hajcik 0 Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 Imię : KarolNick: aktualnie : dziwki kwasy ciezkie basyWiek : 17Znajomość AMXX[(1/10) : 7/10Mikrofon(tak/nie) :takSkładka(tak/nie) :takSteam/NS : Steam - STEAM_0:1:26437468Kontakt:: na steamie mozecie loozem pisac (STEAM_0:1:26437468)Dlaczego ty? :: Dlaczego ja ? To moze krotko na temat.Poniewaz admini wchodza rzadko a jak juz wchdoza to polowa nie ogarnia tego co sie dzieje na serverze. Wiec chcialbym wesprzec server Ilość godzin przegranych na serwerze : Nie wiem nie licze ale troche jest ;PLink do Reklam : (wstawie pozniej )Pozdrawiam Hajcik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Skrillex Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 Wstaw reklamy i będę na TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schabusss :D 0 Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 hajcik, zapewniam cię że jak ja tylko załatwię swoje sprawy rodzinne to na serwerze admin będzie prawie ciągle ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
..:GramBezButow:.. 0 Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 Na nie. Powody ? : Zbyt mała aktywność na forum, jakieś takie nie przyciągające to podanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajcik 0 Posted December 6, 2012 Author Share Posted December 6, 2012 Na nie. Powody ? : Zbyt mała aktywność na forum, jakieś takie nie przyciągające to podanie.Zbyt mala aktywnosc na forum poniewaz nie mam zamairu pisac zbednych komentarzy to raz a 2 konto zostalo zalozone kilka dni temu wiec za wiele wymagac nie mozesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lato ~wOw~ [t] 729 Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 Poniewaz admini wchodza rzadko a jak juz wchdoza to polowa nie ogarnia tego co sie dzieje na serverze.Śmieszny jesteś co dziennie jestem po parę godzin na serwerze i ogarniam wszystko. Posty: 6 Facepalm... Słaba aktywnośc na forum i do tego NICK masz żałosny. WIELKIE NIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bay! 0 Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 Słaba aktywność nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
[O]rbi[T]ek 0 Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 Na nie. Brak reklam i słaba aktywność. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajcik 0 Posted December 6, 2012 Author Share Posted December 6, 2012 Poniewaz admini wchodza rzadko a jak juz wchdoza to polowa nie ogarnia tego co sie dzieje na serverze.Śmieszny jesteś co dziennie jestem po parę godzin na serwerze i ogarniam wszystko. Posty: 6 Facepalm... Słaba aktywnośc na forum i do tego NICK masz żałosny. WIELKIE NIE jak nie zauwazyles to napisalem ze polowa nieogarnia a nie wszyscy "posty : 6 Facepalm" - mowilem ze konto powstalo kilka dni temu albo nie potrafisz czytac ze zrozumieniem albo nie doczytujesz waznych fragmentow ;] "Słaba aktywnośc na forum i do tego NICK masz żałosny. " - slaba aktywnosc masz wyzej w komentarzu opisana i nie potrzebuje powtarzajacych sie postow bo tego nienawidze ;] a co do nicku to wcale nie jest zalosny lepiej spojrz na swoj ;] Pozdrawiam Hajcik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schabusss :D 0 Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 OOO teraz to tym bardziej jestem na NIE - SPAM we własnym podaniu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
neska. 3,198 Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 Na nie, nie ma reklam, słaba aktywność na forum i mało się rozpisałeś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monka ;D 19 Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 Na NIE!- Nieogar-Słaba aktywność-Brak reklam :DPS. NIE SPAMUJ W SWOIM PODANIU! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajcik 0 Posted December 7, 2012 Author Share Posted December 7, 2012 Temat do zamkniecia pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
latek23 1 Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 jestem na nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krypton 983 Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 na niespam w podaniu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts