Jimmy 69 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 heheheh ale wypociny tu piszecie , ja zadnych nozy nie chce jestem na NIE , rs'y wam sie nie podobaja ? to wpiszcie na say-u /roundsound i nie bedziecie ich slyszec tak jak ja ^^ , propozycje Marcina MAzowieckiego tez sa slabe , niech zostanie tak jak jest dobrze mi sie gra , nie chcem zmian pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wassup 59 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 usuńcie plugin /rs - po co ten plugin jak każdy gracz może wpisać w konsoli "reconnect"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibrnvski 26 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 po co ma wychodzić i wchodzić jak może wpisać grając - /rs by zacząć, że tak powiem od nowa? damn it Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SprinT 0 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 usuńcie plugin /rs - po co ten plugin jak każdy gracz może wpisać w konsoli "reconnect"... Bezsens, przez reconnecta tracisz chociażby $$, musisz robić reconecta itd .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Roundsoundy na Wrzesień =D Ilość piosenek w paczce: 10Format: MP3Czas trwania: 13-15 secRodzaj piosenek: Progressive House, ElectroHouse, Dubstep,Link do download-u:http://www44.zippyshare.com/v/50335025/file.htmlLista utworów: 1. Hardwell & Joey Dale feat. Luciana - Arcadia (Official Music Video) (RS1) 2. David Guetta - Lovers On The Sun (Official Audio) ft Sam Martin (RS2) 3. Nero - Me And You - Full Official Video (MTA Records) (RS3) 4. Swedish House Mafia - Greyhound (RS4) 5.3rd Prototype feat. Meg & Dia - Monster (Extended Mix)(RS5) 6. Oliver Heldens x Becky Hill - Gecko Overdrive (Extended Mix) HD (RS6) 7. Tiesto Baggi Begovic Jason Taylor & Mark Alston - Love run (original mix)(RS7) 8. Youngblood Hawke - We Come Running(Vicetone Remix) (RS8) 9.Millart-relive feeling (progressive house)(RS9) 10. Klaas-Hearbeat (Original Mix)(RS10) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saczka 7 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 w końcu ktoś dał temat rs'ów można też zrobić tak : terrorysta afkuje więc po 30 sek go wyrzuca nie? TO niech paczka leci do najbliższego terro? w ten sposób choć w minimalnym stopniu terro będzie mogło w ten sposób podłożyć paczuszke ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy 69 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 saczka Twoja propozycja jest juz na serwerze od jakiegos czasu , a /rs nie sluzy do reconecta tylko do reset scores czyli wyzereowanie pkt pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Nie wiem, czy moje lewe oko jest już tak ślepe, ale patrzę, szukam i nie widzę (Jeżeli jest można mnie zhejtować ^^).Opcja /przelej <nick> <$>Przydatna opcja, nie ukrywając gram na 2 serwerach ODD2, jeżeli wasz jest pełny wchodzę tam i jest coś takiego, dobre, wyposażenie swojej armii w $... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyrewolwerowany 5 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Jest może możliwość wgrania czegoś na styl " blokady " wchodzenia na nicku " Gracz ll CSC " ? bo notorycznie kickanie takich osób z powodem zmiany nicku jest bezsensowne moim zdaniem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 I to jest świetny pomysł Torture! Od razu przy wejściu dostawałby kick'a automatycznie z powodem: Zmien Nick.Tylko jak to założyć..Tu tkwi problem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Jest może możliwość wgrania czegoś na styl " blokady " wchodzenia na nicku " Gracz ll CSC " ? bo notorycznie kickanie takich osób z powodem zmiany nicku jest bezsensowne moim zdaniem . I to jest świetny pomysł Torture! Od razu przy wejściu dostawałby kick'a automatycznie z powodem: Zmien Nick. Tylko jak to założyć..Tu tkwi problem.... http://forum.cs-classic.pl/topic/12393-przeczytaj-dla-admin%C3%B3w-jak-i-graczy/ Po co Kick'ujecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyrewolwerowany 5 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Booo iż gdyż ponieważ wchodzi dziennie około 60'sięciu graczy o tym nicku ? głupie pytanie głupia odpowiedź nawet się zdarza po pare osób naraz ostatnio poszedłem na fajke patrze wracam i 5'ciu graczy lata z nickiem " Gracz ll CSC " ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibrnvski 26 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 A to czasem nie ustawia jakoś automatycznie tego nicku? Gdzieś mi się przewinęło przed oczyma, że jest taka wersja CSa NonSteam, że właśnie taki nick ustawia i ludzie mają problem ze zmianą nicku Nie wiem ile w tym prawdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 A to czasem nie ustawia jakoś automatycznie tego nicku? Gdzieś mi się przewinęło przed oczyma, że jest taka wersja CSa NonSteam, że właśnie taki nick ustawia i ludzie mają problem ze zmianą nicku Nie wiem ile w tym prawdy. Przeczytaliście w ogóle ten temat, który podesłałem? "ponieważ setki razy tłumaczyłem że ten nick jest domyślny w naszym cs'ie i korzysta z niego dziennie +/- 3000 unikalnych IP" Gracze CSC to użytkownicy forum, którzy pobrali cs'a z cs-classic. Za co ich Kick'ujecie? Za podszywkę? Jeżeli tak, to: "Jak wół nawet pisałem że tego nicku nie można zarezerwować,. ale i tak trafi się osoba która jest inteligentniejsza i zbanuje za podszywkę." Booo iż gdyż ponieważ wchodzi dziennie około 60'sięciu graczy o tym nicku ? głupie pytanie głupia odpowiedź Niewiedza matką głupich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgadzam się z tym za dużo wbija na serwer gości z nickiem gracz CSC dlatego jak jest to możliwe wgrajcie to jak najszybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Ja też za tym jestem,ale chyba nie da się czegoś takiego zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santos (t) 77 Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Gofer są komendy do wpisania i nie ważne czy jesteś adminem czy nie, poszukaj na goglach ja też miełem skaczący ping a teraz mam od 20 do 40 pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kos-Bomba:* 0 Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 NO santos ma racje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Moze ktos zablokowac te lamerskie tarcze, ktore nic nie wnosza do gry, a wkurwiaja normalnych graczy? Brawo dla osoby, ktora je odblokowala... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 @HARDWELL wbijaj na serwa i zobacz czy zablokowałem te bronie i tarczę Bo chyba mi się udalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Tarcze to ja zablokowalem juz po 17. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 (edytowane) Np. żeby każdy nowy gracz na serwerze dostawał dormowego vip`a na tydzień albo krócej i w ten sposób byśmy mieli więcej graczy na serwerze i możliwe, że zachęcilibyśmy nowych graczy do kupna vip`a. Pozdrawiam Edytowane 15 Września 2014 przez -*UsmiechnijSieJakSMILEY*- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 (edytowane) Na 3 dni max tego vipa.. Ale skąd można wiedzieć, że ktoś jest nowy? W każdej chwili można zmienić nick. Wątpie, żeby to wypaliło.. Chyba, że jak ktoś by chciał przetestować to dawało by się na dzień, dwa. Edytowane 15 Września 2014 przez Miszejla. ♥ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 (edytowane) Właśnie o tym pomyślałem i żęby ustawiać tego vip`a na IP. I racja 3 dni maks Edytowane 15 Września 2014 przez -*UsmiechnijSieJakSMILEY*- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Roundsoundy nr 2 Ilość piosenek w paczce: 10 Format: MP3 Czas trwania: 13-15 sec Rodzaj piosenek: Progressive House, ElectroHouse, Dubstep, Rap Link do download-u:http://www57.zippyshare.com/v/2385615/file.html Lista utworów: 1. Hardwell & Joey Dale feat. Luciana - Arcadia (Official Music Video) (RS1) 2. David Guetta - Lovers On The Sun (Official Audio) ft Sam Martin (RS2) 3. Let-s Go Project - Yeke Yeke - Matt Crazy -Funny- Bootleg(RS3) 4. Kali & Paluch - Whiskey haze (RS4) 5. Prototype feat. Meg & Dia - Monster (Extended Mix)(RS5) 6. Oliver Heldens x Becky Hill - Gecko Overdrive (Extended Mix) HD (RS6) 7. Tiesto Baggi Begovic Jason Taylor & Mark Alston - Love run (original mix)(RS7) 8. Youngblood Hawke - We Come Running(Vicetone Remix)(RS8) 9.Millart-relive feeling (progressive house)(RS9) 10. Klaas-Hearbeat (Original Mix)(RS10) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi