Fat4lity 24 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 zgadzam się Z Fatalem, cichy teraz jest spoko i do ogarnięcia przez ogarniętego (nie trzeba nic zmieniać ani dodawać) P.S Kolega Fatal nawet mowił ze mam SOFT'a <najs> :notworthy: Mówisz ,ze się ze mną zgadzasz i nie jesteś za zmianami , ale ja jestem wiec się zdecyduj :sleep: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat4lity 24 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 dodać ranking /codtop15 (który pokazuje kto ma największy lvl na serwie + na jakiej klasie) Dodać czas do wybuczu bomby dodanie expa za ilosc graczy np. 16-21 graczy (50 exp itp ) Mapki do cod moda : de_aztecydust2 Villa Piranesi cs_assault_1337 ( podmienic za zwyklego assualta , bo nie da sie na nim grac na cod mod) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat4lity 24 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 1)Problem jest bo jak mam aktualnie na klasie Cichy zabójca 250 hp i ktoś na respie przy mnie używa apteczki w klasie "medyk" to hp spada mi do 146 hp ? 2) Są straszne lagi ,czasami serwer zetnie i wracamy do mapy "inferno". 3) 2 graczy skarży sie ze przenosiło lvl-e i nic. Jest bug przenoszenia tylko monety im zabrało. ($hrek i Avilla ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 1)Problem jest bo jak mam aktualnie na klasie Cichy zabójca 250 hp i ktoś na respie przy mnie używa apteczki w klasie "medyk" to hp spada mi do 146 hp ? 2) Są straszne lagi ,czasami serwer zetnie i wracamy do mapy "inferno". 3) 2 graczy skarży sie ze przenosiło lvl-e i nic. Jest bug przenoszenia tylko monety im zabrało. ($hrek i Avilla ) 1. Sprawdzę 2. http://forum.cs-classic.pl/topic/28250-problem-z-pingiem-na-naszych-serwerach/ 3. Działa dobrze, widocznie źle przenosili, nie może jednemu działać, a drugiemu nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat4lity 24 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 (edytowane) PODAJE LINKI DO MAP : http://maps.cs-bg.info/maps/cs/1062/ http://maps.cs-bg.info/maps/cs/1686/ http://maps.cs-bg.info/maps/cs/2609/ (zastapic assault tym assualt_1337) Edytowane 23 Czerwca 2015 przez Fat4lity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PlayBoy 1 Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Teleporter, na pewno nie da się na jakieś mniejsze odległości? Nie chodzi żeby zabrać mu tą umiejętność, ale zmniejszyć zasięg. Bo ustawiasz w prost, to przelecisz niekiedy całą mape w sekunde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
h0w.?! 4 Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 (edytowane) Okej Bug : Podczas korzystania z "betonowe ciało" wyskakuje ------ Czas do końca jednak gdy się strzeli itp. On znika i nie wiemy ile czasu zostało.. CZAS DO WYBUCHU BOMBY :00 :C nie ma,... To moge podesłać plugin + spadochron by sie przydał ale chyba ma go tylko V.I.P chyba że się myle Edytowane 6 Lipca 2015 przez h0w.?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 (edytowane) ''Ulepszenie perku" jest chyba zbugowane chyba.. dzisiaj miałem pompe 1/7 i chcialem ją ulepszyc na 1/6 ale sie nie dalo bo skoczylo na 1/8 i zostalo tak juz.. kupilem chyba z 5x to ulepszenie edit. Okej nie wiedziałem ze na takiej zasadzie to działa. Edytowane 5 Lipca 2015 przez Hans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikossss 0 Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 (edytowane) buga na serwerze call of duty ip serwera 193.33.176.64:27015 Chciałem przenieś ; z klasy na klase wszedłem na klase komandos straciłem 2.5k monet i nie przeniosło mi lvl z człowieka bez głowy na komandosa za drugim razem wszedłem na człowieka bez głowy żeby przenieś lvl na komandos i tez nic łącznie straciłem 5k monet a wykorzystałem 2 opcje więcej nie ma bug całego serwera Edytowane 5 Lipca 2015 przez nikossss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Clansyc 29 Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 (edytowane) Zgłaszam bug perku sekret szpiega mniałem 1/2 na resp u wroga mineło 10 rund i sie nie zrespiłem ani raz a powwtarzam mniałem 1/2!!!!!!!! PROSZĘ O SZYBKĄ NAPRAWE Edytowane 6 Lipca 2015 przez Tom Clansyc 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Clansyc 29 Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 A więc zgłaszam według mnie bug nwm czy to bug mam betonowe działa mi ale jak zmienie na inną broń to pasek znika i nwm ile zostało czasu do końca 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Clansyc 29 Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłaszam bug czasami w tabeli wynikuw widze ze mam vipa a czasmi nie 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3yczek 15 Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 @Tom nie nabijaj sobie postów jak problem to masz taka opcje jak " Edytuj" i tam dodaj kolejne jeśli -_- nie dodał odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Lipca 2015 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłaszam bug czasami w tabeli wynikuw widze ze mam vipa a czasmi nie No niestety, tak to niestety się czasem buguje, ale samego VIP'a nie powinieneś mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Nie daje mi broni w następnej rundzie po dropnieciu perku Dziwna broń. Po dropnieciu mam wylosowana bron.. a w następnej rundzie juz nie mam w ogole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Lipca 2015 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Nie daje mi broni w następnej rundzie po dropnieciu perku Dziwna broń. Po dropnieciu mam wylosowana bron.. a w następnej rundzie juz nie mam w ogole. Okej, sprawdzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Niby gram na klasie na ktorej nie dostaje obrazen w glowe a tu co? Zabil mnie jeszcze raz ale nie udalo mi sie ss'a zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Clansyc 29 Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 HAns tak samo mniałem F4t4lity chyba z 5 razy banie mi trafił bo chciałem grać tą klasą ale gram teleporterem 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Niby gram na klasie na ktorej nie dostaje obrazen w glowe a tu co? Zabil mnie jeszcze raz ale nie udalo mi sie ss'a zrobic A nie miał on przypadkiem klasy lub perku która daje 1/x szans na HS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat4lity 24 Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Zabili was w głowę ,bo mieli perk "Headshooter" :tongue2: . Mam małe problemy z internetem i mogę być mniej online :sad: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Ja tam akurat nie patrzyłem czy mial ten perk. No ale jak jest opisane w klasie że nie otrzymuje się obrazen w głowe to nie powinno sie otrzymywac. Ja osobiscie byłbym za zlikidowaniem tego perku albo zrobienie tak aby na klase Człowiek bez głowy nie otrzymywalo się obrazen w głowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBlazE 149 Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Koluniu pomyśl co piszesz lub zmień myślenie... tak samo móglby się ktoś doczepić kto ma cichego zabójce i ktoś ma perk że widzi niewidzialnych -.- OGAR !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 (edytowane) Kilka minut temu nastąpił chyba crash bo kazdego wywalilo. Potem gdy wszedłem na serwer to była mapka inferno i wyzerowalo mi wszystkie monety a bylo ich ponad 700. Dało by to rade jakos wrocic czy jak? edit. Proponowałbym aby vip mógł zakladac klan od 120 levela. To by był taki plus vipa Edytowane 18 Lipca 2015 przez Hans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Lipca 2015 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Po zmianie nie zwróciło?Co do lvl dla klanu, mogę to zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Po zmianie nie zwróciło? Niestety nie. Ale nie wiem czy to każdemu tak zresetowało czy tylko mi. Vip na 1 dzien by starczył jak cos to by się odrobił. Co do lvl dla klanu, mogę to zrobić Okej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi