Vernon 114 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 @Rybak ale nie sa calkiem nowe tylko te co ludziom sie nie podobaly zamienilem na takie ktore chcieli wiec wystarczy ze wgrasz te i moga juz leciec nawet 2 miechy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Sprawdzę te rs'y w weekend. Proszę sprawdzić czy dalej zmienia mape od razu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek#1 24 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Sprawdzę te rs'y w weekend. Proszę sprawdzić czy dalej zmienia mape od razu. Teraz Jest po skończeniu rundy odliczanie od 3 i dopiero się zmienia mapa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abart 23 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Słuchajcie kiedyś (dawno temu) grałem na jakimś serwerze którego już niema i tam był fajny mod. Polegał na rundzie "rozgrzewkowej". Na samym początku mapy było coś ok 45sek grała muzyka i każdy leciał z pistoletem. Po czym zaczynała się normalna rozrywka. Fragi nie wliczały się do statystyki. Mi się ten pomysł podobał ale są gusta i guściki. Co myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Słuchajcie kiedyś (dawno temu) grałem na jakimś serwerze którego już niema i tam był fajny mod. Polegał na rundzie "rozgrzewkowej". Na samym początku mapy było coś ok 45sek grała muzyka i każdy leciał z pistoletem. Po czym zaczynała się normalna rozrywka. Fragi nie wliczały się do statystyki. Mi się ten pomysł podobał ale są gusta i guściki. Co myślicie? niee, moim zdaniem bez sensu. Karol już chyba mówił,że czegoś takiego nie będzie (o ile nie mylę się z FFA) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Jeśli byłaby możliwość dodania slotów (wiem, za darmo tego nie ma) była mowa że jak serwer będzie stał pełny ciągle to można będzie dodać. A przy 10vs10 graczy ciężko wbic profeske z AWP czy PISTOL w jednej rundzie (6zabic3heady)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Rozmawialismy z karolem już o slotach w najblizszym czasie beda powiekszone na serwerach na bf2 takze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek#1 24 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Słuchajcie kiedyś (dawno temu) grałem na jakimś serwerze którego już niema i tam był fajny mod. Polegał na rundzie "rozgrzewkowej". Na samym początku mapy było coś ok 45sek grała muzyka i każdy leciał z pistoletem. Po czym zaczynała się normalna rozrywka. Fragi nie wliczały się do statystyki. Mi się ten pomysł podobał ale są gusta i guściki. Co myślicie? Myśle że rozgrzewka jest pierwsza runda tzw. eco jest rozgrzewka ;D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek#1 24 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Ponieważ usunięte zostało stawianie na graczy przy 1v1. Proponuje plugin nóż 1v1 myślę że byłoby ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 dobry pomysl Kostek tez jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Narazie nie bedzie takiego pluginu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Rybak wgraj jutro te 10 rsow jak bedziesz mial czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bUU 0 Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 ja bym pomyślał o rozgrzewce z kosą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 a po co to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke 37 Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 bo chca nabijac odznaki.. moze dac nozowke ale bez doliczania killow do odznak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 bez sensu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 RS'y wgrane. Nie planujemy narazie ułatwiania wam wbijania odznak z noża:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Można by tez dodać przechodzenie przez 2 zawodnika w swoim teamie wtedy nie było by problemów z utrudnieniem gry np, z blokowanie drzwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 ja na to uwagi nie zwracam, ale rzeczywiście by sie przydał taki plugin bo gracze często spamią że ten blokuje go.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Taak przyda się. Wez wyjdz człowieku szybko z respa na ratsie ^ ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 @Rybak na pewno wgrales te rsy? bo stare sa dalej http://speedy.sh/YAKvb/rsy-new.rar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 MAPA NADAL ZMIENIA SIE W POŁOWIE RUNDY !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 MAPA NADAL ZMIENIA SIE W POŁOWIE RUNDY !! TO CI NIC NIE PORADZĘ Z TYM VOTOWANIEM. Wcześniej pisali że działa. Co do rs'ow to sprawdzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Rsy działają. PROŚBA. Dajcie mi szanse na następne RS'y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Ja tu napisałem że przyda się plugin na przechodzenie przez graczy team, ale w prawdzie to zepsuje grę, bo jeżeli chce np. "wejść na skrzynke zakampić to nie wejde bo mnie nikt nie podsadzi" a tak to bym wlazł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi