Ak~cris# 1 Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Witam. Ja chciallbym na serwerze zaptoponować dodanie plugin "voteban" pomogło by to na serwerze. Ponieważ gdy nie ma admina pomogło by to pozbycie sie cziterów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Nie pomogło, większość niedowartościowanych dzieci tworzyłaby grupki i banowała zwykłych graczy. Wiem jak to wygląda, bo miałem to kiedyś na FFA, banowanie kogo popadnie z kumplami,tylko po to by robić czystyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ak~cris# 1 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 ok rozumiem cie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Dziękuję za propozycje i czekam na kolejne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Mam propozycje dodania nowych rs. 1. BBX - Making Luv (Paul Johns 'Summer' Remix) 2. Borgeous - Invincible (Radio Edit) [Official] 3. Britney Spears - It should be easy ft Will.I.Am (Lyrics) 4. Calvin Harris feat. Ne-Yo - Let's Go 5. Carlprit Ft. CvB - Party Around The World (Michael Mind Project Radio Edit) 6. Crew Cardinal - Forever Young 7. DJ Samuel Kimko & Marco Bresciani - Fiesta Love (D@niele Tek Mix) 8. Example - Kids Again (Dimension Remix) 9. Imagine Dragons - Demons (Dzeko & Torres 'Sunset' Remix) 10. INNA - Cola Song (feat. J Balvin) 11. Sigma - Nobody To Love (Third Party Remix) 12. Sunray vs. Turnyboy - Summertastic (Radio Mix) Trwają tak 13-16 sek. Link: http://www.speedyshare.com/kP9Br/Roundsound-by-Miszejla.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Lipca 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Dopiero w sierpniu będę zmieniał rs'y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Moja propozycja rs'ow na sierpien, bo ostatnio sie spoznilem, a moja fajna paczka wyladowala na serwie GO. Ilość piosenek w paczce: 10 Format: 128-192 kbps Czas trwania: 13-15 sec Rodzaj piosenek: Electro House, Dubstep, DnB, Melbourne Bounce, Trouse Link do download-u: http://www10.zippyshare.com/v/32124068/file.html Lista utworów: 1. DJ Fresh feat. Ellie Goulding - Flashlight 2. Flinch Feat. Ellie Goulding - You Don't Know 3. Headhunterz & W&W - Shocker 4. Julian Jordan - Slenderman (Original Mix) 5. Mark Sixma - Shadow (W&W Edit) 6. Nero feat. Alana - GuilT (Original Mix) 7. Netsky - Running Low (feat. Beth Ditto) 8. R3hab & Vinai - How We Party 9. TJR & VINAI - Bounce Generation (Original Mix) 10. Zomboy - Airborne Rs'y do odsluchu w playerze online -> http://www61.zippyshare.com/v/9709239/file.html 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Proponuję wprowadzić asysty na serwer.Co wy na to ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Proponuję wprowadzić asysty na serwer.Co wy na to ?? Temat byl walkowany kilka razy i z tego co pamietam nic z tego nie wyszlo. Przy wlaczonych asystach gra traci swoj smaczek, bo polowa zamiast wykonywac cele mapy czai sie tylko jak tu komus dobic przeciwnika, aby zalapac sie na fraga. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Proponuję konkurs śpiewu pośmiertnego 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Prośba o antyflesh.Grają nooby którzy specjalnie oślepiają.Są też przypadki nieumyślnego oślepiania przez początkujących graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Lipca 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Przecież to nie jest 4fun xDCo do rs'ow to dodam po powrocie, czyli na początku sierpnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy 69 Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 chcesz spiewac ? to idz na karaoke / ja proponuje zebyscie sie wzieli w garsc 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Nowe rsy - 02.08 - 03.08 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Czy jest możliwość wprowadzenia przenikania? Kiedy gra 15 osób w jednej drużynie nieuniknione jest blokowanie innych osób w wąskim przejściu. Na FFA przenikanie zostało wprowadzone i ludzie nie narzekają, choć jest mniej slotów niż na DD2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Czy jest możliwość wprowadzenia przenikania? Kiedy gra 15 osób w jednej drużynie nieuniknione jest blokowanie innych osób w wąskim przejściu. Na FFA przenikanie zostało wprowadzone i ludzie nie narzekają, choć jest mniej slotów niż na DD2 W maju proponowalem to samo, ale owy plugin w znacznym stopniu obciaza serwer i nie zostal wgrany wiec nie masz o czym marzyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Tak to prawda swoje robi, więc ja nie będe ryzykował zepsuciem rozgrywki na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KreJJzoL 2 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Nie wiem jak wy, ale przydałyby się nowe piosenki na servie, bo te już troche się znudziły aha i jeszcze można dodać takie dodatek, ze jak rzuca się granata to leci za nim taki ziolony ślad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy 69 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Krejzol roundsoundy beda wgrywane w sierpniu , czytaj troche wczesniej kilka tematow to bedziesz wiedzial co i jak , a co do tego cienia lecacego granatu to none sens , dla mnie odpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Trasa granatu napewno odpada bo to nie ffa/ 4fun a rsy będą 2 sierpnia tak jak mówiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venix 16 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Moim zdaniem dodac muzyke pod koniec rundy . Wiem ze to jest nie zbedne ale duzo teraz serwerowni wgrywa muzyke ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Mamy muzykę na serwerze o.OTeraz czekamy na zmianę moich piosenek.Należy poczekać do sierpnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venix 16 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KreJJzoL 2 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Dobrze kolega mówił, że fajnie byłoby gdyby było 30 sek rozgrzewki sammymi glockami + granaty, zawsze to jakies urozmaicenie Tyle ode mnie Pozdrówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi