Luke 37 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 moja idea było np admini bf2 vs admini only dd2 ;] i tak dalej admini Cod 350lvl vs death run Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Purplewolf to samo na dr , więc może DR vs. ZM xD Luke nie mamy szans xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Ja z Luke to all wybici jak jeszcze pedro coś ogarnie oraz vienio 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke 37 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 troche pokory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 To poczekajmy na karola, zobaczymy co z tym serwerem, a później zprecyzujesz dokładnie jakie zasady i forma itp ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke 37 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Purplewolf to samo na dr , więc może DR vs. ZM xD Luke nie mamy szans xD to nie chodzi o szanse i ich brak to ma byc zabawa a pozatym każdy kto ma admina musi cokolwiek ogarniac ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke 37 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 To poczekajmy na karola, zobaczymy co z tym serwerem, a później zprecyzujesz dokładnie jakie zasady i forma itp ^^ ja rzuciłem pomysł a co do precyzowania i zasad polecam wspólne osiągniecie konsensusu jedyne na czym by mi zalezało to mowie admini serverów na admow z innego :) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedro 6 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Ja jak najbardziej za tylko dostępne pory a nie jakies 15 w tygodniu proponuje w czasie pt-nd Wątpie że kary dla adminów by coś dąło kto by serwerów pilnowal? Więc można by jakoś sie zgadać po prostu , z serwerem to nie problem, Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Łołołooo za duży burdel się tu robi. Ktoś napisał że czekamy na Karola więc czekamy. Proszę żeby pod moim postem nie było żadnego komentarza bo będzie mega spam i Karol ten post zamknie z niepowodzeniem. Jak się zgodzi to napiszę co i jak to wszystko ma wyglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 DD2 vs BF2 ZM vs DR Cod 350 vs Cod 45k hmmm.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 no coś takiego,a potem każdy z każdym tylko że bf2 i dd2 to koxy ;p bo na codzie walisz fullauto więc na początku nie mają szans np: dd2 vs zm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Shenzi, na cod modach widziałem też paru wariatów AWP, gruby po prostu zrobić tak jak ktoś wyżej pisałDR-ZMCOD - CODBF- DD2Myślę że jest to świetny pomysł i czas gdzie można się trochę że tak powiem, podenerwować, pośmiać i pokazać skilla . I Jestem ZA by user mógł brać udział, tylko stały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Różnice byłby spore, albo jak ktoś umie grać to sami wiecie jak jest.. Pomysł dobry albo bez opieki nad tym i kar się nie obędzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Różnice byłby spore, albo jak ktoś umie grać to sami wiecie jak jest.. Pomysł dobry albo bez opieki nad tym i kar się nie obędzie Już coś wiesz o tym. Ale to prawda bo to bez Sensu,napracowałeś się i każdy to miał "w dupie". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Szenzi dlatego jak nie będzie kar to każdy tak samo będzie miał w dupie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sik0r 28 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 JESTEM ZA! d2 czeka na wyzwanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Nie wiem czy to ma sens, bo tak DD2 wygra to 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~r3'm!ks.mp3 0 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Witam pomysł ciekawy jeśli wszystko się zgadza i wszystko będzie przygotowane wchodzę w to można się pobawić ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horanek 1 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 widzicie że to jest mecz dla adminów a nie dla graczy takżę wy sobie nie pogracie ja zapewne też 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke 37 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 spokojnie, zawsze bedzie mozna zrobic mecz userów serverów, a kryterium wyboru bedzie miejsce w top15.. pierwsze 5 miejsc moze grac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 widzicie że to jest mecz dla adminów a nie dla graczy takżę wy sobie nie pogracie ja zapewne też Rudy sie nie dostał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~r3'm!ks.mp3 0 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Jeśli to wszystko zadziała prosił bym autora tematu o napisanie pw dzięki wielkie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 No to co z tym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Ja mogę postawić wam serwer i TS lecz jestem nawet pewien że nie wypali bo napewno jakiś admin zgłosi się i nie przyjdzie a później będą walić jakieś bajki itd. gdyby H@ serwerowni zrobiła jakieś kary za nieobecność osób zapisanych to mogę podjąć się postawienia serwera i TS ( Posiadam autorskie paczki na server MIX ). Z porządkiem na forum pomógł by mi napewno Blaze, nie ? P.S : Może nie jestem adminem ale zaufanym osobą z tego forum. Pewnie dużo osób mnie nie pamięta ale to ja pierwszy zrobiłem mixa lecz nie wypalił przez Blipa i spółkę, nie będę tu teraz tłumaczył co się stało itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi