pawel1971tychy 313 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 tak zrobimy to ale, steam otrzymuje gracz tylko grajacy nonsteam +vip gracz grajacy steam otrzymuje vip + slota na 30 dni proste...................................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santos (t) 77 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 (edytowane) Siwy można tak zrobić będzie sprawiedliwie - tak jak napisał Paweł Edytowane 19 Stycznia 2015 przez santos (t) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Jak wygląda sprawa z kupowaniem w czasie rundy? Właśnie byłem świadkiem, jak VIP będąc w CT przechodził przez swój resp do paki na bs i zamienił sobie awp na m4 oraz dokupił armor. godzina: ~ 1:57. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Siwy te wszystkie zmiany czytając wydają mi się bardzo dobre, widać że pracujesz nad tymi crashami Jak tylko będę mógł to posprawdzam wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kot nie kery 0 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Leczenie i Asysty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Chyba nie ten dział to jest ODD2, na pewno nie będzie leczenia i asyst ZAPOMNIJ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santos (t) 77 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 odpada czasem jedna runda potrafi trwać 30 sek . a ty o leczeniu piszesz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Leczenie i Asysty To nie jest 4fun, także nie tutaj. Asysty psują w zupełności grę, mimo że czasami ktoś ci podkradnie fraga . Jak wygląda sprawa z kupowaniem w czasie rundy? Właśnie byłem świadkiem, jak VIP będąc w CT przechodził przez swój resp do paki na bs i zamienił sobie awp na m4 oraz dokupił armor. godzina: ~ 1:57. Ostatnio nad tym myślałem, potem zmniejszę czas kupowania w sklepie na 20/25 sek, z 30. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 ale z tym vipem też jest inaczej , bo ktoś sobie kupi np. AWP normalnie to zostaje mu menu vipa i w każdym momencie może sobie zmienić na inną broń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Tak jest madri, i wiem. Potem dodamy to jeszcze do regulaminu, będzie więcej roboty ale nic innego się nie da zrobić chyba że bym zmienił vipa, ale to odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 (edytowane) Jestem za konkursem co pawel pisał i za resetem top15 :-D Wreszcie powalczy się o top15 Edytowane 19 Stycznia 2015 przez NexT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Dobra jeszcze jaki wam czas odpowiada? miesiąc, czy 1,5 miesiąca żeby coś wbić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 ja myślę że miesiąc będzie ok ale niech też reszta się wypowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoeXisT 49 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 no miech czasu to git w tym przypadku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 http://forum.cs-classic.pl/topic/29929-konkurs-top15/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 (edytowane) Co Miesiąc Edytowane 19 Stycznia 2015 przez NexT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 To szykujemy skilla i jazda ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 + Dodany plugin task_scheduler.amxx Wymusza co 3 minuty - (tak ustawiłem) komendę amx_reloadadmins amx_task 3 "amx_reloadadmins" mr Czyli jeżeli kupisz VIP'a w sklepiku po 3 minutach będziesz go miał na serwerze, nie musisz czekać z tym całą mapę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Mam pomysł bazujący właśnie na tym pluginie co wgrałem, wygeneruję takiego mini VIP'a. > Deagle od 1 rundy,(czyli ta 2) > zestaw granatów (1HE,2FB,1SG) > Armor (50 AP) > Mała ilość kasy na start Plugin będzie dodawał tego mini VIP'a w godzinach nocnych powiedzmy 23 - 03, dla zachęcenia graczy. A jako że adminów jest w nocy nawet bym powiedział tyle samo jak w dzień to by nie było problemów, ze w nocy cheaty latają na serwerze. A serwer stałby się pełniejszy o tych godzinach. Co wy na to? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko 90 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 No pewnie że tak, wgrywaj ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 (edytowane) Gotowe, dodany plugin bo niestety nie mogłem w tym zrobić ;/ freevip.amxx vipek.amxx ; mini VIP Deagle 7/35 // Start rundy (0) Kamizelka (50AP) // Start rundy (0) Zestaw granatów (1HE,2FB,1SG) // 1 runda Defuse Kit oraz noktowizor // 1 runda 500$ na start // 2 runda 200$ za podłożenie paki 250$ za rozbrojenie paki 250$ za przeżycie rundy Status VIP w tabelce Dostęp do u* - czatu VIP'ów Mini VIP nie zastąpia bądź buguje się z osobami które mają flage (t) - VIP. Osoby te z normalnym VIP'em mają go nadal. FreeVIP od godziny 23 do 3 w nocy. // VIP od godziny na razie wyłączony. Edytowane 20 Stycznia 2015 przez Siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santos (t) 77 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 dobry plugin napewno zachęci to graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 extra Siwy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Moon 494 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 ogarnijcie jakoś te sb bo paki nie widać i szanowna pani Justynka banuje za brak celów ok.. Pokaż mi gdzie zbanowałam kogoś za cele? Jeśli dostałeś ode mnie bana, to pewnie za sb, wpisz czasem "status" w konsole i zobacz, że jak ktoś jest 32 na liście graczy, tzn, że ma sb. Co do zmian, wszystko jest okej. Wy tylko umiecie krytykować, ale że ktoś coś zrobi dla dobra serwa, żeby nie wywalało, czy coś w tym stylu, to źle? Tyle w temacie. Pozdrawiam 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi