JacK SpaRRoW 10 Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Z duchem kapitana tez tak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Na mapie de_inferno występują crashe. Gralismy jakies 15 minut i wywalilo serwer.. potem weszlismy, zagralismy kolejne 15 minut i crash. I usuneło wszystkim monety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat4lity 24 Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Po zmianie mapy "inferno" na inna monety wracały do normy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Lipca 2015 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Proszę sprawdzić teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 (edytowane) Perki rzadko używane: - Buty Komandosa - Nóż Medyka - Zatruty Nabój - Zaskoczenie Wroga - Weteraz Noża - Lowca Headów - Naboje Kalibru 20mm - Niesmiertelnosc Achillesa - Palace Rekawiczki - Szybkie Buty - Notaki Kapitana - Zamiast tego większosc uzywa Pancerza Neo. - Porażające Naboje - Zasłona Dymna - Dziwna Bron Teraz klasy którymi rzadko grają - Replikant Mapy które są rzadko grane - de_trust - de_uplink - de_salt - de_cevo_arsenal - de_temat74_mill - de_crete2 - de_core_beta5 - de_cpl_strike ________________________ Trzeba by pomyslec nad nowymi perkami/klasami/mapami. Na dniach dam jakies propozycje. Edytowane 24 Lipca 2015 przez Hans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barciak 183 Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Ja proponuje dodać taki perk: - LvL Up Chodzi o to że gdy go dostaniemy i użyjemy to dostajemy poziom wyżej na obecnej klasie. Niezależnie od tego jakie mamy procent lvl'a czy 1% czy 99% to i tak podnosi lvl w górę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 (edytowane) Propozycje perków ~ Perk: LustrzankaOpis: Przez 5 sekund zadane ci obrazenia rania przeciwnika. Perk: Kosmonauta Opis: Dostajesz 400 grawitacji Perk: Tajemnica Noza Opis: Atak na dłuzszą odleglosc z noza (500 + INT) Perk: Nanosuit Opis: Posiadasz 1HP i jestem całkowicie niewidzialny Perk: Tajemnica Replikanta Opis: Raz na runde mozesz postawic replike. Perk: Sakwa Szczęscia Opis: Za wygraną runde dostajesz 3 monety i 3000$ Perk: Akumulator 24V. Opis: Większa szybkostrzelnosc od 25-50% Perk: Zestaw Szturmowca Opis: Dostajesz M4 i AK47. Perk: Dezorientacja Opis: 1/3 na ukrycie wrogowi celownika po strzale Propozycja klas ~ Człowiek Pająk (Premium) Inteligencja: 0Zdrowie: 10Wytrzymałość: 5Kondycja: 30 Bronie: deagle, m4a1 Dodatkowy opis: Posiada line (uzycie E), oraz 1/2 wskrzeszenie członka z druzyny. Zwiadowca (Premium) Inteligencja: 0 Zdrowie: 20 Wytrzymalosc: 30 Kondycja: 10 Bronie: mp5navy, deagle, Opis: 7 DMG z MP5 oraz nie slychac twoich krokow. Propozycje map ~ - de_reckon_pro ~ http://cs.gamebanana.com/maps/186446 - de_dustkosova2 ~ http://cs.gamebanana.com/maps/186432 - de_hardship ~ http://cs.gamebanana.com/maps/186207 - aim_bloodarena2006 ~ http://cs.gamebanana.com/maps/186178 - de_dust2_onlyB ~ http://cs.gamebanana.com/maps/186153 Dodatkowo: ~ Przeprowadzic rekrutacje na Opiekuna ~ Dodac przed nick na serwer czy ktos ma rezerwacje czy nie Pozdrawiam. Edytowane 26 Lipca 2015 przez Hans 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil11311 17 Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 No niestety ja pracuje na 3 zmiany i kiedy mam czas to jestem, mądrze wybierajcie adminów bo wczoraj np mudzin jeden z adminów dostał ode mnie ssy i nawet nie kwapil sie ich dodać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 O ile mi wiadomo admin, adminowi ss'ów robić nie może, miałem tą samą sytuacje, nagrać i na forum. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Ja proponuje dodać taki perk: - LvL Up Chodzi o to że gdy go dostaniemy i użyjemy to dostajemy poziom wyżej na obecnej klasie. Niezależnie od tego jakie mamy procent lvl'a czy 1% czy 99% to i tak podnosi lvl w górę. Jesli by to się uzywalo co runde to w jeden dzien można by nabic +/-40 a nawet więcej. A jesli by ktos siedział cały dzien to ponad 100 leveli więc jest sens cos takiego wprowadzac? według mnie nie O ile mi wiadomo admin, adminowi ss'ów robić nie może, miałem tą samą sytuacje, nagrać i na forum. No niby tak jest napisane ale to i tak już zapozno. Do dzis nie raczył wrzucił ss'ów więc range powinien miec już odebrana. Zresztą wczoraj przypadkowo najechało mi się na jego profil i widziałem jak typ oglada temat ''Jak wstawic ss'y'' ;-; no bez jaj gosciu ma staż w csie 5 lat (tak przynajmnie napisał w podaniu) i nie wie jak wstawic ss'y? prosze was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacK SpaRRoW 10 Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 nanosuit był perk ale gdy ktos grał kapitanem lub snajperem nikt z nim szans nie miał i sie bugował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBlazE 149 Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 jak coś to mam gdzieś na typka demko, musiałbym poszukać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barciak 183 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 (edytowane) Jesli by to się uzywalo co runde to w jeden dzien można by nabic +/-40 a nawet więcej. A jesli by ktos siedział cały dzien to ponad 100 leveli więc jest sens cos takiego wprowadzac? według mnie nie A nie da się ustawić jakoś żeby dany perk wypadał bardzo rzadko ?? Ja to się nie znam na tym za bardzo to się pytam. Edytowane 27 Lipca 2015 przez Barciak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 A nie da się ustawić jakoś żeby dany perk wypadał bardzo rzadko ?? Ja to się nie znam na tym za bardzo to się pytam. Pewnie i by się dało ale czy jest sens to wprowadzac na 350 lvl? moim zdaniem nie. Gdyby to był cod 2001 lub 45k to można by było ale tutaj się nie opłaca bo tak jak wspomniałem wyzej, gracz ktory by siedział cały dzien i na kazdej mapce miał staty 60+ to napewno co mapke by mu ten perk wypadł i z łatwoscia w kilka dni by wbił max level. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacK SpaRRoW 10 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Można dodać kasę premium taka jak grałem na innym serwie :DD i zwykłe też rożne Zabójca(premium) Inteligencja: 10 Hp: 30 Wytrzymałość: 10 Kondycja: 30 posiada m4 4miny 1/3 z he regeneracja hp 10hp/2s taka klasa jest na serwie cod 200lvl Morderca(premium) Inteligencja:20 Hp:45 Wytrzymałość:10 Kondycja:50 posiada m4 1/4 z he 3 he w rundzie i 3 miny.. lecz w pierwszej rundzie dostaje tylko jednego hejdża Klasy zwykłe Najemnik Inteligencja: 10 Hp: 20 Wytrzymałość: 20 Kondycja: 30 Klasa posiada Ak47.. 30% zwiększone obrażenia z ak47 i 1/5 z he i posiada 1 granata Szturmowiec Inteligencja: 5 Hp: 25 Wytrzymałość: 5 Kondycja: 25 Klasa posiada brak rozrzutu broni 2 bronie Ak47 i p90 oraz 5dmg Moje propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniol860 0 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 znalazlem buga z tarczą można je kupować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Lipca 2015 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Propozycje perków ~ Perk: Lustrzanka Opis: Przez 5 sekund zadane ci obrazenia rania przeciwnika. Perk: Kosmonauta Opis: Dostajesz 400 grawitacji Perk: Tajemnica Noza Opis: Atak na dłuzszą odleglosc z noza (500 + INT) Perk: Nanosuit Opis: Posiadasz 1HP i jestem całkowicie niewidzialny Perk: Tajemnica Replikanta Opis: Raz na runde mozesz postawic replike. Perk: Sakwa Szczęscia Opis: Za wygraną runde dostajesz 3 monety i 3000$ Perk: Akumulator 24V. Opis: Większa szybkostrzelnosc od 25-50% Perk: Zestaw Szturmowca Opis: Dostajesz M4 i AK47. Perk: Dezorientacja Opis: 1/3 na ukrycie wrogowi celownika po strzale Propozycja klas ~ Człowiek Pająk (Premium) Inteligencja: 0 Zdrowie: 10 Wytrzymałość: 5 Kondycja: 30 Bronie: deagle, m4a1 Dodatkowy opis: Posiada line (uzycie E), oraz 1/2 wskrzeszenie członka z druzyny. Zwiadowca (Premium) Inteligencja: 0 Zdrowie: 20 Wytrzymalosc: 30 Kondycja: 10 Bronie: mp5navy, deagle, Opis: 7 DMG z MP5 oraz nie slychac twoich krokow. Propozycje map ~ - de_reckon_pro ~ http://cs.gamebanana.com/maps/186446 - de_dustkosova2 ~ http://cs.gamebanana.com/maps/186432 - de_hardship ~ http://cs.gamebanana.com/maps/186207 - aim_bloodarena2006 ~ http://cs.gamebanana.com/maps/186178 - de_dust2_onlyB ~ http://cs.gamebanana.com/maps/186153 Dodatkowo: ~ Przeprowadzic rekrutacje na Opiekuna ~ Dodac przed nick na serwer czy ktos ma rezerwacje czy nie Pozdrawiam. Zaktualizuje dzisiaj serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merol 1 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Jest bug ,jeżeli ktoś zginie i paczka pojawi się w hoście paczki nie da się zebrać oraz hosta można kliknąć ,żeby szedł za nami ale on nie pójdzie i będzie stał cały czas w miejscu. Ten błąd widziałem tylko na mapie cs_max na innych mapach nigdy tak się nie wydarzyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barciak 183 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam, to moje propozycje co do serwera: [PREMIUM] Strzelec Gromu Inteligencja: 0 Zdrowie: 20 Wytrzymałość: 5 Kondycja: 10 Bronie: m4a1, ak47, deagle Dodatkowy opis: Posiada on 3 rakiety oraz może wykonać 2 skoki. [PREMIUM] Powstaniec - tutaj SpejSon chce Inteligencja: 10 Zdrowie: 10 Wytrzymałość: 5 Kondycja: 20 Bronie: m4a1, mac10 Dodatkowy opis: Raz na rundę może włączyć nieśmiertelność na 5s. Ma zmniejszoną grawitację. [PREMIUM] Komandor Inteligencja: 0 Zdrowie: 10 Wytrzymałość: 5 Kondycja: 30 Bronie: awp, famas Dodatkowy opis: awp i famas dmg + int Zmienić tą klasę. Rozmawiałem z kilkoma osobami na temat tej klasy i uważamy że ta klasa jest za słaba. Jak nie wejdzie to 1/2 z kosy (co się dość często zdarza ) to wtedy już praktycznie jest po graczu. Proponuje coś takiego. [PREMIUM] Cichy Zabójca Inteligencja:10 Zdrowie: -90 Wytrzymałość: 10 Kondycja: 30 Bronie: deagle Dodatkowy opis: 1/1 z kosy PPM, 1/6 z każdej broni, posiada 3 skoki oraz zmniejszoną grawitację, jest całkowicie niewidzialny (widać tylko cień pod nim) To samo tyczy się Kapitana. Sam gram Kapitanem i jakoś daję sobie radę, ale dla słabszych graczy którzy nie umią jeszcze strzelać dobrze z AWP jest ciężko. Co prawda ma 1/1 z AWP jednak gdy ktoś podejdzie na blisko to gracz jest bez szans. Proponuje więc dać mu jakąś dodatkową broń. [PREMIUM] Kapitan Bronie: awp, mac10 / mp5 / galil / p90 Dodatkowy opis: 1/1 awp, 1/3 z HE (z tym też ciężko, rzadko wchodzi) Kameleon Inteligencja:0 Zdrowie: 10 Wytrzymałość: 0 Kondycja: 10 Bronie: m4a1, ak47 Dodatkowy opis: Gdy trzyma m4a1 wygląda jak CT, a gdy trzyma ak47 wygląda jak TT. FAMASter Inteligencja:0 Zdrowie: 10 Wytrzymałość: 5 Kondycja: 10 Bronie: famas Dodatkowy opis: famas dmg + int Perk: Tajemnica kapitana Opis: Masz awp 1/2-1/4 i dodatkowe 30hp. Perk: Złote naboje Opis: Zadajesz dodatkowe 36-42 obrażeń. Perk: Autodestrukcja Opis: Używając go zabijasz siebie oraz przeciwników wokół siebie. Dodatkowo prosiłbym o jakieś urozmaicenie co do klanów. Na serwerze jest chyba 6 klanów z czego wszystkie mają już ulepszone umiejętności na 5. Jedyne na co można wydawać monety to na zwiększenie lvl'u klanu. Proponuje albo zwiększyć maksymalny lvl ulepszeń albo dodać jakieś nowe ulepszenia typu kondycja czy inteligencja. Edytowane 4 Sierpnia 2015 przez Barciak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Witam, to moje propozycje co do serwera: [PREMIUM] Strzelec Gromu Inteligencja: 0 Zdrowie: 20 Wytrzymałość: 5 Kondycja: 10 Bronie: m4a1, ak47, deagle Dodatkowy opis: Posiada on 3 rakiety oraz może wykonać 2 skoki. [PREMIUM] Predator Inteligencja: 10 Zdrowie: 10 Wytrzymałość: 5 Kondycja: 20 Bronie: m4a1, mac10 Dodatkowy opis: Raz na rundę może włączyć nieśmiertelność na 5s. Ma zmniejszoną grawitację. [PREMIUM] Komandor Inteligencja: 0 Zdrowie: 10 Wytrzymałość: 5 Kondycja: 30 Bronie: awp, famas Dodatkowy opis: awp i famas dmg + int Zmienić tą klasę. Rozmawiałem z kilkoma osobami na temat tej klasy i uważamy że ta klasa jest za słaba. Jak nie wejdzie to 1/2 z kosy (co się dość często zdarza ) to wtedy już praktycznie jest po graczu. Proponuje coś takiego. [PREMIUM] Cichy Zabójca Inteligencja:10 Zdrowie: -90 Wytrzymałość: 10 Kondycja: 30 Bronie: deagle Dodatkowy opis: 1/1 z kosy PPM, 1/6 z każdej broni, posiada 3 skoki oraz zmniejszoną grawitację, jest całkowicie niewidzialny (widać tylko cień pod nim) To samo tyczy się Kapitana. Sam gram Kapitanem i jakoś daję sobie radę, ale dla słabszych graczy którzy nie umią jeszcze strzelać dobrze z AWP jest ciężko. Co prawda ma 1/1 z AWP jednak gdy ktoś podejdzie na blisko to gracz jest bez szans. Proponuje więc dać mu jakąś dodatkową broń. [PREMIUM] Kapitan Bronie: awp, mac10 / mp5 / galil / p90 Dodatkowy opis: 1/1 awp, 1/3 z HE (z tym też ciężko, rzadko wchodzi) Kameleon Inteligencja:0 Zdrowie: 10 Wytrzymałość: 0 Kondycja: 10 Bronie: m4a1, ak47 Dodatkowy opis: Gdy trzyma m4a1 wygląda jak CT, a gdy trzyma ak47 wygląda jak TT. FAMASter Inteligencja:0 Zdrowie: 10 Wytrzymałość: 5 Kondycja: 10 Bronie: famas Dodatkowy opis: famas dmg + int Perk: Tajemnica kapitana Opis: Masz awp 1/2-1/4 i dodatkowe 30hp. Perk: Złote naboje Opis: Zadajesz dodatkowe 36-42 obrażeń. Perk: Autodestrukcja Opis: Używając go zabijasz siebie oraz przeciwników wokół siebie. Dodatkowo prosiłbym o jakieś urozmaicenie co do klanów. Na serwerze jest chyba 6 klanów z czego wszystkie mają już ulepszone umiejętności na 5. Jedyne na co można wydawać monety to na zwiększenie lvl'u klanu. Proponuje albo zwiększyć maksymalny lvl ulepszeń albo dodać jakieś nowe ulepszenia typu kondycja czy inteligencja. 1. Podobne statystyki ma Wsparcie Ogniowe więc raczej odpada. 2. Czy ja wiem.. bardziej na nie 3. Równiez nie 4. Jest już taka klasa tylko że ma 1/2. 1/1 z kosy i całkowicie niewidzialny? to jakis żart chyba ;-; to nikt by z nim nie miał szans. 5. Równiez taka klasa jest. 1/1 z AWP i 1/5 z HE chyba. 6. Czy ja wiem? w sumie można by dodac 7. Nie 8.Tak 9. Platynki wystarczą 10. Tak A co do klanu to też wlasnie myslałem aby dodac jakas propke ale kolega zrobil to za mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ph4nt0m 71 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Popieram pomysły barciaka tylko cichy tak jak Fat4lity podał 1/2 z kosy, m4a1 i podwójny skok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barciak 183 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 1. Podobne statystyki ma Wsparcie Ogniowe więc raczej odpada. 2. Czy ja wiem.. bardziej na nie 3. Równiez nie 4. Jest już taka klasa tylko że ma 1/2. 1/1 z kosy i całkowicie niewidzialny? to jakis żart chyba ;-; to nikt by z nim nie miał szans. 5. Równiez taka klasa jest. 1/1 z AWP i 1/5 z HE chyba. 6. Czy ja wiem? w sumie można by dodac 7. Nie 8.Tak 9. Platynki wystarczą 10. Tak A co do klanu to też wlasnie myslałem aby dodac jakas propke ale kolega zrobil to za mnie 1. Gdzie ty masz porównanie tej klasy do Wsparcia ?? m4a1, ak47, 3 rakiety i 2 skoki, a Wsparcie ma zaledwie mp5 i 2 rakiety. 2. Co w tym jest złego ?? I tak ludzie grają na serwerze tylko trzema klasami premium, jak się doda więcej to bardziej urozmaici rozgrywkę. 3. To samo co wyżej. 4. Wiem że już jest taka, jak inni nie mają szans ?? Ma 1/1 z kosy i jest niewidzialna całkowicie (znaczy widać tylko cień) ale ma całe 10hp, rzeczywiście bardzo dużo. Dodatkowo przecież widać bęzdie cień pod nim więc raczej się skapniesz gdzie jest dana osoba. To jest klasa premium czyli musi być lepsza od normalnych/. 5. Nwm czy zauważyłeś ale napisałem tam żeby zmienić klasę, a nie żeby ją dodać. Chodziło mi o to żeby dodać jej jakąś broń bo na bliskie kontakty jest bez szans. 7. Co złego jest w tej klasie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamboa 6 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 gdyby była klasa cheater, która miałaby ubranie wroga i m4 i 2 rakiety (60obr + int) to ja bym sobie nią z przyjemnością zagrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 1. Gdzie ty masz porównanie tej klasy do Wsparcia ?? m4a1, ak47, 3 rakiety i 2 skoki, a Wsparcie ma zaledwie mp5 i 2 rakiety. 2. Co w tym jest złego ?? I tak ludzie grają na serwerze tylko trzema klasami premium, jak się doda więcej to bardziej urozmaici rozgrywkę. 3. To samo co wyżej. 4. Wiem że już jest taka, jak inni nie mają szans ?? Ma 1/1 z kosy i jest niewidzialna całkowicie (znaczy widać tylko cień) ale ma całe 10hp, rzeczywiście bardzo dużo. Dodatkowo przecież widać bęzdie cień pod nim więc raczej się skapniesz gdzie jest dana osoba. To jest klasa premium czyli musi być lepsza od normalnych/. 5. Nwm czy zauważyłeś ale napisałem tam żeby zmienić klasę, a nie żeby ją dodać. Chodziło mi o to żeby dodać jej jakąś broń bo na bliskie kontakty jest bez szans. 7. Co złego jest w tej klasie ?? 1. Dobra może faktycznie przesadziłem. Jesli to ma byc klasa PREMIUM to warto by było dac kilka DMG. 2. Jak na klase premium to zdecydowanie 5s jest zbyt malo. 3. Po co robic 2 premki z AWP? to już lepiej dodac te AK lub M4 do Kapitana. 4. No fakt musi byc lepsza no ale bez przesady. Jesli ma byc całkowita niewidke to dałbym 1/2. 5. Sory ale doczytałem. 3 punkt wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIKONG 2 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Witam, to moje propozycje co do serwera: [PREMIUM] Strzelec Gromu Inteligencja: 0 Zdrowie: 20 Wytrzymałość: 5 Kondycja: 10 Bronie: m4a1, ak47, deagle Dodatkowy opis: Posiada on 3 rakiety oraz może wykonać 2 skoki. [PREMIUM] Powstaniec - tutaj SpejSon chce Inteligencja: 10 Zdrowie: 10 Wytrzymałość: 5 Kondycja: 20 Bronie: m4a1, mac10 Dodatkowy opis: Raz na rundę może włączyć nieśmiertelność na 5s. Ma zmniejszoną grawitację. [PREMIUM] Komandor Inteligencja: 0 Zdrowie: 10 Wytrzymałość: 5 Kondycja: 30 Bronie: awp, famas Dodatkowy opis: awp i famas dmg + int Zmienić tą klasę. Rozmawiałem z kilkoma osobami na temat tej klasy i uważamy że ta klasa jest za słaba. Jak nie wejdzie to 1/2 z kosy (co się dość często zdarza ) to wtedy już praktycznie jest po graczu. Proponuje coś takiego. [PREMIUM] Cichy Zabójca Inteligencja:10 Zdrowie: -90 Wytrzymałość: 10 Kondycja: 30 Bronie: deagle Dodatkowy opis: 1/1 z kosy PPM, 1/6 z każdej broni, posiada 3 skoki oraz zmniejszoną grawitację, jest całkowicie niewidzialny (widać tylko cień pod nim) To samo tyczy się Kapitana. Sam gram Kapitanem i jakoś daję sobie radę, ale dla słabszych graczy którzy nie umią jeszcze strzelać dobrze z AWP jest ciężko. Co prawda ma 1/1 z AWP jednak gdy ktoś podejdzie na blisko to gracz jest bez szans. Proponuje więc dać mu jakąś dodatkową broń. [PREMIUM] Kapitan Bronie: awp, mac10 / mp5 / galil / p90 Dodatkowy opis: 1/1 awp, 1/3 z HE (z tym też ciężko, rzadko wchodzi) Kameleon Inteligencja:0 Zdrowie: 10 Wytrzymałość: 0 Kondycja: 10 Bronie: m4a1, ak47 Dodatkowy opis: Gdy trzyma m4a1 wygląda jak CT, a gdy trzyma ak47 wygląda jak TT. FAMASter Inteligencja:0 Zdrowie: 10 Wytrzymałość: 5 Kondycja: 10 Bronie: famas Dodatkowy opis: famas dmg + int Perk: Tajemnica kapitana Opis: Masz awp 1/2-1/4 i dodatkowe 30hp. Perk: Złote naboje Opis: Zadajesz dodatkowe 36-42 obrażeń. Perk: Autodestrukcja Opis: Używając go zabijasz siebie oraz przeciwników wokół siebie. Dodatkowo prosiłbym o jakieś urozmaicenie co do klanów. Na serwerze jest chyba 6 klanów z czego wszystkie mają już ulepszone umiejętności na 5. Jedyne na co można wydawać monety to na zwiększenie lvl'u klanu. Proponuje albo zwiększyć maksymalny lvl ulepszeń albo dodać jakieś nowe ulepszenia typu kondycja czy inteligencja. Kameleon w sumie jest ok, złote naboje to lepsze platyny a platyny to już miazga więc nie, co do urozmaicenia klanów i dodania np kondycji, inteligencji to jestem jak najbardziej na tak, Co do powstańca to dałbym mac10+5 dmg 2 skoki i 3 sec niesmiertelnosci i żeby ta klasa nie była premium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi