Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Wzór: Imię: Wiek: Kontakt: Twój nick na TS3: Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Ile czasu spędzasz na TS3: Czy posiadasz admina na innym TS3?: Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Wymagania: Ukończone 17 lat Umiejętność podstawowej obsługi serwera TeamSpeak3 Zachowanie kultury na TeamSpeak 3 Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) Posiadanie mikrofonu Oczekujemy Aktywności na serwerze Bezproblemowego wykonywania swoich obowiązków jako admin Kultury osobistej Znajomość regulaminu serwera jak i forum Oferujemy Dostęp do ukrytego działu dla adminów Nową rangę Przyjemną atmosferę wśród adminów Pomoc w razie jakiegokolwiek problemu (w miarę możliwości) Wiedz, że Na rozpatrzenie podania Administrator ma 2 tygodnie Im podanie ciekawsze, tym większą szansę na dostanie się Najważniejsze i końcowe zdanie ma opiekun serwera Podanie napisane bez spełnienia wymagań zostaje natychmiast zamknięte, a autor otrzymuje warna Napisane przez ciebie podanie świadczy o tobie, więc nie pokaż się nam ze złej strony Brak jakiegokolwiek podpunktu we wzorze skutkuje zablokowaniem podania Jeżeli dokonasz próby oszustwa w podaniu, zostaje ono odrzucone, a ty zostaniesz nagrodzony warnem 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Imię: Arek Wiek: 17 Kontakt: Steam/Forum Twój nick na TS3: SnuFFy Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Często przebywam na waszym tsie, wydaje mi się iż nie sprawiałem problemów i sumiennie wypełniałbym swoją role. Często widzę adminów tego tsa siedzących i po prostu zmutowanych lub siedzących na innym teamspeaku żeby nabijać godziny dlatego chciałbym zostać tym aktywniejszym dla ludzi adminem. Ile czasu spędzasz na TS3: Zależy od dnia i jego pory. Myślę, że z 2 godziny. Czy posiadasz admina na innym TS3?: Nie Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 8 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Nie posiadałem na tsie rangi wyższej niż moderator. Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak 1 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 @SnuFFy pisz na PW. Zobaczymy co z tego wyjdzie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej_MarzeŃ 48 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Imię:Sebastian Wiek:20 Kontakt: Steam Twój nick na TS3: Złodziej_Marzeń Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Z powodu braku adminów oraz przyda wam się pomocna dłoń po za tym miałem już admina na ts3 i nie było ze mną problemów Ile czasu spędzasz na TS3: 6/7h Czy posiadasz admina na innym TS3?: Nie Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10):9 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Duże bo miałem już nie raz admina Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Stycznia 2019 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 @Marina. oraz @Złodziej_MarzeŃ zapraszam na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rooter 0 Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Imię:Mateusz Wiek: 20 latKontakt: steam / tel / fb Twój nick na TS3: Rooter Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Ponieważ wiem że przydał by się wam Administrator , a ja mógłbym wam pomóc w ogarnianiu ts , i lubię się tym zajmować Ile czasu spędzasz na TS3:7/9 godzinCzy posiadasz admina na innym TS3?: Nie Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 10/10 ponieważ miałem własnego ts i byłem na kilku współwłaścicielem Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Zajmowałem się tworzeniem ts jak i ich pilnowaniem ,i wgl znam się trochę na ts w permisjach najbardziej i nie tylko Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tołdi 0 Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 (edytowane) Imię: Mateusz Wiek: 15 Kontakt: Steam Twój nick na TS3: тoυdι Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Niedawno zacząłem przebywać na waszym TeamSpeaku i zobaczyłem że jest rekrutacja na admina Ile czasu spędzasz na TS3: W weekendy spędzam sporo czasu a w tygodniu od godziny 16 do 22-24 Czy posiadasz admina na innym TS3?: Tak ale to jest serwer dla znajomych Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 8 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Dawanie rang, robienie kanałów i inne związane z Ts3 Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak Edytowane 3 Lutego 2019 przez Tołdi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SacraMonte 6 Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Wzór: Imię: Maciej Wiek: 19 lat Kontakt: Steam, facebook, gadu-gadu, prywatny nr. telefonu . Twój nick na TS3: archie97 Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Ponieważ często u was przesiaduje , mam też sporo czasu oby podać pomocną dłoń w stronę graczy. Jestem osobą która bardzo lubi pomagać innym i mięć po prostu z tego czystą osobistą satysfakcję Ile czasu spędzasz na TS3: Od 2 do 5 h, w zależności od dnia.. Czy posiadasz admina na innym TS3?: Nie Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 7 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Tak , byłem 11 miesięcy adminem na jednej z większych sieci teamspeak. Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Owszem 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_MRVertez 0 Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Imię: Szymon Fiszka Borzyszkowski Wiek: 18 lat Kontakt: [email protected], TS3 oraz fb ( imie podane wyrzej a na tapecie mam czarne róże) Twój nick na TS3: m_MRVertez Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Poprostu szukam ts na którym mógłbym przydac sie jako adm Ile czasu spędzasz na TS3: To zależy od moich godzin pracy. Głównie jestem aktywny w godziny nocne chyba ze w dany dzien mam wolne wtedy jestem cały dzien Czy posiadasz admina na innym TS3?: Nie Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): Jeśli chodzi o samo bycie adm na serwerze to smiałe i skromne 10/10 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Około półtora roczne doświadczenie jako adm serwerów ts3. Byłem adm na wielu różnych serwerach ts Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Marca 2019 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Na ten moment nie jestem zainteresowany żadną z powyższych osób. Dziękuję za zainteresowanie się rekrutacją 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakevil 0 Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 (edytowane) Imię: Jakub Wiek: 18 Kontakt: Steam,Facebook,Instagram,SnapChat,Numer tel. Twój nick na TS3: Zakevil Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Ponieważ mam wielką wiedzę na temat TS3.Chciałbym pomóc,zaangażować się w sprawy tego Ts'a.Będę pomagał i troszczył się o użytkowników serwera. Ile czasu spędzasz na TS3:Od 18h do 25h. Czy posiadasz admina na innym TS3?: Tak owszem jestem Administratorem na dosyć znanym serwerze tylko,nie chcę tego serwera reklamować ale jeśli będzie to potrzebne aby udokumentowaniu tego pytania. Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 8,5/10 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Dawanie rang, robienie kanałów tworzenie rang usuwanie rang nadawanie rang usuwanie rang itd..Inne związane z TS3. Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak Edytowane 4 Maja 2019 przez Zakevil 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsaToZiomal 0 Opublikowano 5 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Imię: Kacper Wiek: 18 Kontakt: Facebook Snapchat Instagram Kontakt Telefoniczny Twój nick na TS3: AsaToZiomal Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Ponieważ znam się dobrze na obsłudze Team Speak 3 i jestem zainteresowany zostaniem Administratorem serwera. Ile czasu spędzasz na TS3: Od 6 do 15h Czy posiadasz admina na innym TS3?: Oczywiście że jestem Administratorem na znamy serwerze mógłbym podać IP jeśli to będzie potrzebne. Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 7,5/10 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Dawanie Rang Tworzenie Kanałów Usuwanie Kanałów oraz Wszelka Pomoc Użytkownikom Serwera. Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Maja 2019 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 W dniu 4.05.2019 o 10:33, Zakevil napisał: Imię: Jakub Wiek: 18 Kontakt: Steam,Facebook,Instagram,SnapChat,Numer tel. Twój nick na TS3: Zakevil Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Ponieważ mam wielką wiedzę na temat TS3.Chciałbym pomóc,zaangażować się w sprawy tego Ts'a.Będę pomagał i troszczył się o użytkowników serwera. Ile czasu spędzasz na TS3:Od 18h do 25h. Czy posiadasz admina na innym TS3?: Tak owszem jestem Administratorem na dosyć znanym serwerze tylko,nie chcę tego serwera reklamować ale jeśli będzie to potrzebne aby udokumentowaniu tego pytania. Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 8,5/10 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Dawanie rang, robienie kanałów tworzenie rang usuwanie rang nadawanie rang usuwanie rang itd..Inne związane z TS3. Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak Podanie odrzucone Nie znam Cię Spamujesz mi gdzie popadnie. To że podałem snap na forum, nie oznacza, że prowadzę tam sieć Na forum jesteś od wczoraj/dzisiaj 3 godziny temu, AsaToZiomal napisał: Imię: Kacper Wiek: 18 Kontakt: Facebook Snapchat Instagram Kontakt Telefoniczny Twój nick na TS3: AsaToZiomal Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Ponieważ znam się dobrze na obsłudze Team Speak 3 i jestem zainteresowany zostaniem Administratorem serwera. Ile czasu spędzasz na TS3: Od 6 do 15h Czy posiadasz admina na innym TS3?: Oczywiście że jestem Administratorem na znamy serwerze mógłbym podać IP jeśli to będzie potrzebne. Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 7,5/10 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Dawanie Rang Tworzenie Kanałów Usuwanie Kanałów oraz Wszelka Pomoc Użytkownikom Serwera. Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak To samo poza punktem 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteBlood 367 Opublikowano 19 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 (edytowane) //nieaktualne Edytowane 30 Maja 2019 przez WhiteBlood 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niszter 1 Opublikowano 19 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Imię: Tomek Wiek: 20 Kontakt: forum/steam/znajdziesz mnie na ts Twój nick na TS3: Niszter Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Tak, wiem, konto od dzisiaj, nie spędzałem czasu na forum. Pisze podanie ponieważ znam wiele osób na teamspeaku, użytkownicy to nie tylko nicki, a osoby które w sporej części już poznałem. Lubie ten serwer, lubię ludzi spędzających tu czas, stąd to podanie, chciałbym pomóc ulepszać ten serwer. Ile czasu spędzasz na TS3: Zależy, kilka godzin dziennie, w weekendy nawet kilkanaście godzin dziennie. Czy posiadasz admina na innym TS3?: Nie Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 8 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Posiadam własne kanały, brak doświadczenia jako administrator, tylko wiedza teoretyczna Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abcdq 0 Opublikowano 19 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Imię: Kamil Wiek: 18 lat Kontakt: Steam i Forum Twój nick na TS3: eloKiere Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Właściwie jest to mój ulubiony serwer. Spędzam czas tylko i wyłącznie na nim. Ściągnąłem tutaj wiele moich znajomych. Wiem, że konto na forum mam od dziś, ale nigdy nie było mi potrzebne. Zauważyłem, że spora część adminów ostatnio odeszła. Pomyślałem, że przydałby się nowy administrator. Z racji tego, że jestem bardzo aktywnym użytkownikiem tego serwera, chciałbym pomagać innym, jeśli mieliby jakiś problem. Administratorka Kasia może potwierdzić, że spędzam na ts-ie dużo czasu. Ile czasu spędzasz na TS3: Jestem praktycznie codziennie, 3-7h dziennie. Czy posiadasz admina na innym TS3?: Nie. Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 8 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Nie mam żadnego doświadczenia, ale zawsze trzeba od czegoś zacząć. Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Oczywiście. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hangetsu 143 Opublikowano 27 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 Imię: Oskar Wiek: 17 Kontakt: Steam, Facebook, Discord, Forum Twój nick na TS3: Hangetsu Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Ponieważ jestem adminem na tutejszym serwerze Jailbreak, a jeśli z kimś rozmawiam to tylko tu bo skoro nasza sieć ma, to czemu by z tego nie korzystać? Ile czasu spędzasz na TS3: Zależy od chęci osób z którymi rozmawiam, potrafię spędzić cały dzień i potrafię w ogóle nie wbić. Czy posiadasz admina na innym TS3?: Tak, od około roku jestem w administracji na innym serwerze. Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): Myślę, że 9 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Jak wyżej napisałem, posiadam około roczne doświadczenie na stanowisku. Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak 11 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Imię: Paweł Wiek: 23 wiosny Kontakt: Steam, PW, GG, Prywatny nr telefonu (dla zaufanych). Twój nick na TS3: - SzeregowiecPL/Lajkonik.!/Bazyl, lub jak jestem w drugim mieszkaniu na innym sprzęcie to SzeregowiecPL(laptop). Tak, tyle ksyw w tej pierwszej formie ze względu na to, że znam ludzi z pewnych okresów czasu i niektórzy znają jeden, a inni drugi. Zastanawiam się nad zmianą na jeden, ale to jeszcze do przemyślenia. Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: - Staram się o stanowisko Administratora, ponieważ przede wszystkim jestem dostępny w takich godzinach gdzie często (jak nie zawsze) inni Administratorzy już dawno wciągnęli żółtko. (w sensie śpią). Drugim powodem to widzę, że coś Wam się ekipa administratorów zmniejszyła to pewnie pomoc się przyda. Kolejną sprawą jest to, że siedzę sobie i tak u Was na tsie, a z nikim nie rozmawiam. (Tylko awaryjnie jakby ktoś coś tam chciał), a tak to mógłbym wypełniać obowiązki Administratora i się do czegoś przydać, a nie tylko slota marnować. Znam regulamin oraz taryfikator banów itd. Może będę popełniać jakieś błędy początkowo, ale szybko się wyuczę i będzie perfekcyjnie. Oczywiście mogę poświęcić bardzo dużo czasu, praktycznie ciągle używam TSa gdy używam komputera. Dodatkowo uważam, że jestem bezstronną osobą, bez jakichś ugadań i znajomości więc mogę stanowić realnie obiektywne osądy, oraz bardzo trudno wyprowadzić mnie z równowagi. Uważam, że to dobre cechy na Administratora. (jak coś jest źle to sorry, wyszedłem z wprawy pisania podań) Ile czasu spędzasz na TS3: Czy posiadasz admina na innym TS3?: - Na TS3 nie pamiętam jaki mam rekord, ale no w tym momencie dziś siedzę 9 godzinę (z przerwą 1 godziną). Ciężko mi określić ilość godzin, bo to zależy od dnia, ale dość sporo. Oczywiście jeżeli ten czas kiedyś by mi spadł do bezsensownych możliwości to sam bym zrezygnował ze stanowiska, bo co to za Admin, którego nie ma, albo nic nie robi. Tak posiadam Administratora/Właściciela na swoim TS3, ale mam to tak zorganizowane, że nie wpływa to na nic. Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): Napisałbym 10, ale napiszę 9,99 bo zawsze ktoś, czymś może mnie zaskoczyć. Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: - Posiadam bardzo duże doświadczenie. Prowadzę swojego prywatnego TSa od 2009 roku (10 lat). Serwer był przez pewien czas bardzo dużym serwerem, później z tego zrezygnowałem na rzecz mniejszego serwera, bardziej kameralnego dla znajomych i znajomych, znajomych. Również byłem Administratorem głównym na serwerze TS3 oficjalnej grupy gry Rainbow Six Siege, gdzie na grupie było wtedy 15-18 tysięcy aktywnych użytkowników, to i na TSie sporo ludzi się przewijało. Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Oczywiście w domu zwykły słuchawek, ale jakościowo dobry, a w mieszkaniu porządny mikrofon studyjny wraz z resztą "sprzętu". 6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraszdaj 0 Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 imię: Adam wiek: 19 lat kontakt:zwykle jestem na ts albo na lolu nick: Kingsmen nick: Kraszdaj bo na innych TS nie ma rekru pozatym mam zamiar bardzo długo tu być. tak a nw tak z 8 bendzie siedzę na nim prawie 24/7 sporo się nim bawie tak 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Lipca 2019 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 W dniu 3.07.2019 o 00:54, SzeregowiecPL napisał: Imię: Paweł Wiek: 23 wiosny Kontakt: Steam, PW, GG, Prywatny nr telefonu (dla zaufanych). Twój nick na TS3: - SzeregowiecPL/Lajkonik.!/Bazyl, lub jak jestem w drugim mieszkaniu na innym sprzęcie to SzeregowiecPL(laptop). Tak, tyle ksyw w tej pierwszej formie ze względu na to, że znam ludzi z pewnych okresów czasu i niektórzy znają jeden, a inni drugi. Zastanawiam się nad zmianą na jeden, ale to jeszcze do przemyślenia. Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: - Staram się o stanowisko Administratora, ponieważ przede wszystkim jestem dostępny w takich godzinach gdzie często (jak nie zawsze) inni Administratorzy już dawno wciągnęli żółtko. (w sensie śpią). Drugim powodem to widzę, że coś Wam się ekipa administratorów zmniejszyła to pewnie pomoc się przyda. Kolejną sprawą jest to, że siedzę sobie i tak u Was na tsie, a z nikim nie rozmawiam. (Tylko awaryjnie jakby ktoś coś tam chciał), a tak to mógłbym wypełniać obowiązki Administratora i się do czegoś przydać, a nie tylko slota marnować. Znam regulamin oraz taryfikator banów itd. Może będę popełniać jakieś błędy początkowo, ale szybko się wyuczę i będzie perfekcyjnie. Oczywiście mogę poświęcić bardzo dużo czasu, praktycznie ciągle używam TSa gdy używam komputera. Dodatkowo uważam, że jestem bezstronną osobą, bez jakichś ugadań i znajomości więc mogę stanowić realnie obiektywne osądy, oraz bardzo trudno wyprowadzić mnie z równowagi. Uważam, że to dobre cechy na Administratora. (jak coś jest źle to sorry, wyszedłem z wprawy pisania podań) Ile czasu spędzasz na TS3: Czy posiadasz admina na innym TS3?: - Na TS3 nie pamiętam jaki mam rekord, ale no w tym momencie dziś siedzę 9 godzinę (z przerwą 1 godziną). Ciężko mi określić ilość godzin, bo to zależy od dnia, ale dość sporo. Oczywiście jeżeli ten czas kiedyś by mi spadł do bezsensownych możliwości to sam bym zrezygnował ze stanowiska, bo co to za Admin, którego nie ma, albo nic nie robi. Tak posiadam Administratora/Właściciela na swoim TS3, ale mam to tak zorganizowane, że nie wpływa to na nic. Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): Napisałbym 10, ale napiszę 9,99 bo zawsze ktoś, czymś może mnie zaskoczyć. Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: - Posiadam bardzo duże doświadczenie. Prowadzę swojego prywatnego TSa od 2009 roku (10 lat). Serwer był przez pewien czas bardzo dużym serwerem, później z tego zrezygnowałem na rzecz mniejszego serwera, bardziej kameralnego dla znajomych i znajomych, znajomych. Również byłem Administratorem głównym na serwerze TS3 oficjalnej grupy gry Rainbow Six Siege, gdzie na grupie było wtedy 15-18 tysięcy aktywnych użytkowników, to i na TSie sporo ludzi się przewijało. Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Oczywiście w domu zwykły słuchawek, ale jakościowo dobry, a w mieszkaniu porządny mikrofon studyjny wraz z resztą "sprzętu". Zapraszam na PW + za rozpisanie się w podaniu 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Imię:Tomasz Wiek:18 Kontakt:Steam, Forum, Facebook(nie każdy). Twój nick na TS3: Pod innym niż Gemciu mnie nie zobaczycie. Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Jest kilka powodów więc rozpiszę je poniżej: -Aktualnie na serwerze jest dwóch adminów(Szeregowiec i Kasia) więc nie jest to dużo biorąc pod uwagę to ile było kiedyś. -Chęć sprawdzenia się na nowym stanowisku. Nie miałem nigdy rangi administracyjnej na teamspeak a chciałbym się sprawdzić w tej roli skoro już przesiaduje tu dość dużo czasu i na dodatek jest to jedyny taki serwer głosowy, na którym można mnie spotkać. -Jestem opiekunem serwera na tej sieci, za czym idzie to ,że spędzam trochę czasu przed komputerem. To ,że aktualnie mam wakacje pozwala mi poświęcić jeszcze więcej czasu na moje "obowiązki". -Bez problemu da się ze mną porozmawiać i jestem chętny do pomocy innym. Ile czasu spędzasz na TS3:Jeżeli jestem w domu to nawet między 12 a 16, ale zazwyczaj wieczorami od godziny 19 do nocy. Czy posiadasz admina na innym TS3?:To jedyny serwer TS3 na ,którym siedzę więc nie. Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10):Myślę ,że 5/6. Kiedyś jak próbowałem swoich sił pisząc podanie na admina ts3 uczyłem się jak pełnić tą funkcję ,ale w praktyce nie miałem okazji wykorzystać. Jakie posiadasz doświadczenie z TS3:Rangi wyższej niż user nie miałem nigdy, więc doświadczenie słabe. Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie):Tak. Niby tani mikrofon z sieciówki, ale nikt nie narzekał na jakość. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHEIKER 0 Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 (edytowane) Imię: Błażej Wiek:17 Kontakt: Steam,Facebook, numer telefonu Twój nick na TS3: SHEIKER Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Ponieważ przeniosłem się z innego publicznego ts'a a mam wiele czasu, więc mogę pomagać Ile czasu spędzasz na TS3: od 3-14 godzin dziennie Czy posiadasz admina na innym TS3?: DO 05.07.2019 posiadałem rangę HSA na ******* wcześniej był to moderator na ******** Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): Myślę, że jest to takie 8.5/10 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Z komunikatora korzystam już kilka lat(6) od około 2 lat jestem w administracji na różnych teamspeakach, więc doświadczenie mam co może się okazać w praktyce:) Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak Edytowane 9 Lipca 2019 przez Mrs. Quake 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 26 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 (edytowane) Imię: Tomek Wiek: 16 [ 26.09.2002 - 17 ] Kontakt: Steam, forum, facebook, nr telefonu. Twój nick na TS3: z1xu Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Na naszym teamspeak'u nie siedzi duża ilość osób, lecz z dnia na dzień jest ich coraz więcej. Forum się rozwija i przybywa coraz więcej nowych graczy, co współgra z odwiedzaniem komunikatora. Mój staż na teamspeak'u jak i na forum jest bardzo duży. Jestem zdania, że każda para rąk do pomocy zawszę się przyda. Aktualnie jest tylko, a może i aż dwóch administratów, a ja chciałbym dołaczyć do ich grona. Posiadam ogromne doświadczenie z teamspeak'ami. Wiem, oraz potrafię praktycznie wszystko. Zaczynając od stworzenia prostego kanału, rangi i nadanie jej permisji. A kończąc podpięciem wirutalnego bota, ustawieniem bannera interaktywnego lub stworzeniem rangi, z zaawanasowaną liczbą permisji. To, że dosyć dużo grywam na jednym z naszych serwerów, nie jestem problemem aby jednocześnie obsługiwać teamspeak'a. Co chwilę spoglądam na teamseak'a, więc jeśli jakiś użytkownik będzie potrzebował pomocy, jak najszybciej mu jej udzielę. Pracuję nad sobą i coraz bardziej jest mnie trudniej sprowokować. Mam większy dystans do siebie, oraz nie nadużywam wulgaryzmów. Jestem również osobą cierpliwą, co jest ważną cechą każdego administratora. Ile czasu spędzasz na TS3: Jestem jedną za najaktywniejszych osób na jednym z naszych serwerów, a zawsze kiedy gram to również używam komunikatora. Jest to zazwyczaj od 7-12h dziennie. Są aktualnie wakację to własnie z tego powodu aktywność jest taka duża. Myślę, że gdy zacznie się okres szkolny, aktywność spadnie do 3-7h dziennie. Mam również możliwość służenia pomocą z zakresu telefonu. Na telefonie również potrafię nadać rangę, lub stworzyć kanał. Więc problemem nie będzie kiedy nie będzie mnie przy komputerze, a ktoś będzie potrzebowal pomocy. Czy posiadasz admina na innym TS3?: Nie. Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 10. Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Doświadczenie przeogromne. Siedzę w "teamspeak'u" od ponad kilku lat. Wielokrotny właściciel, oraz administartor serwerów liczących ponad 900 graczy. Potrafiłem opanować centrum pomocy liczące kilka dziesiąt osób, czekających na nadanie rangi, lub stworzenie kanału. Zazwyczaj zaczynałem od zwykłego admina, a z dnia na dzień rozwijałem swoje umiejętności ucząc się od bardziej doświadczonych osób. Sądze, że potrafię naprwadę dużo, ale nikt nie jest idealny. I na pewno jest rzecz, która mogłaby mnie zaskoczyć. Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak. Edytowane 11 Grudnia 2019 przez yuikeh 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Lipca 2019 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 W dniu 7.07.2019 o 15:46, Gemciu napisał: Imię:Tomasz Wiek:18 Kontakt:Steam, Forum, Facebook(nie każdy). Twój nick na TS3: Pod innym niż Gemciu mnie nie zobaczycie. Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Jest kilka powodów więc rozpiszę je poniżej: -Aktualnie na serwerze jest dwóch adminów(Szeregowiec i Kasia) więc nie jest to dużo biorąc pod uwagę to ile było kiedyś. -Chęć sprawdzenia się na nowym stanowisku. Nie miałem nigdy rangi administracyjnej na teamspeak a chciałbym się sprawdzić w tej roli skoro już przesiaduje tu dość dużo czasu i na dodatek jest to jedyny taki serwer głosowy, na którym można mnie spotkać. -Jestem opiekunem serwera na tej sieci, za czym idzie to ,że spędzam trochę czasu przed komputerem. To ,że aktualnie mam wakacje pozwala mi poświęcić jeszcze więcej czasu na moje "obowiązki". -Bez problemu da się ze mną porozmawiać i jestem chętny do pomocy innym. Ile czasu spędzasz na TS3:Jeżeli jestem w domu to nawet między 12 a 16, ale zazwyczaj wieczorami od godziny 19 do nocy. Czy posiadasz admina na innym TS3?:To jedyny serwer TS3 na ,którym siedzę więc nie. Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10):Myślę ,że 5/6. Kiedyś jak próbowałem swoich sił pisząc podanie na admina ts3 uczyłem się jak pełnić tą funkcję ,ale w praktyce nie miałem okazji wykorzystać. Jakie posiadasz doświadczenie z TS3:Rangi wyższej niż user nie miałem nigdy, więc doświadczenie słabe. Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie):Tak. Niby tani mikrofon z sieciówki, ale nikt nie narzekał na jakość. Napisz proszę na PW 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Lipca 2019 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 W dniu 7.07.2019 o 19:24, SHEIKER napisał: Imię: Błażej Wiek:17 Kontakt: Steam,Facebook, numer telefonu Twój nick na TS3: SHEIKER Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Ponieważ przeniosłem się z innego publicznego ts'a a mam wiele czasu, więc mogę pomagać Ile czasu spędzasz na TS3: od 3-14 godzin dziennie Czy posiadasz admina na innym TS3?: DO 05.07.2019 posiadałem rangę HSA na ******* wcześniej był to moderator na ******** Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): Myślę, że jest to takie 8.5/10 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Z komunikatora korzystam już kilka lat(6) od około 2 lat jestem w administracji na różnych teamspeakach, więc doświadczenie mam co może się okazać w praktyce:) Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak Odrzucone. Bardzo słabe podanie + nie znam Cię. W dniu 26.07.2019 o 21:25, z1xu napisał: Imię: Tomek Wiek: 16 [ 26.09.2002 - 17 ] Kontakt: Steam, forum, facebook, nr telefonu. Twój nick na TS3: z1xu Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Na naszym teamspeak'u nie siedzi duża ilość osób, lecz z dnia na dzień jest ich coraz więcej. Forum się rozwija i przybywa coraz więcej nowych graczy, co współgra z odwiedzaniem komunikatora. Mój staż na teamspeak'u jak i na forum jest bardzo duży. Jestem zdania, że każda para rąk do pomocy zawszę się przyda. Aktualnie jest tylko, a może i aż dwóch administratów, a ja chciałbym dołaczyć do ich grona. Posiadam ogromne doświadczenie z teamspeak'ami. Wiem, oraz potrafię praktycznie wszystko. Zaczynając od stworzenia prostego kanału, rangi i nadanie jej permisji. A kończąc podpięciem wirutalnego bota, ustawieniem bannera interaktywnego lub stworzeniem rangi, z zaawanasowaną liczbą permisji. To, że dosyć dużo grywam na jednym z naszych serwerów, nie jestem problemem aby jednocześnie obsługiwać teamspeak'a. Co chwilę spoglądam na teamseak'a, więc jeśli jakiś użytkownik będzie potrzebował pomocy, jak najszybciej mu jej udzielę. Pracuję nad sobą i coraz bardziej jest mnie trudniej sprowokować. Mam większy dystans do siebie, oraz nie nadużywam wulgaryzmów. Jestem również osobą cierpliwą, co jest ważną cechą każdego administratora. Ile czasu spędzasz na TS3: Jestem jedną za najaktywniejszych osób na jednym z naszych serwerów, a zawsze kiedy gram to również używam komunikatora. Jest to zazwyczaj od 7-12h dziennie. Są aktualnie wakację to własnie z tego powodu aktywność jest taka duża. Myślę, że gdy zacznie się okres szkolny, aktywność spadnie do 3-7h dziennie. Mam również możliwość służenia pomocą z zakresu telefonu. Na telefonie również potrafię nadać rangę, lub stworzyć kanał. Więc problemem nie będzie kiedy nie będzie mnie przy komputerze, a ktoś będzie potrzebowal pomocy. Czy posiadasz admina na innym TS3?: Nie. Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 10. Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Doświadczenie przeogromne. Siedzę w "teamspeak'u" od ponad kilku lat. Wielokrotny właściciel, oraz administartor serwerów liczących ponad 900 graczy. Potrafiłem opanować centrum pomocy liczące kilka dziesiąt osób, czekających na nadanie rangi, lub stworzenie kanału. Zazwyczaj zaczynałem od zwykłego admina, a z dnia na dzień rozwijałem swoje umiejętności ucząc się od bardziej doświadczonych osób. Sądze, że potrafię naprwadę dużo, ale nikt nie jest idealny. I na pewno jest rzecz, która mogłaby mnie zaskoczyć. Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak. Odrzucone. Jesteś od niedawna na TS (stale). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi