Daniel.! 793 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 (edytowane) Jako, iż nie ma tematu na propozycje, to zakładam ten. Na początek proponuję zablokować vote, gdyż dzieciaczki się tym bawią. sv_allow_votes 0 sv_vote_issue_nextlevel_allowed 0sv_vote_issue_scramble_teams_allowed 0sv_vote_issue_restart_game_allowed 0sv_vote_issue_nextlevel_allowextend 0 + Auto dołączanie do team'u, bo niektórzy mają problem z wejściem jak jest 7 osób. https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=224174 Edytowane 7 Września 2014 przez ( ͡° ͜ʖ ͡°) 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Dzięki za przypomnienie z tym vote - GOTOWE Zapomniałem o nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 8 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 (edytowane) Na mapie deathrun_derp_map nie działa jakoś free. Zablokuj komendę "jointeam 1" bo uciekają z tt. Wgranie rtv by było dobrym rozwiązaniem. Gdy się kupi respawn to dopiero działa w następnej rundzie ale nie wiem czy to błąd czy to ma tak być. I jak jest 8 osób w ct to nie da się wbić do drużyny. Edytowane 8 Września 2014 przez ( ͡° ͜ʖ ͡°) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Respawn był źle nazwany, chodziło o dodatkowe życie. Co do limitu, do jutra będzie naprawiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek 36 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 (edytowane) 1.Proszę o dodanie RTV. 2.Na kilku mapach jest bug że gdy jeden CT wejdzie do terrorysty cała reszta już całkowicie nie może. 3.Prosiłbym jeszcze o zwiększenie ilości slotów lub dodanie możliwości kupna slota Pozdrawiam A. Edytowane 20 Września 2014 przez Przemek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 1. Niedługo dodam 2. Na których? Muszę znać dokładną nazwę 3. Niedługo zostaną zwiększone i dodam rezerwacje slota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torzu 0 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Coś się spierniczyło na dr i niektóre osoby mają spowolnione bh (zamiast się rozpędzać to hamuje). Dopiero dzisiaj tak się stało, bh wraca do normalności jeżeli kupi się prędkość ale to i tak tylko na 1 rundę. Czekałem na zmianę mapy i nic nie dało. Proszę o szybkie naprawienie tego:) Pozdrawiam, Torzu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Proszę sprawdzić teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torzu 0 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 (edytowane) Dalej to samo. //EDIT http://speedy.sh/znjNq/bh.dem Link do demka pokazującego na czym polega mój problem. I nie da się rozpędzić bardziej nic prędkość końcowa. Edytowane 22 Września 2014 przez Torzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Naprawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Proszę dać znać odnośnie ruletki, sklepu z respawnem oraz free. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek 36 Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 (edytowane) Zbugowana mapa: deathrun_coldmetal2_go - Bug polega na tym ze mapę może przejść tylko jeden CT. Cała reszta już musi popełnić samobójstwo. Edytowane 24 Września 2014 przez -_- Dziękuje za zgłoszenie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek 36 Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 (Sorki za oddzielny post) Zauważyłem że gdy używam !ruletki to za każdym razem gdy wylosuję "prędkość" nie jestem w stanie się ruszyć z miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Błąd przyjęty, niedługo zostanie naprawiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 A ta ruletka co 10 sekund to nie jest zbyt pro? Jak się tym trochę bawiłam to ładnie hp tym sobie można wyciągnąć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Ona była na razie dla testu, ale skoro działa to już ustawiam normalyn czas. Dzięki za przypomnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Wyświetla komendę /sklep a tak naprawdę ona nie działa ;x tylko !shop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Gotowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Naprawiono błąd ze speed'em w ruletce. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 27 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Po wpisaniu !free nadal można pułapek używać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoszone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Czasem jak kupuję respawn to zabija mnie na spawnie od razu po zrespieniu drugi raz. Nie wiem od czego to zależy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Października 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 To update zauważyłem, że tak się dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majestro 7 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Też mnie to wnerwia. niech administrator coś z tym zrobi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Października 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 multijump dla VIP'a i respawn sprawdźcie teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi