rewoX* 1 295 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Tak szczerze to na co komu te rangi? Tylko niepotrzebna rzecz wyświetlająca się na hudzie - mi osobiście to przeszkadza. Co do rozgrzewki to kosy fajna sprawa. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Wszystko można dać na "próbę " . Ja tez nie wiem czy to się spodoba. Ale chciałbym żeby inni też się wypowiedzieli. Jeśli ma to pomoc to ja bym był skłonny do wprowadzenia rang na Próbę. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Moim zdaniem rangi mogłyby być wprowadzone na podstawie wszystkich uzyskanych zabójstw, bo jak wiadomo k/d ratio i rank nie odnosi się bezpośrednio do takowej liczby, ale sądzę, że taka informacja w HUDzie tylko by przeszkadzała. Miło by było gdyby nie były resetowane w takim razie wraz z resetem topki. To propozycja ode mnie. Z rozgrzewką na kosy jestem jak najbardziej za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Kombinuje coś z rangami.. najchętniej chciałbym aby były rangi w taki sposób ze za ilosc zabójstw z danej broni była odpowiednia ranga - w hud i prefix gracza, pluginy mam jedynie pozostało mi znależć jak ma naliczać żeby powstawały rangi za ilość zabójstw z m4 - np .. 100zabójstw z m4, - ranga Weteran M4 ... 10000 zabójstw z M4 - ranga Legenda M4. coś w ten deseń .. Tak aby każdy gracz miał range na czacie , tak jak VIP przed nickiem. A sytuacja 2 rangi, = wyższa ważniejsza, ale kombinuje jeszcze jak to zrobić. Na ten moment, proponuje nie wrzucać żadnych rang typu cs:go czy cwaniak, łobuz itd.. Bo to głupota, co 2 serwer to ma, a tu trzeba unikat. Na ten moment zostało coś skminić z rangą za x killi broń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Tyle tylko, że prefix zmniejszy czytelność czatu ;d 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Graves 248 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Może tu nie gram, ale przemyślcie sprawę z rangami, czy nie będzie czasem spin, że cwaniacy co wbiją najwyższą będą kozaczyć przed tymi słabszymi graczami, że mają wyższą rangę od innych i potrafią grać, mimo, że większość biega na odpale, tak samo jak to się dzieje w CSGO, wbijają sobie szeryfy, lemy czy globale grając na haksach, a później cwaniactwo, że są najlepszymi graczami w tej grze. Tak samo rangi wbijane na samą ilość zabić bezsensu, bo 1 gracz wbije najwyższą w 20h, a jakiś słabszy typowy nolife wbije tą samą rangę w 500h i tu nie ma co porównywać poziomów gry, poza tym w pewnym momencie każdy wbije tę samą rangę, jeśli będzie liczona tylko ilość zabić z jakiejkolwiek broni. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arard 61 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Rozgrzewka z kosami okej. Ale zamiast rang to po prostu żeby gdzieś w rogu było widać K/D jak na gomodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 jestem za rozgrzewką i za rangami również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Rozgrzewka dodana. Jeżeli będziecie potrzebować muzyki do niej, to proszę podać tutaj link do jakiegoś kawałka 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 (edytowane) Ja proponuje klasycznie - https://m.youtube.com/watch?v=MK6TXMsvgQg Aa i zmniejszyc czas do 60sec Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez rewox 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 (edytowane) Rozgrzewka jest liczona jako pierwsza rudna tak więc zaraz po pistoletówce wyświetla nam się menu vipa. Trzeba to przesunąć o jedną rundę bo to za duża przewaga będzie. W dodatku na rozgrzewce wbil skilowy maniaczek, zanim dostal bana zabil caly team, zaczęła się druga runda rozgrzewki przez co na pistoletówce vipy mogły sobie wybrać broń i barany latali z awp/m4 mimo upomnień. Kick i kappa :v Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez mako 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 To nie do końca propozycja, ale proszę o zaktualizowanie listy adminów. Bo chyba mamy na serwerze ludzi z flagami, a adminami nie są. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 To jest moja alternatywa do tych propozycji z rangami, jest zdecydowanie lepsza i unikatowa niż proponowane a już wam się nie podoba.. to Panowie i Panie jak to jest z wami? Chcecie, a potem nie. Odnośnie Corey'a to jest tylko jedna z możliwości, a nie masz pewności że gracze będą się wywyższać nad słabszymi, a nawet jakby to jest w regulaminie zakaz obrażania w przeciwieństwie do cs:Go gdzie rangi są naliczane do profilu, a nie na serwerze tak jak by mogło tutaj być. Nie porównujmy tego, bo to na innym mechanizmie działa i to jest zupełnie inna rzecz. Z początkiem, jestem przeciwny tej zmianie .. bo rozgrzewka w DD2 jest głupia i wgl nieprzemyślana, jak już strone wcześniej pisałem rozgrzewka została stworzona w 2 celach, pobawienia się i poznaniu mapy. Zabawy nie ma, poznanie mapy też .. DD2 - najpopularniejsza mapa 1.6 i cs:go, source, condition zero .. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Września 2016 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Nie mam .sma do vip'a, więc będę musiał zrobić go od nowa. Na razie wyłączam rozgrzewkę 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 (edytowane) Chciałem zaproponować dodanie nowej zasady. Otóż żeby był zakaz gry z Awp gdy jest mniej niż 6 graczy na serwerze. Dlaczego? Na tej mapie CT Ma o wiele wieksze szanse na zdobycie fraga z awp niż TT. W ten sposób gra w 4,5 osób z CT mającymi awp staje so jednostronna. Zwłaszcza gdy grają zwykli gracze. @ no właśnie przy małej liczbie osób staje się jednostronna. A mi chodzi właśnie o to, ze przy małej liczbie osób tak jest. Edytowane 2 Września 2016 przez DiamentowY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Bez sensu, ta mapa jest bezstronna. Zarówno w tt jak i ct da się efektywnie fragować z awp. Według mnie odpada 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerlo 95 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Ehh ale się uwzięli na to AWP.. Jestem na nie, mnożenie zakazów wprowadzi dodatkowe zamieszanie i kolejne zgłoszenia "Pse Pani/Pana on gra z AWP" :D nie no to ma być zabawa, odpoczynek nie dodawajmy kolejnych wątpliwej jakości obwarowań, nie gramy z "autolamą" i chyba wystarczy, pojedynek AK47/M4A1 vs. AWP wcale nie jest jednostronny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torbik 171 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Ct ma łatwiej z awp? XD Nigdy w życiu, jak potrafisz grać tak nie ma żadnej różnicy gdzie grasz, dla mnie raczej na nie ta propozycja :p 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e v i l 157 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Grałem wczoraj wieczorem jak było 3v3/ 3v4 w ct z awp i bez oporu, fragi same wpadają jak gra się na tyle osób z awp. Jak dla mnie propozycja Diamentowego jest jak najbardziej na plus 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Ale jest coś w tym, tyle że tutaj bardziej chodzi o VIP'a a nie AWP, teamy są czasami nie równe i wtedy gra jest trudniejsza/łatwiejsza zależnie od strony. Długo się bawiłem pluginami typu PTB i żaden z nich (nawet z allianceforum) nie spełnił moich oczekiwań, teraz znalazłem coś podobne TBM - z poprzedniego roku, być może byłby lepszy - https://amxx.pl/topic/151276-team-balancer-manager/ Od razu złapałem logi wchodzących graczy na serwer - https://amxx.pl/topic/124450-info-o-wchodzących-graczach-w-logach/, przydało by się bo na teraz logi są tylko graczy z flagami inne niż 'z', a takie coś ułatwiło by wiele tematów na forum (skarg), choćby identyfikowanie sprawcy - to nie ja, albo tym podobne. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Września 2016 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Siwy, ale serwer zapisuje dane o graczach, którzy weszli an serwer, zrobiłęm już taki plugin wcześniej. Teraz tak, VIP zaktualizowany, dodano rozgrzewkę. Na dniach wejdzie nowy system banowania - skrypt zakupiony na licencji 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Karor pokićkałeś z tym vipem xd Menu kupna broni 1. M4 + Dgl klikam 1 i daje mi Ak XD Z resztą broni z menu też tak jest że są pod innym klawiszem xd 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Września 2016 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 To chyba jestem ślepy czy coś, bo ja mam tak I wszystko działa Dodano voice manager oraz asysty. Dodatkowo zaktualizowano system nagród, mam nadzieję, że zmniejszy to ilość znikających punktów + dodano punkty za full serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 (edytowane) przed chwilą na 1 rundzie zabiłem 2 osoby a na tabie miałem 6 /statsme również pokazało 2 fragi a w tabeli miałem 6 Piszę bo nie wiem czy to bug czy coś dodawaliście teraz to nawet jak nie zabijam a tylko zadaje dmg to mi fragi nalicza i innym również. Edytowane 3 Września 2016 przez Omєga * 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 (edytowane) A ile trzeba zadać dmg żeby było zaliczone do asysty? Bo moim zdaniem trzeba zadać przynajmniej 70-80 obrażeń żeby te asysty nie były za łatwe i z 80 fragow na mapę Edytowane 3 Września 2016 przez DuNg3()N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi