Gepard. 24 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 To działa w ogóle ? Moim zdaniem to zbędne jest i można usunąć Nie, nie działa :/ I ja w innej sprawie czy można stawiać HE na łowcy na bs'ie przy pace gdy ktoś ma 1/x z itemu lub gdy ktoś ma dmg z tego HE 150+? I czy można skanować itemem Pochodnia Piekielnego Ognia, bo dwóch graczy zeskanowano tym przedmiotem gdy posiadacz itemu znajdował się na dworze a Ci dwaj poszkodowani w budynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izako 12 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 (edytowane) Lub można było by to zrobić tak że jak je rozdam to już tak zostają do momentu gdy będę chciał je zresetować... bo tak miało być w założeniu i niech będą do rozdania wszystkie na raz a nie jeden na runde Edytowane 25 Marca 2015 przez Izako Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gepard. 24 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 MAM PROBLEM!!! Na jednej z map de_dust4ever miałem normalnie 32 lvl a po zmianie mapy na de_inferno zresetował mi się poziom :< Mam teraz 2 lvl Khazara a miałem 32 w połowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Nie, nie działa :/ I ja w innej sprawie czy można stawiać HE na łowcy na bs'ie przy pace gdy ktoś ma 1/x z itemu lub gdy ktoś ma dmg z tego HE 150+? I czy można skanować itemem Pochodnia Piekielnego Ognia, bo dwóch graczy zeskanowano tym przedmiotem gdy posiadacz itemu znajdował się na dworze a Ci dwaj poszkodowani w budynku. Można i można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kitty 10 Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 pulapka lowcy i tak dziala jak zwykly he nawet jakbys mial 1/1 o ile to mozliwe xd ten rozwoj za mane u lowcy tez jest troche do dupy 1 % wiecej na tropienie albo 5 dmg z kuszy wiecej to nic no najlepsza opcja 1 pulapka wiecej ktora jest praktycznie dodatkiem / zabawa lowcy za 400 pkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izako 12 Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 te 5 dmg to przed dodaniem mnożnika za inteligencję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kitty 10 Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 czyli dalej szit lowca musi idealnie strzelic zeby kogos zabic a taki mag laduje wszystko w inte i ma zasieg jak granat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kitty 10 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 robiliscie cos z ndm ? bo strasznie dziwnie sie gra nie pokazuje killi jakos glosy przerywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Proszę o spisanie wszystkich bugów na wklej.to i o danie mi jej na PW, przekaże ją technikowi. Proszę wypisac wszystkie błędy itd. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izako 12 Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 co jakiś czas resetują mi się statystyki (nie pw tylko normalne statystyki). nie wiem od czego to zależy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GANG ALBANI 5 Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Witam . Izako wystarczy zmienić klasę i ponownie załadować tą która grasz co chwile . Też tak czasami mi się robi . Pozdrawiam.! GANG ALBANI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izako 12 Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 ale po zmianie klasy tracę itemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GANG ALBANI 5 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Witam. Na to już nic nie poradzę to musisz pisać do osób które ogarniają ten mod Item 20% do ataku, obrony , szybkości i czegoś jeszcze nie działa ! Pozdrawiam.! GANG ALBANI ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Proszę o nazwę itemu. Proszę sprawdzic na serwerze czy DMG już jest normalne i dac mi tu znac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kitty 10 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 zobaczylem ze wale po 15x 16x w glowe z ak m4 po 79 mam problem z questem 2 akt niemoge wziac 4 zadania po quescie z 20 zabiciami na mapie special cs-classic - ten item Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izako 12 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 (edytowane) też miałem problem po tym queście ale mordek przeskoczył mi na następny nie wiem czy noże teraz nie robia za duzo Edytowane 2 Kwietnia 2015 przez Izako Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Czyli DMG wróciło do normy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GANG ALBANI 5 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Witam . Dmg z broni powrócił ak że 1 lvl rozwala 40 na lajcie walnie mu 2-3x banie i pada chyba powinna działać zręczność co ? Bo na moje lekka przesada żę 1 lvl może Cie rozwalić w chwile . Tak Szczerze to teraz jak by lvl nie grał różnicy tylko się zrobiło że masz więcej życia a zręczność jakby wgl nie działała nawet jak masz full . Nawet z alabasterem szybko się leży . Pozdrawiam.! GANG ALBANI ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izako 12 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 mp5 działa - jest dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zręcznośc ze statystyk przestała działac? Proszę to sprawdzic dokładnie, czy aby na pewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuzzy` 4 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Było napisane kilka dni temu, że gildia od 45, wbiłem i nie można. Poprawcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GANG ALBANI 5 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Witam .No na moje popsuła się zręczność walną mi 2x glowe i padam chyba że mam itemy dobre to wtedy ok 300-400dmg a na 42 lvl nie powinienem tak szybko paść grałem na innych diablo i wiem że powinno być conajmniej 300-400 dmg bez itemów . Pozdrawiam.! GANG ALBANI! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izako 12 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 1. zablokować możliwość ruchu dla paladyna (longjump) impa (teleport) i tego tam z liną w czasie zamrożenia przez maga 2. ktoś kiedyś wspominał, że poty będą dostępne tylko do 15 lvla i jest to bardzo dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Było napisane kilka dni temu, że gildia od 45, wbiłem i nie można. Poprawcie Zgłosiłem to technikowi dawno, teraz jest chory więc pewnie będzie to opóźnione 1. zablokować możliwość ruchu dla paladyna (longjump) impa (teleport) i tego tam z liną w czasie zamrożenia przez maga 2. ktoś kiedyś wspominał, że poty będą dostępne tylko do 15 lvla i jest to bardzo dobry pomysł 1. Nie, w końcu po coś te umiejętności mają i jakoś bronic się muszą. 2. To ja o tym mówiłem i postaramy się to tak zrobic. 28 Kwietnia mija ROK od istnienia serwera Chyba wiecie co za tym idzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izako 12 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 no tak ale te zamrażające pociski też po coś jednak są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi