L!vinG 7 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 I jeszcze proponuje żeby zrobić : Golden Bronie co to jest? To są bronie powyżej 23+ potem tracisz wszystkie bronie i masz Golden Glocka i tak Expisz od początku i będzie większa zabawa bo będzie więcej levli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-sobolewski 3 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Ty nam proponujesz golden (bronie) Najpierw trzeba wzmocnić zombie a potem dopiero wziąć się za humanow i Itemy dla nich.Ale pomysł nie jest zły Jeżeli opiekun dodał HP zombie i dał im mniejszy odrzut to proszę usunąć z regulaminu serwera ten nakaz robienia 5 sekundowych przerw bo uprzykrza to NAM vipom grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 ZWYKŁY ZOMBIE 3,5K HP . SZYBKI ZOMBIE 3 K HP . SKOCZEK 3 K HP . BIG ZOMBIE 4,5K HP . LECH ZOMBIE 3K HP . Cena laser miny do 6 ap Zmienić w regulaminie 5 lm na runde Dodaj notke w regulaminie ze tylko pro vip musi robic przerwy Przecież te twoje HP są mniejsze od HP zombie na serwerze z tego co widzę po "configu"^ ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-sobolewski 3 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 W configu ci pisze , ze jest np 5k hp - szybki zombie (założenie) a na serwerze szybki zombie ma 1.8k to cos jest nie tak z tym configiem ... I proponuje dodać jeszcze wiecej itemow dla vip'ow , zeby gra była przyjemniejsza . Np: -Gold Deagl 30-40ap cena -Piła motorowa np 500 dmg 30 ap cena -Minigun 35 ap cena np (250 ammo i mozna ladowac) -mozna było by dodac jet pack ale to za 100 ap (na 1 runde) chetni się skuszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sprawiedliwy 10 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 gralem na 1 serwie gdzie byly cementy i jet packi... Gracz przez cala gre latal pod niebem i nie dalo sie nic zrobic mu. Jet packi i cementy nie maja sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-sobolewski 3 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Skoro tak to jet pack odpada . Chodzi mi pewien pomysł po głowie nie jest zły np: human zabija zombie i wypada skrzynia w tej skrzyni dac 10% na znalezienie bomby antidotum . To samo z zombie zombie zaraza/zabija humana i wypada skrzynia a w niej 10% na znalezenie bomby zarazajacej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Nie wiem czy dobrze zrozumiałem e-sobolewski, tobie chodzi o to żeby dodać do tych skrzynek możliwość znalezienia Bomby t-virus dla ZM tak? bo jeżeli o to ci chodzi to Fajny pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-sobolewski 3 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Własnie chodzi o to , że by dodać 10% szansy na znalezienie bomby zarazajacej i 10% na bombe antidotum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 No, to świetny pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Skoro tak to jet pack odpada . Chodzi mi pewien pomysł po głowie nie jest zły np: human zabija zombie i wypada skrzynia w tej skrzyni dac 10% na znalezienie bomby antidotum . To samo z zombie zombie zaraza/zabija humana i wypada skrzynia a w niej 10% na znalezenie bomby zarazajacej. Przecież wcześniej "spamowaliści" w propozycjach bym usunął te paczki z serwera bo podobno przeszkadzają w grze ^ ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 W configu ci pisze , ze jest np 5k hp - szybki zombie (założenie) a na serwerze szybki zombie ma 1.8k to cos jest nie tak z tym configiem ... I proponuje dodać jeszcze wiecej itemow dla vip'ow , zeby gra była przyjemniejsza . Np: -Gold Deagl 30-40ap cena -Piła motorowa np 500 dmg 30 ap cena -Minigun 35 ap cena np (250 ammo i mozna ladowac) -mozna było by dodac jet pack ale to za 100 ap (na 1 runde) chetni się skuszą Co do configu to już poprawilem (mój błąd) HP zmienione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-sobolewski 3 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Własnie nie przeszkadzają jeżeli możesz je dodać to bym był wdzieczny . Bo to jest dobry pomysł i ten minigun by sie przydal . A i wyżej kolega L!v!ng pisał , żeby dodać rozgrywkę Surf vs Nemek i hp tak jak on napisał to też jest bardzo dobry pomysł już grałem na takiej rozgrwce na innym serwerze i bardzo mi się podobała . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Własnie nie przeszkadzają jeżeli możesz je dodać to bym był wdzieczny . Bo to jest dobry pomysł i ten minigun by sie przydal . A i wyżej kolega L!v!ng pisał , żeby dodać rozgrywkę Surf vs Nemek i hp tak jak on napisał to też jest bardzo dobry pomysł już grałem na takiej rozgrwce na innym serwerze i bardzo mi się podobała . Z tego co widzę to są takie "boxy" wypadające po zabiciu zombie/człowieka więc nie rozumiem. Surv vs Nemek dodany (test) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-sobolewski 3 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 No tak są boxy ale dodaj do tych boxów możliwość znalezenia jako [human] bomby antidotum a jako [zombie] bomby zarazajacej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L!vinG 7 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 mam taką propo żeby zrobić pake anti ona by kosztowała 50 ap jak nią rzucisz to ona wybucha i zmienia zm w humanów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sprawiedliwy 10 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 no to wlasnie e-sobolewskiemu ciagle chodzi o to zeby byla paka zamieniajaca zm w humanow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-sobolewski 3 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 UWAGA!!! UWAGA!!! Dzisiaj wpadłem na świetny pomysł który sprawdzi się na 100% . To zaczynamy : Proponuję dodać EXP'a za śmierć.Jakie są efekty tego?.Zombi chętnie by wchodziło do kamp humanów. Zombi wbija do kampy zostaje zabite przez humana i dostaje 8 EXP'a za ŚMIERĆ Jakie są tego plusy? -Zombi wykonywało by cele [wbijanie do kamp/proba zarażania] -Ułatwiło by to exp'a miejszym levelom -Było by o wiele miej banów za nie wykonywanie celów jako zombie ____________________________________ NIESTETY MINUSÓW W TYM NIE WIDZĘ ____________________________________ 2.P0mYsŁ Proponuję dodać Kasę/Żetony za zabicie/zarażenie . Za tą kase/żetony można :Ulepszać bronie na jedną rundę i kupować bronie skoki itd Proszę dodać HTLV na serwer bardzo przydatne. Jeżeli można to przydało by się zwiekszyc ilość slotów na serwerze do 24/25. I DAĆ FLAGE ADMINOWI [ ŻE OD RAZU WCHODZI NA SERWER BO MAM ADMINA I SIE WBIC NIE MOGE A JAKO ADMIN POWINIENEM WCHODZIĆ W KAZDEJ CHWILI PONIEWAŻ ADMIN JEST ZAWSZE POTRZEBNY NA SERWERZE] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 UWAGA!!! UWAGA!!! Dzisiaj wpadłem na świetny pomysł który sprawdzi się na 100% . To zaczynamy : Proponuję dodać EXP'a za śmierć.Jakie są efekty tego?.Zombi chętnie by wchodziło do kamp humanów. Zombi wbija do kampy zostaje zabite przez humana i dostaje 8 EXP'a za ŚMIERĆ Jakie są tego plusy? -Zombi wykonywało by cele [wbijanie do kamp/proba zarażania] -Ułatwiło by to exp'a miejszym levelom -Było by o wiele miej banów za nie wykonywanie celów jako zombie ____________________________________ NIESTETY MINUSÓW W TYM NIE WIDZĘ ____________________________________ A ja widzę, Wchodznie do kompy i dawanie się zabijać. Nowa generacja botów napierdalających expa z kolegami po nockach 2.P0mYsŁ Proponuję dodać Kasę/Żetony za zabicie/zarażenie . Za tą kase/żetony można :Ulepszać bronie na jedną rundę i kupować bronie skoki itd Proszę dodać HTLV na serwer bardzo przydatne. Jeżeli można to przydało by się zwiekszyc ilość slotów na serwerze do 24/25. I DAĆ FLAGE ADMINOWI [ ŻE OD RAZU WCHODZI NA SERWER BO MAM ADMINA I SIE WBIC NIE MOGE A JAKO ADMIN POWINIENEM WCHODZIĆ W KAZDEJ CHWILI PONIEWAŻ ADMIN JEST ZAWSZE POTRZEBNY NA SERWERZE] HLTV nie wpadnie na serwer, bug Nie będzie ulepszania na 100% 24/25 slotów? Po co ? Będzie masówka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-sobolewski 3 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Proszę o dodanie takiego czegoś . że gdy admin gdy najeżdza celownikiem na gracza to widzi jego nazę . Proszę to dodać obowiązkowo. Jakię są powody tego ? Gdy biegam jako human spotykam zombi kampiacych i nie znam ich nazw a chciałbym ich ukarać . Gdy kampie to zombi biega przed wejsciem do kampy i nie wchodzi do niej gdybym znał jegą nazwe to bym go ostrzegl na czacie admina lub zbanował za nie wykonywanie celi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 e-sobolewki,a w lewym dolnym rogu nie ma nicku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-sobolewski 3 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Nie nie widzę . Gdy jestem zombie to widze nazwy zombie przy celowniku . A gdy jestem humanem to widze nazwy humanow przy celowniku. A jak jestem humanem to nie widze nazwy zombie a to bardzo zle . Bo gdy poluje to widze zombie afk i nie znam ich nazw , zeby np kicknać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampeluna 12 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Mam taką propozycję dla adminów, a raczej ulepszenie. Chodzi mi o dodanie dla adminów widoczność całego czatu (jak jest sie na spect to widzi się cały czat osób które są żywe, czat TT i CT, ułatwi to nam sprawdzanie bo wiele osób może obrażać inne osoby ale my np. jak jesteśmy w CT a ktoś pisze na TT to tego nie widzimy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opperator 4 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Admin będąc w ct lub tt, może widzi czat, ale za to nie widzi co dzieje się na mapie. Będąc w spec, admin widzi co się dzieje na mapie, aczkolwiek nie widzi czatu. Zdecydowanie propozycja od Pampeluny by się nam przydała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quinn98 0 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Ja proponuję, żeby powiększyć sloty, albo chociaż żeby chociaż można było kupić slot dla siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Mam taką propozycję dla adminów, a raczej ulepszenie. Chodzi mi o dodanie dla adminów widoczność całego czatu (jak jest sie na spect to widzi się cały czat osób które są żywe, czat TT i CT, ułatwi to nam sprawdzanie bo wiele osób może obrażać inne osoby ale my np. jak jesteśmy w CT a ktoś pisze na TT to tego nie widzimy). Dodane Ja proponuję, żeby powiększyć sloty, albo chociaż żeby chociaż można było kupić slot dla siebie Niestety nie powiększę, może w przyszłości jak już naprawdę serwer będzie dobrze zrobiony i dalej będzie full, na razie zostaje jak jest 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi