostanie losowy perk , Galil , Dual Elites. (przyzwoita klasa mogla by byc, ALE czy jesli bys w danej rundzie dostal headshotera a w next by ci zabralo bylbys zadowolony ? ) Nazwa: GrubyOpis: Ma 300 ammor'a , na start ma 200hp , Jest dość wytrzymały , Wolno biega , Desert Eagle , TMP (NIE ma i nie bedzie Statystyk na start) Nazwa: RexioOpis: Gdy nie ma full hp zaczyna sie regenerować 20hp co 4 sec , mniejsza widoczność + AK 47 i USP (mogla by byc w tym ze 20hp co 5s tak jak perk ktory jest juz na serwerze , bez niewidki , reszta moze byc) Nazwa: WtajemniczonyOpis: Posiada 4 miny , M4 , Gaili , Deegl'a . (jedna mina = 190 obrazen przy FULL INT , jak to sobie wyobrazasz? , moze miec 2 miny + bronie) Nazwa: IronManOpis: Może oślepić gracza na 5 sec pod klawiszem C , + 300 ammor'a , AK 47 , Desert Eagle . (moze byc) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaraMustafaa. ;3 33 Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 a więc tak zapiłem tylko : Nazwa: MeekstoneOpis: Dostajesz fałszywą pakę, którą możesz położyć a następnie zdetonować. i Nazwa: TeleportOpis: Użyj C, aby przenieść się w miejsce wskazane celownikiem. Reszte wymyślałem z doświadczenia ^^ ale np furia : Twoje obrażenia są zmniejszone o 40 % , + 20 obrażen z każdej broni , +150 hp , + 100 ammor'a . ( Rzadko spotykany perk ) tak też można zrobić nie musi być wcale tak : Twoje obrażenia są zmniejszone o 70 % , + 30 obrażen z każdej broni , +200 hp , + 200 ammor'a . ( Rzadko spotykany perk ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaL :) 4 Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Aha sry myślałem, że terminator ma +5DMG. Mój błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Lipca 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Dodałem:- przenikanie przez graczy - poprawie kupowanie HP w sklepie (dla mnie to idiotyzm wydawać 20 monet na 50 HP) Nazwa perka :Meekstone-: Dostajesz fałszywą pakę, którą możesz położyć a następnie zdetonować Tego to ja nigdy nie dodam. To robię/poprawiam Klasa: TalibOpis klasy: "Posiada ak47, dgla[20dmg]"________________________________________________________________________________________Perk: "Dotyk Aniola"Opis perku: "Strzelajac w wroga masz 1/LW max 1/10 szansy na zeslanie blyskawicy z ktorej wrog otrzymuje 150dmg"________________________________________________________________________________________Perk:Ostrze assasynaOpis perku:Dostajesz nóż 1/2-1/5 na zabicie i widocznosc z nim spada do 80/255 podczas kucania Nazwa: Chwała Opis: Dostajesz +10/25 pkt to wszystkich stat________________________________________________________________________________________Nazwa : Zestaw RamboDziałanie : Dostajesz mp5 + 200 armor + granat HE ________________________________________________________________________________________ new const nazwa[] = "Nozownik"; new const opis[] = "Posiada Deagle'a, kose [1/2 z PPM], dodatkowy skok oraz mniejsza widocznosc na kosie."; I zmniejszam czas Headshotera bo to też idiotyzm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 buzka headshoter byl juz zmniejszony;/z 45 na 35 sekund wiec ja bym go zostawił:)a jak zmniejszysz headshotera to powieksz sekret BOGA do 4 lub 5 sekund chociaz,a i ja bym DODAŁ ten perk MEEKSTONE:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scorpionpl 0 Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 scorpion co znaczy widzialnośc jak u nozownika?NOZOWNIKA widac całego:) KLASA OD LVL 250:KucaczOpis: Posiada Deagle oraz M5, podczas kucania jest niewidzialny i nie moze strzelac podczas kucania:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi