Rybak 476 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Napisz spokojnie co się stało nie musisz spamować post za postem, może był crash i monety pojawią się na następnej mapie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3yczek 15 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Po crashu usunęły się wszystkie klany ;/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^_^KRYNIO^_^ 6 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Tak monety mamy ale chodzi jeszcze o te monety które zostały wrzucone w klan znowu ich nie odzyskamy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frescooo 1 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Propozycja - usuń wgl komendę /klan bo i tak po paru dniach same się usuwają, szkoda tylko monety tracić... Miałeś mi wgl ulepszyć tamten stary klan - znów musiałem ulepszyć sam na full i po raz kolejny usunęło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Wrzuciłem jedną z kopi, więc powinno zostać, a i chciałbym powiedzieć, że w środę odbędzie się reset. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyzy 4 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 No to może i dobrze znowu zawita duża liczba graczy na serwie. Ale z tymi resetami klanów to już źle jest albo ogarnąć albo je usunąć całkiem :-):-) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emin3m 32 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 W środę będzie całkowity reset lvli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3yczek 15 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Tak w środę a zresztą czytać nie umiesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Tak, w środę.Zobaczymy czy po resecie wsyzstko będzie działać poprawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emin3m 32 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Monety i ranking również będą resetowane czy tylko levele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyzy 4 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Jest to całkowity reset wszystko od nowa. W nocy z wtorku na środe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emin3m 32 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Aha, to super. W końcu będzie można normalnie grać a nie że 3/4 serwera 150+/200+ lvle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat4lity 24 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) UWAGI: 1.Dodanie klasie "Rusher" (dmg+int) , tak jak to ma klasa "Lekarz", gdzie( ma 2 razy leczenie, dmg+ int , a rusher eliminator i bez dmg+int) 2.Perk "maksymalne Skupienie" , chyba nie działa dobrze , patrząc na perk "Łowca Headow" 3.MIsje ( rozdzial V 'MIstrz" 4 misja jest kosmiczna , 14000 fragow ,za duzo !!! prosze o zmniejszenie ilości fragow , badz zmiany tego questa. Edytowane 14 Kwietnia 2015 przez Fat4lity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emin3m 32 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Moim skromnym zdaniem powinien zostać dodany plugin na kulturę graczy by nie mogli przeklinać bądź admini powinni banować za brak tej kultury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyzy 4 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Gracze którzy nagminnie uważają wulgarnych słów lub jest jakaś kłótnia między nimi są uspokajani i proszeni o kultur. Ban to jest drastyczny sposób na to ludzie grają żeby się odprężyć przeklnac jeśli im coś nie wyjdzie a jak będą bany to już ta atmosfera będzie inna i mało zachęcająca do gry . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emin3m 32 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Ja również wkurzam się gdy np. słabo mi idzie i wgl, ale można to mówić po prostu pod nosem, a nie trzeba od razu tego pisać czy mówić na mikrofonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3yczek 15 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) Ja wiem po sobie że czasami przez mikro / say jest lepiej niż przeklinanie pod nosem ^^ Również zgadzam się z tym co powiedział Hyzy Edytowane 14 Kwietnia 2015 przez 3yczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emin3m 32 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Okey, ale napisać czy powiedzieć to ku.. czy inne przekleństwo to pół biedy, ale bardziej chodzi tutaj o momenty wyzywania innych bądź obrażania innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil11311 17 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Jesteem adminem na serwerze i przepraszam Cię ale jeśli ktoś sobie przeklnie to nie banuje ale jesli ktorys gracz obraza drugiego to od razu interweniuje,i jak kazdy z innych adminów tak samo, dziękuję za uwage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emin3m 32 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Gdy jestem na serwerze bardzo często widzę że gracze obrażają innych na mikro lub na say'u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil11311 17 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Gdy nie ma admina to nie ma jak ukarać takiego gracza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emin3m 32 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Tutaj właśnie pojawia się problem, ponieważ z przykrością stwierdzam iż rzadko kiedy są admini, powinno być ich więcej ponieważ bardzo często brakuje ich na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyzy 4 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Mam teraz maturę na głowie i mało jestem na serwerze ale wieczorami zawsze wchodzę i coś staram się ogarnąć jeśli jacyś gracze utrudniają grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emin3m 32 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Nie twierdzę że nie ma wgl adminów, ale uważam że powinno ich być więcej by w ciągu dna byli również rano, w południe a nie tylko wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Dobra, teraz możemy pisać nowe propozycje na serwer. Koniec spamu, piszemy tutaj tylko propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi