hajcik 0 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Imię : KarolNick: aktualnie : dziwki kwasy ciezkie basyWiek : 17Znajomość AMXX[(1/10) : 7/10Mikrofon(tak/nie) :takSkładka(tak/nie) :takSteam/NS : Steam - STEAM_0:1:26437468Kontakt:: na steamie mozecie loozem pisac (STEAM_0:1:26437468)Dlaczego ty? :: Dlaczego ja ? To moze krotko na temat.Poniewaz admini wchodza rzadko a jak juz wchdoza to polowa nie ogarnia tego co sie dzieje na serverze. Wiec chcialbym wesprzec server Ilość godzin przegranych na serwerze : Nie wiem nie licze ale troche jest ;PLink do Reklam : (wstawie pozniej )Pozdrawiam Hajcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skrillex Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Wstaw reklamy i będę na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schabusss :D 0 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 hajcik, zapewniam cię że jak ja tylko załatwię swoje sprawy rodzinne to na serwerze admin będzie prawie ciągle ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:GramBezButow:.. 0 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Na nie. Powody ? : Zbyt mała aktywność na forum, jakieś takie nie przyciągające to podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajcik 0 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Na nie. Powody ? : Zbyt mała aktywność na forum, jakieś takie nie przyciągające to podanie.Zbyt mala aktywnosc na forum poniewaz nie mam zamairu pisac zbednych komentarzy to raz a 2 konto zostalo zalozone kilka dni temu wiec za wiele wymagac nie mozesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Poniewaz admini wchodza rzadko a jak juz wchdoza to polowa nie ogarnia tego co sie dzieje na serverze.Śmieszny jesteś co dziennie jestem po parę godzin na serwerze i ogarniam wszystko. Posty: 6 Facepalm... Słaba aktywnośc na forum i do tego NICK masz żałosny. WIELKIE NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bay! 0 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Słaba aktywność nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Na nie. Brak reklam i słaba aktywność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajcik 0 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Poniewaz admini wchodza rzadko a jak juz wchdoza to polowa nie ogarnia tego co sie dzieje na serverze.Śmieszny jesteś co dziennie jestem po parę godzin na serwerze i ogarniam wszystko. Posty: 6 Facepalm... Słaba aktywnośc na forum i do tego NICK masz żałosny. WIELKIE NIE jak nie zauwazyles to napisalem ze polowa nieogarnia a nie wszyscy "posty : 6 Facepalm" - mowilem ze konto powstalo kilka dni temu albo nie potrafisz czytac ze zrozumieniem albo nie doczytujesz waznych fragmentow ;] "Słaba aktywnośc na forum i do tego NICK masz żałosny. " - slaba aktywnosc masz wyzej w komentarzu opisana i nie potrzebuje powtarzajacych sie postow bo tego nienawidze ;] a co do nicku to wcale nie jest zalosny lepiej spojrz na swoj ;] Pozdrawiam Hajcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schabusss :D 0 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 OOO teraz to tym bardziej jestem na NIE - SPAM we własnym podaniu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Na nie, nie ma reklam, słaba aktywność na forum i mało się rozpisałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monka ;D 19 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Na NIE!- Nieogar-Słaba aktywność-Brak reklam :DPS. NIE SPAMUJ W SWOIM PODANIU! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajcik 0 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Temat do zamkniecia pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latek23 1 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 na niespam w podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi